دفرمه بودن تصاویر در مانیتور های wide واقعا حقیقت داره؟
یعنی مثلا آیکون های 16 در 16 پیکسل واقعا کش میان ؟
اینکه خیلی بده
آیکون هایی که ساخته شده بر حسب مربعی بودن طراحی شده و اگر کش بیاد و مستطیلی بشه زشت میشه و صد سال هم نگاهش کنید چشمتون بهش عادت نمیکنه چون اون آیکون رو با توجه به مربعی بودنش طراحی کردن
من تاحالا با مانیتور wide کار نکردم اما واقعا تصاویر توش کش میاد ؟
نکنه از ویندوز هست ؟
چون ویندوز ایکس پی قدیمی هست و شاید با مانیتور واید سازگار نیست وگرنه کش اومدنه تصاویر یک نقض هست و کسی نباید بهش عادت کنه به نظرم
والا من با مانیتور wide کار نکردم ولی تلویزیون wide خونه یکی از فامیل هامون دیدم که بعضی فیلم ها مثلا تایتانیک گذاشته بود و دکمه wide روی ریموت کنترلشون رو زدن و اون سیاهی های بالا و پایین صفحه که ما با تلویزیون معمولی میدیدم رو دیگه نداشت اما خوب یک کانال ایرانی تو ماهواره رو هم داشتیم میدیم یک دفعه تصویر کش اومد و یک جوری شد و سریع دکمه wide ریموت کنترل رو زدم درست شد (اما دو تا نوار سیاه گوشه سمت راست و چپ تصویر اومد)
البته الان خودم داشتم میرفتم نون بخرم اتفاقی دیدم یک گیم نت جدید باز شده دم نانوایی و از غذا مانیتور هاش هم ال سی دی سامسون wide مدل 1900 بود و تصاویرش یک جوری بی کیفیت بود انگاری و رنگ هاش انگار جون نداشت ، بعد یک خورده کشیدگی رو حس کردم ، البته همشون کانتر بازی میکردن من نتونستم ویندوز و آیکون ها رو ببینم تا بفهمم
خلاصه یکی با جدیت بگه که هیچ گونه تغییر از لحاظ کش اومدن تصویر بین ال سی دی معمولی یا مانیتور wide نیست تا ما با خیال راحت بریم این مانیتور های سامسونگ رو بخریم ...
راستی بالاتر از 19 اینچ هم داره این جدیداش؟ چند قیمت هاشون ؟ چون 19 واسه من کمه !