تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: مشکل در پاور !

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض مشکل در پاور !

سیستم من چند وقتیه خود به خود یهویی خاموش میشه !!! مثل اینه که از برق بکشنش بیرون !!!

1. مشکل از ویندوز نیست ! چون یک بار هم وسط نصب ویندوز این اتفاق براش افتاد !
    2.یه مدت زمانی فن پاور مشکل داشت ! در اولین فرصت عوضش کردم ! ولی تغییری نکرده !!!!
    3.یه دفعه سیستم رو روشن کردم ! و دیدم فن سی پی یو کار نمی کنه !!!(حتی به ویندوز هم نرسید !)
    4.یه دفعه برق ها کم و زیاد شد ! و محافظ سیستم رو خاموش کرد !
    5.این قطعه هایی که فکر می کنم از جنس آهن هستن توی پاور ! خیلی داغ می کنن !!!!!!! فقط یکیشونه این طوریه ! اون یکی نسبتا خنک تره !!!!

ممنون میشم کمک کنین !!!

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب مشکل کاملا واضح هست که از پاوره ! چند وقته سیستم رو داری ؟

مشخصات cpu/mb/vga/ram بزار و همچنین بگو پاورت چند وات واقعی هست ....

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سیستم رو که خیلی وقته دارم ! یعنی حدودا 5 سال یا 4 سالی می شه ! البته از این سیستم فقط یه پاورش این قدر عمر کرده ! بقیه وسایلش عوض شده !
    چند وات واقعی ؟؟؟
    400 W هست !
    واقعیش رو نمی دونم ولی می دونم قطعات رو عوض نکردم ! یهویی همین طوری شد ! البته چرا عوض کردم !!!!! یه رم 256 رو در آوردم ! همین !

رم اون موقع که خاموش شد 256 قبلش 512 (دو تا 256)و حالا 1 گیگ !

البته DDr 1 هست !

گرافیک هم یه گرافیک جی فورس 5500 هست !

سی پی یو هم 2.8 هست !

یه دی وی دی رایتر (کمبو)سوزوکی و یه سی دی رایتر سامسونگ و یه فلاپی !

مین هم MSI 848P neo 2 !

دیگه ؟؟؟ فقط بگم این مشکل از وقتی شروع شد که من یکی از رم های 256 رو در آوردم !!!

و دقیقا از همون موقع ای که فن پاور خراب شد !

و دقیقا همون موقع ای که برق کم و زیاد شد و محافظ سیستم رو خاموش کرد !

در ضمن بگم وقتی که یه آهنگ می زارم خاموش میشه ! اغلب اوقات این طوری بوده !!!(یعنی احتمالا بار یکی از اینا زیاد می شه و نمیکشه و خاموش می شه !)

در ضمن فن گرافیکم به مدت 1 دقیقه اول سیستم صدا میده ! ولی بعد خوب میشه !

1 فن اضافه هم روی سیستم بستم !

بعدش هم بگم این پاور یه بار یه سوزوکی دی وی دی رایتر رو سوزوند ! البته دادم گارانتی عوض کرد ! شاید مشکل از دی وی دی بود چون اون یکی که بستم مشکلی ایجاد نکرد !!!

به نظر خودم به دلایلی که نمی دونم همون قطعه ی آهنی خیلی داغ می کنه ! همون که کار رادیاتور رو توی پاور انجام می ده !!!!

در ضمن اگه مجبور بشم یه پاور نو بخرم چه مارکی بخرم ! و چند وات بخرم ! و قیمتش در چه حده !؟

گرین رو قیمت کردم 400 وات می گفت 8-37 تومن !!!! اگه بخوام یه کیس معمولی و یه پاور بخرم چقدر باید هزینه کنم ؟(آخه دکمه ی کیسم هم خرابه !!!!!!!!!!!! یعنی درست بیرون نمی آد بعضی موقع ها گیر می کنه ! ولی قلقش دستم اومده و فکر نکنم مشکل از اون باشه !)

می گم اگه بخوام مطمئن بشم که مشکل از پاور هست چی کار کنم ؟ خوبه با یه پاور دیگه تست کنم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگر این پاور برای 4 یا 5 سال پیش هست پس نه 400 وات واقعی هست ! نه میشه بهش دیگه اطمینان کرد !‌ 5 سال پیش 400 وات واقعی تقریبا موجود نبوده !‌ اشتباه میکنی ...

به هر حال مشکل پاور دارید میتونیم اینطوری هم به رم ربط بدیم که : چون شما رمهارو به 1 گیگ ارتقاء دادی و همچنین 1 فن هم اضافه کردی توان پاور برای تامین برق کفاف سیستم رو نمیده !

شما یک عدد پاور گرین مدل gp 300a یا gp 250s رو بگیری برات کافیه... اولی 23 تومن و دومی 20 تومن هست . البته تا زمانی که فقط روی این سیستم بخای کار کنی .... اگر میخای مثلا تا 2 یا 3 ماه دیگه کلا سیستم رو عو کنی بهتر هست پاور قویتر بگیری... اگر نه که اون 2 مدل برات کافیه .

اگر میخاید بله میتونید به راحتی با یک پاور دیگه تست کنید .

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ببنین واقعا نمی دونم مشکل این چیه !!!!! امروز تا الان 6 ساعت کار کردم ! ولی خاموش نشد !!!!!! ولی ربطی به اون نداره ! اخه فن رو خیلی وقته اضافه کردم ! و این مشکل هم زمانی برای من رخ داد ! که من یکی از رم ها رو در آوردم !!! یعنی رم 256 روی سیستم بود !

