سلام به همه .
لطفا يه نفر يه سايت يا يه pdf به من معرفي كنه . مي خواهم متصل شدن به بانك اطلاعاتي از درون فلش رو ياد بگيرم. البته ساده باشه. ممنون
سلام به همه .
لطفا يه نفر يه سايت يا يه pdf به من معرفي كنه . مي خواهم متصل شدن به بانك اطلاعاتي از درون فلش رو ياد بگيرم. البته ساده باشه. ممنون
سلام دوسته من
دوسته عزیز برای این کار خیلی من سرچ زدم و چیزی دستگیرم نشد متاسفانه
موفق باشی
به هر حال ممنونم.
باید با استفاده از نرم افزار های دیگه این کار رو بکونی من یک بار کارم گیر این بود مستقیم از فلش نمیشه تا جایی که من میدونم
خیلی ممنون.
من خیلی دنبال این موضوع گشتم و مطمئن باشید پیداش میکنم.
اگه پیداش کردم حتما یه آموزشش رو روی سایت میگذارم.
موفق باشید.
سلام
در این سایت نمونه های خوبی برای فلش و اتصال به دیتابیس هست
از جستجوی سایت استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
همانطور که گفتم نمونه های زیادی هست
کار با دیتابیس با فلش نکات خاص خودش رو داره که اگر هم دیتابیس و برنامه نویسی با اون رو در زبانهای دیگه بدونید باز نکات اصلی مربوط به فلش رو ندونید نمیتونید اتصال درستی داشته باشید .
توجه کنید که نمونه های که در لینک زیر هست باید در ویندوز IIS نصب باشه فلشهارو در فولد wwwroot بریزید
و مثلا با آدرس به این شکل صفحه ها لود بشن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من قبلا یه سرور چت تحت فلش نوشتم که با دیتا بیس مای اس کیو ال ارتباط برقرار می کنه و کار هم کرد .
راه کلیش رو بهت می گم چون جزئیاتش خیلی بحث داره و این جا جاش نیست .
ما به 4 فایل نیاز داریم . اول خوده فلش ، دوم یه فایل php که اطلاعات روی دیتابیس رو بخونه ، سوم یه فایل php که اطلاعات رو روی دیتابس بنویسه ، چهارم یه فایل کانفیگ که اطلاعات یوزر نیم و پسورد و محل و پورت دیتابیس رو شامل میشه و برای دسترسی دو فای php گفته شده به دیتابیس به کار میره . فایل فلش هم با اون دو فایل php ارتباط برقرار می کنه . کلیت قضیه همینه ولی اگه خواستی وارد جزئیات بشیم بگو تا مفصل تر برات توضیح بدم . البته شرطش اینه به برنامه نویسی php آشنایی داشته باشی تا متوجه چیزایی که می گم بشی .
موفق باشی دوست عزیز
سلام
ممنون از همه ی دوستان
اگر میشه کمی وارد جزئیان بشید ممنون میشم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)