سلام.
من میخوام یک مانیتور t220p سامسونگ بخرم.از هر نظری خوبه فقط زمان پاسخگوییش 5 میلی ثانیه ست.
به نظرتون این زمان پاسخگویی مناسبه؟تفاوت زیادی با 2 میلی ها داره؟و توی بازی و فیلم کیفیت خوبی داره؟
سلام.
من میخوام یک مانیتور t220p سامسونگ بخرم.از هر نظری خوبه فقط زمان پاسخگوییش 5 میلی ثانیه ست.
به نظرتون این زمان پاسخگویی مناسبه؟تفاوت زیادی با 2 میلی ها داره؟و توی بازی و فیلم کیفیت خوبی داره؟
این 5 میلی ثانیه فقط جنبه تبلیغاتی داره. فاکتورهای زیاد دیگه ای هستند که در Response Time کلی مانیتور تاثیر دارند و تاثیرشون چندین برابر تاثیر این 5 میلی ثانیه و 2 میلی ثانیه است. البته این فاکتورها توسط سازنده معرفی نمیشن.
T220P سامسونگ در صورتی که حداقل Radeon HD 4870 X2 یا Geforce GTX 260 SLI داشته باشید توصیه میشه و برای بازی خوبه. برای فیلم هم در صورتی که فیلم ها باکیفیت باشند (720P به بالا) خیلی مانیتور خوبیه.
مال من كه 4 ميلي ثانيه است اصلا هم كم نيورده
یه ذره دست بالا نگرفتین.حداقل Radeon HD 4870 X2 یا !!!Geforce GTX 260 SLI
پس من مطمئن باشم که توی بازی و فیلم مخصوصاً بازی های جدید کم نمیاره؟
آخه یکی نیست به این سامسونگ بگه آخه تو که تا 5 تا رسوندی 3 تا دیگه هم میاوردی پایین خیال ما رو راحت میکردی![]()
نه 5 خياي خوبه خيالت راحت
من با 8 هم مشكلي نداشتم
نه اصلا. رزولوشن 1920x1200 با رزولوشن های پایین تر تفاوت داره.![]()
همین ها هم محدودیت بوجود میارند و کسی که قصد بازی کردن با بالاترین جزئیات رو داشته باشه نیاز به Geforce GTX 280 SLI داره.
حداقل سامسونگ اومده و حقیقت رو نوشته! خیلی راحت می تونست بنویسه 2 میلی ثانیه! این فاکتوریه که کوچکترین ارزشی نداره و فقط برای گول زدن و ... بکار میره. خیلی از مانیتورهای 2ms مشکلات Ghosting دارند و حتی مانیتورهای 12ms هم هستند که این مشکلات رو ندارند!
سلام و با تشکر از جوابهاتون
برای این مانیتور و کلاً کارهای گرافیکی و بازی شما Geforce 280 رو پیشنهاد میکنید یا Radeon HD 4870 X2؟
این دو هم قیمت نیستند. بین این دو Radeon HD 4870 X2 مسلما قوی تره.
ممنون از جوابتون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)