سلام من میخوام تو تو این تاپک این دو گوشی را با هم مقایسه کنیم در واقع من میخوام یه گوشی بخرم و نمیدونم از میون این دو گوشی کدومو بخرم بنابرین از شما میخوام که کمکم کنید تا ببینم کدوم یک از این گوشی ها بهتره و کدومو بخره بهتره از همتون ممنون
سلام من میخوام تو تو این تاپک این دو گوشی را با هم مقایسه کنیم در واقع من میخوام یه گوشی بخرم و نمیدونم از میون این دو گوشی کدومو بخرم بنابرین از شما میخوام که کمکم کنید تا ببینم کدوم یک از این گوشی ها بهتره و کدومو بخره بهتره از همتون ممنون
من بارها گفتم n85 واقعا بهتره.
مزایای n85
1.صفحه نمایش oled
2.اف ام ترنسمیتر
3.رم خور بودن گوشی(با توجه به اینکه ادم میخواد فایل خصوصی بریزه و نمیخواد نشون کسی بده میتونه رمو در بیاره)
4.داشتن محافظ برای لنز دوربین
5.جدید تر بودن ورژن سیمیبن
مزایای n95 8g
1.داشتن چیپ گرافیکی برای بازی.
2.فقط صفحش یه کوچولو بزرگتره که زیاد به چشم نمیاد.
n85 مزایای بسیار بیشتری نسبت به n95 8g داره(همون کیفیت صفحش ادمو به حیرت میندازه)نمیدونم اصرار برای خرید n95 8g برای چیه.میدونم گوشی امتحان پس داده ای هست.ولی وقتشه دیگه ازش دل بکنیم و رو بیاریم به گوشی های جدیدتر مانند n85
Last edited by nafare_aval; 27-11-2008 at 21:38.
آخه بعضی ها میگن 95 بهتره نمیدونم چیکار کنم گیج شودم بیشتر راهنمایی کنید
فراموش نکنیم که بازیهای بر پایه ی چیپ گرافیکی برای ان95 8 گیگ و ان82 در راه هستند و اولینشون یکی دو روز پیش معرفی شد!
دوست عزيز من n85 گرفتم
فقط ميتونم بگم يک گوشي منحصر به فرده
اف ام ترنسمیتر خيلي خوب صداي استريو با بيس تا 4 متر بدون نويز مي گيره صداش توپه تا 7 متر يه خورده با نويز
صفحه نمايش خيره کننده (خيلي با کيفيته)
کيبورد خيلي نرم (لمسيه)
فقط يه بدي داره جاي اثر انگشت روش مي مونه
مموري خيلي سريع اصلا حس نمي کني که مموري 8 گيگ توشه سرعت عمل خيلي خوبي داره(من 4 گيگشو پر کردم)
خوراک بازي ngage ,گرافيکه خيلي خوبي داره من بازي one رو نصب کردم تو اين مانيتور چه کيفيت ديدني داره
اصلا گوشي تو بازي کم نمياره(من فکر کنم يه چيپ تو گوشي گذاشته باشن اما هنوز لو نرفته چون اين گوشي مختص بازيه)
با tv out به تلويزيون وصل کن بازي کن آهنگ رو هم روي ضبط با صداي محشر گوش کن فيلم ها رو روي tv ببين
يه چيزي بگم کف کنيد براي اولين بار در گوشي هاي نوکيا کدک wmv رو روي n85 گذاشتن
من کليپ ها و فيلم هايي که از اينترنت مي گيرم يک راست ميريزم تو گوشيو يا تو گوشي ميبينم يا با tv out روي تلويزيون
برو حالشو ببر
بنده هم عرض کردم n85 گوشی خارق العاده ای است .کسایی هم که میان میگن n95 خوراک بازی هست و از این حرفا.
شما حاضرید به خاطر بازی,صفحه oled .اف ام ترنس .محافظ لنز.رم خوردن رو از دست بدید .خواهشا یه ذره منطقی به قضیه نگاه کنید.
خوب یه سوال ان85 پخش موزیکش توی هنزفری از نظر بلندی و کیفیت با کدوم گوشی برابری میکنه
صحبتهای شما خیلی خوب بود و منو تاحدی بیشتر تحریک کرد تا این گوشی رو بگیرم راستی این گوشی لغات فارسی رو فارسی منشون میده منظورم اس ام اس هاست و باهاش میشه فارسی اس ام اس داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)