تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: یه سوال :بهترین برنامه برای فارسی نویسی در autocadچیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezaninja's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    کوچه ها

پيش فرض یه سوال :بهترین برنامه برای فارسی نویسی در autocadچیست

با سلام

اگر کمک کنید ممنون میشم
    Last edited by rezaninja; 11-01-2006 at 02:01. دليل: تصحیح

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    بهترين فارسي نويس از نظر من مريم هست.البته دويتان در همين انجمن پروين رو هم معرفي كردن كه اون هم برنامه خوبيه!!ولي من نميدونم كه آيا اين دو در اتوكد جواب ميده يا نه!!

حـــــرفـه ای sa3er's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما با استفاده از برنامه/addone کاتب (kateb) می تونيد براحتی در محيط اتوکد فارسی نويسی کنيد.
    اين نرم افزار به همراه تمامی فونتهای فارسی موجود در فرمت shx رو می تونيد از لينک زير دريافت کنيد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای arash_irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

11

نقل قول نوشته شده توسط rezaninja
    با سلام

اگر کمک کنید ممنون میشم
    سلام دوست من
    من با پروين تو برنامه هايي كه با هيچ برنامه اي نميشه فارسي نوشت فارسي نوشتم ولي autocad رو نميدونم
    حتي تو برنامه The Logo Creator v4 هم فارسي نوشتم !
    Last edited by arash_irani; 11-01-2006 at 17:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezaninja's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    کوچه ها

پيش فرض

از همه دوستان تشکر میکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام. برای تایپ فارسی در اتوکد به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفته ودر قسمت محصولات ، سراغ محصول PowerCAD بروید.داخل این محصول فارسی نویسی مخصوص اتوکد وجودداره که امکان تایپ مستقیم فارسی رو در محیط اتوکد فراهم میکنه. این فارسی نویس در محیط اتوکد ودر منوی DRAW و در داخل گزینه text یک زیرگزینه farsi اضافه میکنه،که خود زیرگزینه farsi دارای 2 زیرگزینه type و font هستش. که گزینه font اول یک جدول رو نشون میده و با کلمات فارسی نومنه فونت رو نشون میده بعد از انتخاب فونت مورد نظر شروع به تایپ مستقیم فارسی در محیط اتوکد میکنیم. با گزینه type هم بدون نشون دادن نمونه فونت فارسی تایپپ میکنیم . این برنامه روی ورژن های 14تا2006 قابل اجراست. اسم شرکت تولید کننده اون هم "پارادایس" هستش. من این محصول رو تازه گرفتم و از وجود ایرادات احتمالی اون بی خبرم و مطالب رو فقط جهت اطلاع گفتم .

7. این کاربر از ALI48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

مرسي علي جان!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام. برای تایپ مستقیم فارسی در AUTOCAD به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پارادایس رفته و در قسمت محصولات ، سراغ PowerCAD بروید. داخل این محصول یک فارسی نویس مخصوص AUTOCAD وجود داره که امکان تایپ مستقیم فارسی رو فراهم میکنه. بعد از نصب برنامه فارسی نویس در محیط AUTOCAD و در منوی draw و داخل گزینه text یک گزینه farsi اضافه میشه که خود اون هم دو زیرگزینه type و font داره ، که امکان تایپ مستقیم فارسی روفراهم میکنه . با گزینه font ابتدا جدولی باز میشه که داخلش 13 کلمه با 13 فونت مختلف نوشته شده ، بعد ازدیدن نمونه کلمات فونت دلخواه رو انتخاب کرده وشروع به تایپ فارسی میکنیم.فقط برای تابپ متن افقی که در حالت عادی angle رو "0" میدادیم در تایپ فارسی – با گزینه font - angle رو باید "180" بدیم که مقدار پیش فرض هم همون "180" هست. من تازه ابن برنامه رو نصب کردم واز وجود ایرادات احتمالی اون بی خبرم ومطالب بالا رو فقط جهت اطلاع گفتم . در ضمن یک برنامه دیگه هم وجود داره که بعد از نصب یک منوی Persian به منوهای AUTOCAD اضافه میکنه که تایپ مستقیم فارسی اون مشابه برنامه ذکرشده است ولی تعداد فونت اون بیشتره وعلاوه یر تایپ فارسی امکانات جانبی دیگه ای هم در اون منوی Persian وجود داره . من این برنامه رو توی تلویزیون دیدم و اسم دقیقش رو نمیدونم. خودم هم دنبالش هستم .ممنون میشم اگر کسی اطلاع دقیقی اون به من بده .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام. برای تایپ مستقیم فارسی در AUTOCAD به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پارادایس رفته و در قسمت محصولات ، سراغ PowerCAD بروید. داخل این محصول یک فارسی نویس مخصوص AUTOCAD وجود داره که امکان تایپ مستقیم فارسی رو فراهم میکنه. بعد از نصب برنامه فارسی نویس در محیط AUTOCAD و در منوی draw و داخل گزینه text یک گزینه farsi اضافه میشه که خود اون هم دو زیرگزینه type و font داره ، که امکان تایپ مستقیم فارسی روفراهم میکنه . با گزینه font ابتدا جدولی باز میشه که داخلش 13 کلمه با 13 فونت مختلف نوشته شده ، بعد ازدیدن نمونه کلمات فونت دلخواه رو انتخاب کرده وشروع به تایپ فارسی میکنیم.فقط برای تابپ متن افقی که در حالت عادی angle رو "0" میدادیم در تایپ فارسی – با گزینه font - angle رو باید "180" بدیم که مقدار پیش فرض هم همون "180" هست. من تازه ابن برنامه رو نصب کردم واز وجود ایرادات احتمالی اون بی خبرم ومطالب بالا رو فقط جهت اطلاع گفتم . در ضمن یک برنامه دیگه هم وجود داره که بعد از نصب یک منوی Persian به منوهای AUTOCAD اضافه میکنه که تایپ مستقیم فارسی اون مشابه برنامه ذکرشده است ولی تعداد فونت اون بیشتره وعلاوه یر تایپ فارسی امکانات جانبی دیگه ای هم در اون منوی Persian وجود داره . من این برنامه رو توی تلویزیون دیدم و اسم دقیقش رو نمیدونم. خودم هم دنبالش هستم .ممنون میشم اگر کسی اطلاع دقیقی از اون به من بده .

داره خودمونی میشه arasharyani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sa3er
    شما با استفاده از برنامه/addone کاتب (kateb) می تونيد براحتی در محيط اتوکد فارسی نويسی کنيد.
    اين نرم افزار به همراه تمامی فونتهای فارسی موجود در فرمت shx رو می تونيد از لينک زير دريافت کنيد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عزيز جان اين لينكك خرابه يوزر و پسورد مي خواد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •