البته باید اول مشکل رو پیدا کنم بعد بخوام برم گرافیک عوض کنم !!!!!!
بعله البته من توی اصفهانم ! و من اشتباهم این بود که دنبال قطعه ی کامل می گشتم ! یعنی به اضافه ی اون کاربراتور !!!!(همون قسمت های فلزی رو می گم !!!)
بعدش یه چیز دیگه ! به نظر خودم مشکل می تونه از فن سی پی یو هم باشه ! یعنی سی پی یو داغ کنه و مادربورد طبق تنظیماتش سیستم رو خاموش کنه !
من از طریق setup رفتم دیدم زده 64 سانتی گراد ! و برای خاموش کردن سیستم هم زده روی 85 سانتی گراد خاموش کنه ! البته اینم بگم این تنظیمات از اول بوده ! حالا دیگه نمی دونم مشکل از کجاست ! چون قبلا این مشکل رو نداشته ! بعدش یه سوال دیگه ! هنگام نصب ویندوز آیا سی پی یو مورد استفاده قرار می گیره ؟
چون این مشکل هنگام نصب ویندوز هم هست ! یعنی اگه بخوام یه ویندوز جدید نصب کنم بازم قاطی می کنه و خاموش میشه !
بعدش هم یه برنامه می خواستم که این اطلاعات مربوط به دمای سیستم رو از طریق ویندوز بهم نشون بده ! چون صد در صد هنگامی که ویندوز بالا می آد و در قسمت setup سی پی یو زیاد مورد استفاده نیست !
ممنون میشم راهنماییم کنین تا بفهمم مشکل از کدوم قطعه هست و کدوم رو باید عوض کنم !
خوب پس اول دمای CPU رو باید روش تاکید کنید ! از خمیر سیلیکون استفاده کردید ؟ فن کار میکنه دقیقا ؟
موقع نصب سی پی یو 100٪ استفاده میشه ! پس گرما تولید میکنه .
برنامه Speed Fan :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید