تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: راهنمایی از بزرگان درباره ی adobe ultra cs3

در آغاز فعالیت kaveahangar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

12 راهنمایی از بزرگان درباره ی adobe ultra cs3

سلام خدمت اساتید محترم . دوستان از هین اول بگم من کلا موتورم ( یعنی خیلی آماتورم ) که بسی امید دارم به کمک شما حرفه ای شم . ثبت نام منم در اینجا اینه که شما سوال هایه من بخونین ، کلی بخندین ، شاد شیت تا منم کار + درباه ی میکس کرده باشم از نوعی . بریم سر اصل مطلب آهان این اولین پست منه دوستان اگه همین طوری کلا اسم منو دیدین ، منودیدین خندیدین تشکر بزنن چون تشکر 0 باشه خیلی خندس و بازم شما می تونید با نگاه کدن تشکر های من بخندین خوب دیگه حرف اضافی زدن بسه خوب دوستان شما که حرفه ای هستید اگه راست می گید بگید ببینم می تونید یه توضیح خیلی خیلی مختصر درباره ی این نرم افزار که الان حوصله ندارم اسمشو دوباره بنویسم و در بالا نوشتم بدید . دمتون ایکس لارج این برنامه که در بالا نوشتم مثل بقیه برنامه های ادوبی cs4 هم اومده ؟ اگه هست کسی داره برا من پست کنه شیتیلش برا من محفوظه . سوال دوم نرم افزار فارسی درباره ی این پرده سبز نداریم . راستی این برنامه یسمای کودک شبکه یک ( به طور صریح عامو پورنگ ) را با چی درست می کنن و سلامتی .

حـــــرفـه ای arash_irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام دوست من
    اول به جمع پي سي ورلديها خوش اومدين
    ببينيد اين نرم افزار كارايي هاي زيادي داره مخصوصا اگر فول باشه ( فكر ميكنم 3 دي وي دي)
    خب شما ميتونيد تو اين نرم افزار مثلا مجري رو با پرده سبز فيلم برداري كنيد و بعد با حذف پرده اون رو در محيط هاي سه بعدي و غيره بسيار جالبي قرار بدين
    كارهاي هوا شناسي و .....
    در كل چيز خوبيه براي كساني كه استفاده اي ازش داشته باشن
    ممنون و موفق باشيد
    يا حق

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اول بهتر بود توی فروم یه سیرچ میکردی ... من قبلا تاپیک در مورد این نرم افزار رو زده بودم و در موردش توضیح مختصر دادم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •