تركيبات شيميايي
كليه قسمت هاي درخت انگور قابل استفاده دارويي است . بنابراين هر قسمت را جداگانه بررسي مي كنيم .1. برگ مو: داراي ساكارز ، لوولز Levulose ، اينوزيت Inosite ، مواد نشاسته اي و تعدادي اسيدهاي آلي است .2. دم خوشه انگور : داراي تانن ، مواد رزيني ، تارتارات پتاسيم و اسيد هاي آلي است .3. غوره ك ميوه سبز رنگ و نارس انگور است كه داراي طعم ترش مي باشد . غوره داراي اسيدهاي آلي مانند اسيد ماليك ، اسيد فرميك ، اسيد سوكسينيك Succinique Acid ، اسيد اگزاليك ، اسيد گلوكوليك Glucolique Acid و قند مي باشد .4. انگور رسيده : در صد گرم حبه انگور مواد زير موجود است :آب 75 گرمپروتئين 1/3 گرممواد قندي 20 گرمكلسيم 12 ميلي گرمفسفر 0/4 ميلي گرمآهن 0/4 ميلي گرمسديم 3 ميلي گرمپتاسيم 175 ميلي گرمويتامين آ 100 گرمويتامين ب 1 0/05 ميلي گرمويتامين ب 2 0/03 ميلي گرمويتامين ب 3 0/3 ميلي گرمويتامين ث 4 ميلي گرم5. پوست انگور داراي تانن ، تارتارات پتاسيم ، اسيد هاي آزاد و مواد معدني مي باشد .6. هسته انگور : در هسته انگور مقدري روغن و تانن موجود است . روغن هسته انگور Grape seed oil برنگ زرد مايل به سبز است . اين روغن فاقد بو و داراي طعمي مطبوع مي باشد . روغن هسته داراي تري گليسيريد ، اسيد اولئيك ، اسيد پالمتيك ، اسيد لينولئيك ، اسيد استئاريك و اسيد آراشيك مي باشد .



جواب بصورت نقل قول