تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما کدوم مدل رو میپسندید ؟

راي دهنده
230. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Samsung I900 Omnia

87 37.83%
  • Sonyericsson XPERIA X1

69 30.00%
  • HTC Touch HD

74 32.17%
صفحه 1 از 15 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 145

نام تاپيک: مقایسهi900 Omnia,X1,HTC touch HD

داره خودمونی میشه lovely11380's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

5 مقایسهi900 Omnia,X1,HTC touch HD

دوستان عزیز سلام
    راستش با معرفی و ورود این 3تا ابر قدرت لازم دونستم یه تاپیک جدید واسه مقایسه بین اونها باز کنم تا شاید کمکی باشه واسه خودم و بعضی از دوستان که مطمئنم الان مثل من گیج شدند
    پس هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
    1.Samsung I900 Omnia
    2.Sonyericsson XPERIA X1
    3.HTC Touch HD
    Last edited by lovely11380; 23-11-2008 at 01:53.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مطمئنا همه دوستان اطلاعات کافی درمورد این ppc ها دارند بخاطر همین من دیگه معرفی نذاشتم،چون تاپیکهای معرفی اینها هم تو انجمن هست بهتر دیدم اینجا فقط بحث مقایسه باشه

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام.................
    من که به امنیا رای دادم...............
    بعدش x1
    آخر هم hd

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

من به x1.کیبورد qwerty نعمتی هست که نباید از دستش داد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من به x1 رای دادم.
    این گوشی رو تو علاءالدین از نزیدک دیدم و میتونم بگم که سونی اریکسون واقعا روی این گوشی کار کرده.قیافش رو وقتی از نزدیک دیدم خیلی ظریف و شیک بود.
    Last edited by ninja3000sh; 23-11-2008 at 12:12.

6. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

نمیدونم به این نظر سنجی بگم درسته یا نه!!

در این نظر سنجی مطرح نشده که چه چیزی در یک پاکت پی سی برای شما مهمتره.
    همچنین مطرح نکردید که نیاز به کیبورد را در یک پاکت پی سی لازم میدونید یا نه.

حالا با توجه به دو مورد بالا هر کسی میتونه نظری داشته باشه. یکی به کیبورد احتیاج داره و یکی نداره. یکی باطری
    مدت زمانی که میتونه از گوشی استفاده بکنه براش مهمتره و برای یکی هم رزولیشن و رم بالا و حافظه داخلی
    گوشی مهمترین قسمت یک پاکت پیسی بحساب میاد. اینجا لازم میدونم که اشاره کنم دوستان حافظه داخل گوشی
    رو با 8 گیگ و 16 گیگ internal memory که در Omnia وجود داره اشتباه نگیرند. این حافظه چند گیگی در اکثر مواقع
    فقط به درد موزیک و عکس ریختن توش میخوره و یا اینکه میتونید فایل های شخصی رو در اونجا قرار بدید. برای یک
    پاکت پی سی که بر اساس نصب برنامه و استفاده از برنامه های مختلف ساخته شده حافظه خود گوشی و حجمی
    که برای نصب برنامه های مختلف اختصاص داده شده مهمتر از internal memory و یا مموری کارت هایی است که
    همراه گوشی وجود داره.
    چون اکثر برنامه های مهم و اونهایی که نیاز به بالا اومدن با گوشی رو دارند برای اینکه در نصب و کارکرد اون برنامه
    مشکل پیش نیاد حتما باید در حافظه خود گوشی نصب بشند. اما برنامه هایی مانند بعضی از بازی ها حتی اگر بر
    روی مموری کارت و یا internal memory هم نصب بشند مشکلی بوجود نمیارن.

حالا اگر کسی کیبورد واسش مهم نباشه دلیل نمیشه که گوشی های با کیبورد بدرد نمیخورن. یا اگر کسی مثل
    من که یک دوربین خیلی خوب دارم و دوربین یک گوشی زیاد واسم مهم نیست نمیتونم بگم که گوشی هایی
    که دوربین بهتر روشون هست بدرد نمیخورند.

هر کسی نیازی داره و هر کسی هم بودجه ای رو برای خریدش در نظر گرفته.برای خیلی ها الان خرید اکسپریا و
    حتی تاچ HD امکان پذیر نیست چون هم بودجه اش رو ندارند و هم اینکه با این قیمتی که الان در ایران وجود داره
    خرید این دو گوشی حماقته و طرف در آینده ضرر زیادی میکنه. در حالی که مثلا اکسپریا الان در سوئد داره با
    قیمت حدودا 670 هزار تومن بفروش میره. حالا این قیمت کجا و قیمت میلیونی ایران که فروشندگان محترم
    از خودشون قیمت تعیین کردند کجا...

الان هم یکی از دلایلی که بخاطر موقعیت درسی و شغلیم اکسپریا رو خریدم همین داشتن کیبورد بود. در
    حالی که هم بودجه خرید گوشی های دیگه ای مانند Omnia رو داشتم و هم انتخابهام برای این کار زیاد بود اما
    حتی اگر Omnia بیشتر از 50 گیگ حافظه داشت و یک دوربین 12 مگاپیکسلی هم روش بود باز هم انتخابش
    نمیکردم چون بدرد منی که کیبورد میخواستم نیمخورد.

در اتوبوس، مسافرت و جاهایی که دارم راه میرم و یا سر کلاس درس امکان این وجود نداره که مداد گوشی رو
    در بیاری و با کیبورد داخل گوشی تایپ کنی اما وقتی یک کیبورد جداگونه وجود داشته باشه راحت میشه بازش
    کرد و از کیبورد استفاده کرد حتی اگر در حال قدم زدن هم باشی.

پس میبینی که هر کسی برای خودش دلایلی داره و این دلایل شخصی هیچ کدام نمیتونند بهترین و یا بدترین
    گوشی رو از لحاظ سطح تکنولوژی بکار گرفته شده تعیین بکنند. چون هر کسی میاد و به اون چیزی که دوست
    داره و یا تعصب داره رای میده. آخرش هم یکی از گوشی ها چند رای بیشتر یا کمتر میاره و مردم فکر میکنند که
    اون گوشی که رای بیشتر آورده حتما بهترین گوشیه در حالی که ممکنه نباشه.

اما اگر میخواهید که گوشی ها رو از لحاظ تکنولوژی و نه نظر سنجی با هم مقایسه بکنید اونوقت این تاپیک
    میتونه مکان خوبی برای کسب اطلاعات و همچنین نوشتن اون چیزهایی که میدونیم باشه. مثلا تازگی ها
    بنچ مارکهایی رو شده که سرعت سی پی یو را در هر گوشی نشون میده. فردا ممکنه عکس هایی رو بشه
    و دوربین های این پاکت پی سی ها رو با هم مقایسه بکنه. در بعضی از ریویو ها سرعت اتصال جی پی اس
    بکار رفته شده در این پاکت پی سی ها مورد بحث قرار گرفته و معلوم شده که یکی از این گوشی ها بجای
    اینکه به 3 ماهواره متصل بشه فقط میتونه به 2 ماهواره متصل بشه و گوشی مشکل داره.

اینها دلایلی هستند که میتونند تعیین کنند در شرایط امروز کدام پاکت پی سی بهتره و بدرد چه قشری از
    جامعه میخوره.

بهر حال این هم نظر من بود. به خاطر دلایل شخصی زیر به اکسپریا رای میدم.

1. چون باطریش قویتره.
    2. کیبورد داره.
    3. از 9 تا دسکتاپ میشه استفاده کرد. همون پنل هاش.
    4. خروجی 3,5 میلی استاندارد داره و از هر هدفونی که دلم بخواد میتونم استفاده بکنم.
    5. سطح ال سی دیش با سطح قابش همسطح نیست و این میتونه در جلوگیری از خش افتادن بر ال سی دی
    خیلی مفید باشه.
    5. هم کلید های چهار جهته داره که میشه باهاش در منوها گشت و هم موس اوپتیک داره اما بعضی از گوشی
    ها فقط موس اوپتیک دارند و کلید های چهار جهته ندارند.
    6. رزولیشن بالایی داره و گشتن در اینترنت و خوندن فایل های پی در اف رو راحت تر میکنه.
    7. قیافه اش به نظر من قشنگتر و با کلاس تر از بقیه پاکت پی سی ها بود.
    8. لکه چربی و گرد و خاک بخاطر جنس فلزی که داره کمتر روش دیده میشه.
    9. اگر بخوام برای کسی کلاس بزارم با باز کردن کیبورد اکسپریا و نوشتن یک اس ام اس ساده بیشتر میتونم
    این کار رو بکنم تا با گوشی که کیبورد نداره.
    10. اکسپریا در داخل جعبه اش یک کارت مشکی مانند کارت شناسایی داره. برای هر نفری که اکسپریا رو
    میخره یک کد جدا روی این کارته نوشته شده که فقط هم اون طرف این کد رو میدونه و میتونه ازش استفاده کنه.
    حالا این کارته چیکار میکنه؟ .... اگر من به کشوری مسافرت کنم و اونجا اکسپریا خراب بشه و از کار و زندگیم
    بیوفتم به شماره تلفنی که در اون کارت مشکلی نوشته شده زنگ میزنم و کدم رو بهش میدم و اونها هم اگر
    بتونند گوشیمو در عرض یکی دور روز تعمیر بکنند که هیچی اما اگر نتونند طبق شرطی که در کاتالوگش در مورد
    دارندگان این کارت نوشته شده موظفند که یک اکسپریا تازه به من بدند.
    در حالی که اگر این کارت مشکی رو نداشتم حتما باید به کشوری که اکسپریا رو خریدم باز میگشتم و گوشیمو
    با گارانتی اون کشو تعمییر یا تعویض میکردم. اینم دلیل دهمیش بود

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

من طبق شواهدم رای دادم برای خریدن.........برای همین امنیا رو رای دادم چون x1 تا 3 ماه دیگه هم افت می کنه و خریدش ...........میره تو پاچه ادم.......ولی hd رو میشه 1 ماه دیگه خرید..........

9. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه از نظر مالی مشکل نداشته باشیم کدوم رو توصیه میکنید ؟
    دلیلهاتون روهم بگید لطفا

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

من
    x1
    hd
    omina

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من اول hd البته با ندید گرفتن فلاش بعد i900 اخریش هم x1

صفحه 1 از 15 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •