من دنبال يك سافتم كه بتونه شماره تلفن و پسوورد كسي كه با هاش دارم چت مي كنم رئو در بياره
من دنبال يك سافتم كه بتونه شماره تلفن و پسوورد كسي كه با هاش دارم چت مي كنم رئو در بياره
در مورد شماره تلفنش خيلي صحبت شده كه نتيجه هم فكر نكنم داد
در مورد پسورد هم كه اصلا نگرد چون پيدا نمي كني
بهترين برنامه خود YAHOO MESSENGER هست
شما مي توني در زمان چت نام، فاميل ،ادرس،تلفن ، نام پدر، مدل ماشين و ....... ازش بپرسي!!!!
هم راحتتره هم سريعتر!!!!
ولي از شوخي گذشته چنانچه شما IP ADDRESS فرد مقابل رو پيدا كنيد ميتونيد به موارد مورد نظر خصوصا تلفن پي ببريد
به لينك زير مراجعه بفرماييد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه جواب مورد نظرتون رو پيدا نكرديد حتما بپرسيد.چون من در همون جا از دوست خوبم مافيا در مورد تنظيمات e-mail پرسيدم
سلام
خوب راجب پسورد كه همينجوري الكي هم نيست كه بخواهي پسوردش رو بدست بياري اصلا نرم افزاري نيست كه بتونه اين كار رو بكنه منظرورم ب غير از تروجا نها و ... هست ديگه بستگي به خودت داره مخ طرف و بكار بگيري و.......
در مورد شماره تلفنم فكر نكنم تو ايران جواب بده اگر جواب بده بايد خيلي مشكلات رو پشت سر بزاري
يا حق
هر كي بره تو اين سايت 50 تا موضوع پست كنه من براش مي فرستم تا حال كنه
همچين چيزي وجود نداره كه تلفن رو پيدا كنه ! حتي با IP . چون وقتي يك نفر كه وارد ياهو مسنجر ميشه تو ايران روند اتصالش به طور ساده اين شكلييه:
شخص > مخابرات > ISP > مخابرات > سرور ياهو !
برا پيدا كردن تلفن شخص بايد اين روند رو شما بر عكس بري ! خيلي جلو بري كه اونم بعيده ميرسي به ISP ! يعني تلفن ISP رو ممكنه در بياري !
--
به نظر من كه ميخواستي سايتت رو تبليغ كني![]()
![]()
![]()
نوشته شده توسط hatef_4541
اول IP رو پيدا كنيد.بعد وارد سايت زير بشيد اونوقت IP رو وارد كنيد. تلفن رو هم ميده!!!
تاپيك ويزه پيدا كردن IP ADDRESS كه خودم تو سايت گذاشتم:
بريد حالشو ببريد!!!
سلام.نوشته شده توسط amin3d
به اين تاپيك مراجعه كنيد:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)