تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: Lunascape مرورگری با سه موتور پردازشگر

  1. #1
    آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    پست ها
    4,859

    پيش فرض Lunascape مرورگری با سه موتور پردازشگر

    می دانید ما مسافران روزانه وب از چه خسته شده ایم؟ اجرای سه مرورگر وب متفاوت بر روی کامپیوترمان تا برای هر صفحه وب بخصوص آن مرورگری را اجرا کنیم که به نحو احسنت صفحه را نمایش دهد.

    اما مرورگری جدید مدعی حل این مشکل است. این مرورگرLunascape نام دارد و می تواند سه موتور مرورگر وب را یکباره پردازش نماید.

    این نرم افزار سه موتور پردازشگر وبRL Gecko فایرفاکس، Tridentاینترنت اکسپلورر و WebKit گوگل کروم و سافاری را به یکباره در احتیار کاربر قرار می دهد.

    توسط مرورگر Lunascape هنگامیکه تب جدیدی را برای مرور صفحه باز می کنید به شما این امکان داده می شود که موتور پردازنده مورد نظر را برای پردازش آن صفحه بکار ببرید. برای مثال اگر صفحه مدیریت سایت سازمان شما تنها در مرورگر اینترنت اکپسلورر صحیح نمایش داده می شود می توانید همواره آنرا با موتور Trident بکار رفته در مرورگر Lunascape باز کنید، و در کنار آن تب دیگری را باز کنید که از موتور پردازنده Gecko در حال استفاده است.

    توسعه گران ادعا می کنند که این ابزار سریع ترین مرورگر موجود برای وب تا تاریخ 21 نوامبر 2008 میلادی است. اما تست نسخه آلفا Lunascape 5 بر خلاف این ادعا ثابت کرد که این مرورگر دیر باز می شود و رابط کاربری آن بسیار تنبل است.

    گفتنی است که این مرورگر با اضافه شونده های Internet Explorer و افزونه های Firefox همخوانی مناسبی دارد. همچنین Lunascape 5 از پوسته ها و افزونه های ویژه خود نیز برخوردار است.

    شاید توصیه استفاده از Lunascape 5 پیشنهاد درستی به دنیای عمومی کاربران اینترنت نباشد اما آزمایش آن توسط کاربران حرفه ای و علاقهمندان وب ضرری ندارد.

    نمودار مقایسه سرعت:
    winbeta

  2. این کاربر از mohamad23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  3. #2
    حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js
    پست ها
    2,259

    پيش فرض

    سلام.

    باید جالب باشه، می رم دنبالش!

  4. #3
    آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran
    پست ها
    2,419

    پيش فرض

    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

  5. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  6. #4
    داره خودمونی میشه hrhgroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    پست ها
    73

    پيش فرض

    سلام
    این IE که واقعا افتضاحه! دائما هنگه!
    ولی از firefox هم خوشم نمیاد. میشه یک Screenshot ازش بزارین؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •