من امروز داشتم يه چيزي رو دانلود مي كردم وسطش منصرف شدن و از فلش گت خارج شدم حالا هر اري مي ونم موقع دانلود فلشگت باز نمي شه چي كار كنم؟؟؟
من امروز داشتم يه چيزي رو دانلود مي كردم وسطش منصرف شدن و از فلش گت خارج شدم حالا هر اري مي ونم موقع دانلود فلشگت باز نمي شه چي كار كنم؟؟؟
دوستان لطفا كمك كنيد من به فلش گت نياز دارم
سلام
چطوري باز نميشه ؟؟
يعني تو system tray هم باز نميشه ؟؟
يا اينكه فقط drop zone رو نشون نميده ؟؟؟
سلام
سوالتون رو واضح تر بگید تا بچه ها بتتون کمکتون کنند
ببین یعنی کلا اجرا نمیشه حتما تو حافظه هست برو تو قست تسک منیجر سپس پروسسور بعد ببیبن تو حافظه هست یا نه
اگر بود ببندش دوباره بازش کن
یا حق
نه امين جان من وقتي مي خواستم قبلا يه چيزي دانلود كنم حتي اگه فلش باز نبود هم باز مي شد و دانلود رو انجام ميداد ولي حالا حتي اگه باز هم باشه دانلود نميكه يعني نميگه كه من دانلود كنم و خود ويندوز دانلود مي كنه.
باز ميشه ولي دانلود انجام نميشه
Last edited by Lovelyman; 11-01-2006 at 13:05.
حالا يه بار برنامه رو كاملا پاك بكن و دوباره نصب بكن
اگه ليست دانلود رو هم ميخواي سيو كني بايد database برنامه رو از محل نصب ورداري و ذخيره كني
اگه database جديد ايجاد كرده باشي كه اسمش رو خودت ميدوني ..... در غير اينطورت ليست دانلودها در فايلهايي با نام Default ذخيره شده و اووونها رو بايد نگه داري
نميدونم چرا اين مشكل به وجود اووومده !!!
امين جان مشكل هنوز هست اين كار ر هم كردم
بابا كمك كنيد من بد بخت هر چيه مي خوام دانلود كنم بايد آدرس دقيق به فلش بدم تا دان شه كه خوده اين كار مصيبته!
سلامنوشته شده توسط lovelyman
پس اين طور كه معلومه دانلود منيجر شما كار ميكنه فقط ديگه به صورت اتوماتيك كار نميكنه !!!
شما بايد دوباره فلش گت رو به عنوان دانلود منيجر پيش فرض مرورگرتون انتخاب كنيد
براي اين كار در فلش گت اين كارها رو انجام بديد :
Tools >> Option >> Monitor >> Default Download Manager
امين جان هنوز مش كل داره بعضي فايل رو خودش باز مي كنه ولي بعضي هارو مثل اوني كه تو انجمن موسيقي:تاپيك كي اين آهنگها رو خونده جواب نمي ده و باز نمي كنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)