سلام دوستان
عنوان به اندازهی کافی گویا هست
اثرات یک ویروسه که میخوام پاکش کنم
چون ریجستری و تسک منیجر رو غیر فعال کرده میخوام دوباره فعال کنم
ممنون![]()
سلام دوستان
عنوان به اندازهی کافی گویا هست
اثرات یک ویروسه که میخوام پاکش کنم
چون ریجستری و تسک منیجر رو غیر فعال کرده میخوام دوباره فعال کنم
ممنون![]()
سلام
برای ریجیستری
start>run>gpedit.msc>user configuration>Administrative Templates>System>prevent access to registry editing tools روش دابل کلیک کن بعد یک بار disabled بکن apply بکن و بعد دوباره بزار رو حالت Not configured
برای تاسک منیجر
مسیر بالا رو تا system دوباره برو بعد Ctrl+alt+del options>remove task manager دوباره مثل بالا
سلام
در پست قبلی براتون توضیح دادم
برای ریجیستری
start>run>gpedit.msc>user configuration>administrative templates>system>prevent access to registry editing tools روش دابل کلیک کن بعد یک بار disabled بکن apply بکن و بعد دوباره بزار رو حالت not configured
ولی این که مسیر ریجستری نیست دوست من
سلام
مسیر درسته فقط بجای disabled باید enabled بکنی
داداش این مسیر در ریجستری وجود ندارد
فکر میکنم اشتباه می کنید
همونطور که دوستمون گفتن از منوی Start گزینه Run رو انتخاب کن و دستور gpedit.msc رو تایپ و اجرا کن. در لیست سمت چپ از زیرمجموعه User Configuration به Administrative Template > System رفته و از لیست سمت راست روی Prevent access to registry editing tools دوبار-کلیک کن و Disabled رو انتخاب کرده و Apply کنید. مجددا Not configured رو انتخاب کنید و دکمه Ok رو بفشارید.
برای Task Manager هم در لیست سمت چپ، گزینه Ctrl+Alt+Delete Options رو در زیرمجموعه System (که تغییرات بالا رو انجام دادید) انتخاب کنید و مشابه روش بالا، Remove Task Manager رو در لیست سمت راست Disabled و سپس Not configured کنید.
ویروس ران رو بسته
و من باید از ریجستری استفاده کنم نه ازgpedit
سلام
برای دسترسی به gpedit به system32 برید و اونجا کلید G رو بزنید پیداش میکنید( از این طریق میتونید run رو هم برگردونید به حالت اول )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)