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببنین واقعا نمی دونم مشکل این چیه !!!!! امروز تا الان 6 ساعت کار کردم ! ولی خاموش نشد !!!!!! ولی ربطی به اون نداره ! اخه فن رو خیلی وقته اضافه کردم ! و این مشکل هم زمانی برای من رخ داد ! که من یکی از رم ها رو در آوردم !!! یعنی رم 256 روی سیستم بود !
    هیچ دلیل منطقی برای خاموش شدن ناگهانی با در آوردن رم وجود نداره !

احتمال میدم پاور شما مستعمل شده باشه ..... حتما با یک پاور دیگه تست کن و یا پاور جدید که در بالا گفتم رو بگیر .

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

پاورم مشکلی نداشت ! با پاور دوستم هم خاموش شد !!!! درست نمی دونم ! مشکل از هارد هم نیست ! هارد رو هم عوض کردم ولی بازم خاموش شد !!!!

به نظر خودم باید از گرافیک باشه ! اولا فنش یه خورده صدا می ده ! دوما سیستم فقط زمانی خاموش میشه که یه فیلم یا یه بازی اجرا شده باشه !

کسی می دونه کجا می تونم فن جی فورس 5500 بگیرم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پاورم مشکلی نداشت ! با پاور دوستم هم خاموش شد !!!! درست نمی دونم ! مشکل از هارد هم نیست ! هارد رو هم عوض کردم ولی بازم خاموش شد !!!!

به نظر خودم باید از گرافیک باشه ! اولا فنش یه خورده صدا می ده ! دوما سیستم فقط زمانی خاموش میشه که یه فیلم یا یه بازی اجرا شده باشه !

کسی می دونه کجا می تونم فن جی فورس 5500 بگیرم ؟
    فنش باید از این کوچیکا باشه که دونه ای 1000 تومن هست ! پاساژ ایران طبقه زیر همکف !

بهترین کار خرید یک کارت 20 تومنی مدل 6200 انویدیا هست !

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

البته باید اول مشکل رو پیدا کنم بعد بخوام برم گرافیک عوض کنم !!!!!!

بعله البته من توی اصفهانم ! و من اشتباهم این بود که دنبال قطعه ی کامل می گشتم ! یعنی به اضافه ی اون کاربراتور !!!!(همون قسمت های فلزی رو می گم !!!)

بعدش یه چیز دیگه ! به نظر خودم مشکل می تونه از فن سی پی یو هم باشه ! یعنی سی پی یو داغ کنه و مادربورد طبق تنظیماتش سیستم رو خاموش کنه !

من از طریق setup رفتم دیدم زده 64 سانتی گراد ! و برای خاموش کردن سیستم هم زده روی 85 سانتی گراد خاموش کنه ! البته اینم بگم این تنظیمات از اول بوده ! حالا دیگه نمی دونم مشکل از کجاست ! چون قبلا این مشکل رو نداشته ! بعدش یه سوال دیگه ! هنگام نصب ویندوز آیا سی پی یو مورد استفاده قرار می گیره ؟
    چون این مشکل هنگام نصب ویندوز هم هست ! یعنی اگه بخوام یه ویندوز جدید نصب کنم بازم قاطی می کنه و خاموش میشه !
    بعدش هم یه برنامه می خواستم که این اطلاعات مربوط به دمای سیستم رو از طریق ویندوز بهم نشون بده ! چون صد در صد هنگامی که ویندوز بالا می آد و در قسمت setup سی پی یو زیاد مورد استفاده نیست !

ممنون میشم راهنماییم کنین تا بفهمم مشکل از کدوم قطعه هست و کدوم رو باید عوض کنم !

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته باید اول مشکل رو پیدا کنم بعد بخوام برم گرافیک عوض کنم !!!!!!

بعله البته من توی اصفهانم ! و من اشتباهم این بود که دنبال قطعه ی کامل می گشتم ! یعنی به اضافه ی اون کاربراتور !!!!(همون قسمت های فلزی رو می گم !!!)

بعدش یه چیز دیگه ! به نظر خودم مشکل می تونه از فن سی پی یو هم باشه ! یعنی سی پی یو داغ کنه و مادربورد طبق تنظیماتش سیستم رو خاموش کنه !

من از طریق setup رفتم دیدم زده 64 سانتی گراد ! و برای خاموش کردن سیستم هم زده روی 85 سانتی گراد خاموش کنه ! البته اینم بگم این تنظیمات از اول بوده ! حالا دیگه نمی دونم مشکل از کجاست ! چون قبلا این مشکل رو نداشته ! بعدش یه سوال دیگه ! هنگام نصب ویندوز آیا سی پی یو مورد استفاده قرار می گیره ؟
    چون این مشکل هنگام نصب ویندوز هم هست ! یعنی اگه بخوام یه ویندوز جدید نصب کنم بازم قاطی می کنه و خاموش میشه !
    بعدش هم یه برنامه می خواستم که این اطلاعات مربوط به دمای سیستم رو از طریق ویندوز بهم نشون بده ! چون صد در صد هنگامی که ویندوز بالا می آد و در قسمت setup سی پی یو زیاد مورد استفاده نیست !

ممنون میشم راهنماییم کنین تا بفهمم مشکل از کدوم قطعه هست و کدوم رو باید عوض کنم !

خوب پس اول دمای CPU رو باید روش تاکید کنید ! از خمیر سیلیکون استفاده کردید ؟ فن کار میکنه دقیقا ؟

موقع نصب سی پی یو 100٪ استفاده میشه ! پس گرما تولید میکنه .

برنامه Speed Fan :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •