تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: مگه وب پیچ چه مشکلی داشت که وب سرویس به وجود آمد؟

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض مگه وب پیچ چه مشکلی داشت که وب سرویس به وجود آمد؟

سلام.یه سوالی برام مطرح هست و اون اینکه:مگه وب پیچ چه مشکلی داشت که وب سرویس به وجود آمد؟ وب سرویس ها چه کاری می کنن که وب پیچ ها نمی کنن؟ممنون می شم اگر راهنمایی بفرمایید.

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

سلام.

بزار اینطوری توضیح بدم:
    فرض کن شما می خوای آب و هوای شهرهای مختلف رو توی سایتت نشون بدی، اگر بخوای که اینکار رو بدون وب سرویس انجام بدید خدا می دونه چه کارهایی رو که باید رو انجام بدید!!!
    ولی اگر بوسیله وب سرویس اینکار رو انجام بدید خیلی راحت بوسیله وب سرویس ارائه داده شده توسط اون سایت، می تونید اینکار رو ممکن پذیر کنید.

خب معلومه که یه چنین امکانی رو وب پیج ها نمی تونن در اختیارتون بزارن، چون همونطور که می دونید در وب سرویسها از تکنولوژیهای قبیل soap و غیره استفاده شده، که مخصوص همین امره و در این مورد بکار می ره.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام.

بزار اینطوری توضیح بدم:
    فرض کن شما می خوای آب و هوای شهرهای مختلف رو توی سایتت نشون بدی، اگر بخوای که اینکار رو بدون وب سرویس انجام بدید خدا می دونه چه کارهایی رو که باید رو انجام بدید!!!
    ولی اگر بوسیله وب سرویس اینکار رو انجام بدید خیلی راحت بوسیله وب سرویس ارائه داده شده توسط اون سایت، می تونید اینکار رو ممکن پذیر کنید.

خب معلومه که یه چنین امکانی رو وب پیج ها نمی تونن در اختیارتون بزارن، چون همونطور که می دونید در وب سرویسها از تکنولوژیهای قبیل soap و غیره استفاده شده، که مخصوص همین امره و در این مورد بکار می ره.
    سلام.ممنونم. شما فرمودید اگه قرار باشه این کارها رو صفحه وب در اختیار کاربر بگذاره ، خیلی کارها باید انجام بشه. این کارها چه چیزهایی هستند؟ اگر صفحه وب نیز از پیام soap استفاده می کرد چی می شد؟خیلی دوست دارم با مثال مطلب رو بفهمم. دوست دارم با تمام وجود فرق اینها را درک کنم تاوقتی کسی ازم پرسید ، وب سرویس چیه واقعاً بتونم قانعش کنم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

سلام.

شما فرمودید اگه قرار باشه این کارها رو صفحه وب در اختیار کاربر بگذاره ، خیلی کارها باید انجام بشه. این کارها چه چیزهایی هستند؟
    شما حتما باید به یک سایتی که این خدمات رو ارائه می ده دسترسی داشته باشید و آب و هوای مربوط به یک قسمت خاص رو پیدا کنید و در وبسایتتون قرار بدید، در صورتی که با یک وب سرویس می شه با فراخوانی یک متد کوچیک به آب و هوای اکثر مناطق دسترسی داشته باشید.
    اگر صفحه وب نیز از پیام soap استفاده می کرد چی می شد؟
    تکنولوژی SOAP بر پایه ی XML هست و طبیعی هم هست که از این تکنولوژی پشتیبانی نکنه... که این تنها نیست، به غیر از این چندتای دیگ هم تو لینکی که معرفی می کنم هست، که همشون بر پایه xml هستن.
    خیلی دوست دارم با مثال مطلب رو بفهمم. دوست دارم با تمام وجود فرق اینها را درک کنم تاوقتی کسی ازم پرسید ، وب سرویس چیه واقعاً بتونم قانعش کنم.
    با یکم جستجو چطورید؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    مطلبی رو که برای مطالعه بیشتر قرار داده اید را خوانده ام. مقاله هم ترجمه کردم ولی شاید اشکال انها در این است که همه چیز را نمی گویند.
    شاید علت عدم درک من نشناختن خود صفحه وب باشد.
    آیا شما مطالب خوبی که در زمانی کوتاه ، بتواند ساختار و پروتکل ها و استانداردهای یک صفحه وب را به من بشناساند ، را معرفی می کنید؟
    حتما اگر من با ساختار یک صفحه وب کم و بیش آشنا شوم می توانم به تفاوت ها بیشتر نزییک شوم
    ممنونم از اینکه صبر می کنید و با حوصله پاسخ می دهید. من واقعا می خوهم این مطلب را بفهمم نه اینکه ندانسته از کنارش رد شوم
    Last edited by قله بلند; 25-11-2008 at 14:34.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    مطلبی رو که برای مطالعه بیشتر قرار داده اید را خوانده ام. مقاله هم ترجمه کردم ولی شاید اشکال انها در این است که همه چیز را نمی گویند.
    آیا شما مطالب خوبی که در زمانی کوتاه ، بتواند ساختار و پروتکل ها و استانداردهای یک صفحه وب را به من بشناساند ، را معرفی می کنید؟
    حتما اگر من با ساختار یک صفحه وب کم و بیش آشنا شوم بتوانم به تفاوت ها بیشتر نزذیک شوم
    ممنونم از اینکه صبر می کنید و با حوصله پاسخ می دهید. من واقعا می خوهم این مطلب را بفهمم نه اینکه ندانسته از کنارش رد شوم
    Last edited by قله بلند; 25-11-2008 at 14:31.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

سلام
    حتما اگر من با ساختار یک صفحه وب کم و بیش آشنا شوم بتوانم به تفاوت ها بیشتر نزذیک شوم
    اون اشکال نیست! دلیلش اینه که چیزی بیشتر از این هم نداره.

این تعریف W3C از وب سرویس هست:

یک وب سرویس سیستمی نرم افزاری می باشد که مبادله اطلاعات بین سیستمهای غیر یکپارچه را طبق استانداردی مشخص ممکن می سازد.

وب سرویس نرم افزاری است که دسترسی به اطلاعات و نیز سیستمهای پردازش اطلاعات را بصورت توزیع یافته فارغ از سکوهای مختلف سخت افزاری و نرم افزاری با استفاده از پروتکلهای استاندارد تبادل اطلاعات اینترنتی فرآهم می آورد. به بیان ساده وب سرویس مولفه ای از یک کاربرد قابل دسترس توسط پروتکلهای ارتباطی استاندارد می باشد.

اگر یه خرده از برنامه نویسی سر رشته داشته باشین همه چیز دستتون می یاد.

بزار یه جور دیگه بگم، ببین صفحات وب یا وب پیجها برای به نمایش گذاشتن محتویات هستن و بکار می رن، ولی وب سرویس کلا بحثش جداست، وب سرویس نمیتونه بصورت یک صفحه ی وب عمل کنه و همینطور برعکس.
    همونطور که مشخصه وب سرویس برای تبادل اطلاعات بکار می ره، که این اطلاعات همگی بوسیله ی پیغامهای soap رد و بدل می شن، و هر چی هست توی فایلهای soap قرار داره.

8. 2 کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

اینم در مورد صفحات وب:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. سلام. ممنونم. واقعاً همرا من شدید تا من هم یاد بگیرم. یه سوال: اگه صفحات وب پیام soap رد و بدل کنند ، چی می شه ؟ اگه نمیونن چرا؟ مثلاً باید استانداردی تعریف بشه براشون که اینکار رو بتونن بکنن، درسته! استانداردهای وب چیا هستن؟ برای وب سرویسها که xml ، soap ،uddi و wsdl است.من هنوز به آدرسی که در تاپیک بعدی قرار داده اید نرفتم. همین حالا می روم سر وقتش.باز هم ممنونم که دانشتون رو در سطح من پایین می آورید تا بتونم مطلب رو متوجه بشم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

سلام. سلام. ممنونم. واقعاً همرا من شدید تا من هم یاد بگیرم. یه سوال: اگه صفحات وب پیام soap رد و بدل کنند ، چی می شه ؟ اگه نمیونن چرا؟ مثلاً باید استانداردی تعریف بشه براشون که اینکار رو بتونن بکنن، درسته! استانداردهای وب چیا هستن؟ برای وب سرویسها که xml ، soap ،uddi و wsdl است.من هنوز به آدرسی که در تاپیک بعدی قرار داده اید نرفتم. همین حالا می روم سر وقتش.باز هم ممنونم که دانشتون رو در سطح من پایین می آورید تا بتونم مطلب رو متوجه بشم.
    سلام.

خواهش می کنم دوست من.

صفحات وب که مشخصه نمی تونن، پیغام های soap رو رد و بدل کنن، چون همونطور که گفتم، پیغام های soap برا پایه ی xml هستن.
    کلا شما اصلا فکر اینکه بشه با صفحات وب پیغام های soap رو رد و بدل کنه از سرت بیرون کن چون معماریشون به هم نمی خوره، لطفا نوشته های قبلیه من رو با دقت بیشتری بخونید، چون همونطور که گفتم بحث این دو کاملا جداست.

در مورد استانداردها که تعدادشون زیاد هست و ربطی به این تاپیک نداره، برای اطلاعات بیشتر می تونید از گوگل کمک بگیرید.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •