سلام به همگی دوستان , این منتال ری چرا اینطوری هستش؟
وفتی final ghader داره رندر میگیره , لبه ها خیلی خوب نشون داده میشن مثل
ولی وقتی کار final ghader تموم میشه و میره سراغ رندر دوم همه لبه ها نرم میشن اینطوری
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
سلام به همگی دوستان , این منتال ری چرا اینطوری هستش؟
وفتی final ghader داره رندر میگیره , لبه ها خیلی خوب نشون داده میشن مثل
ولی وقتی کار final ghader تموم میشه و میره سراغ رندر دوم همه لبه ها نرم میشن اینطوری
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
خوب مگه چشه .......... همین طوریه ...... اصلا منتال با همین روش کار میکنه ........ تغییر هم نمی کنه ........!!!!!
ببین اول پیشنهاد میکنم یه بار منتالری رو ریست کنی یعنی یه بار اسکن لاین رو انتخاب کن دوباره منتال تا تنظیمات ریست بشه. بعد تو تنظیمات رندر کیفیت سمپل ها رو از 1 و 4 بزار رو 16 64 حتما درست میشه اگه نشد بگو برام جالب شد ولی درست میشه حتما.
چندتا دلیل داره..
اولیش اینه که تعداد سمپل های ----- رو کم گذاشتی...بهتره بذاری رو min : 1 max : 16 یا بالاتر...
دوم اینکه مکس خودش خود به خود یه بلور به اجسام دور میده تا سریعتر رندر کنه...برای حلش باید به متریال اون جسم بری و بلور تکسچرت رو بذاری رو 0.01
ممکنه اشتباها blur offset رو زیاد کرده باشی...اون رو هم چک کن...
ممنون به خاطر راهنماییت , راستش این تنظیمات برای max هستش , من با مایاکار میکنم.ببین اول پیشنهاد میکنم یه بار منتالری رو ریست کنی یعنی یه بار اسکن لاین رو انتخاب کن دوباره منتال تا تنظیمات ریست بشه. بعد تو تنظیمات رندر کیفیت سمپل ها رو از 1 و 4 بزار رو 16 64 حتما درست میشه اگه نشد بگو برام جالب شد ولی درست میشه حتما.
نمیدونم چرا اینطوری میشه , ریستش هم کردم.
اصلا تو مکس اینطوری نمیشه..
شاید این منتال ری داره برای نرم افزار مکس تبلیغ میکنه!نه؟!
حرفها میزنیا!!!!شاید این منتال ری داره برای نرم افزار مکس تبلیغ میکنه!نه؟!
هرچی که هست رندر مکس دقیق تر از رندر مایا هستش.
اول شما بگو با مکس کار می کنی یا مایا؟
این روش منتال ری هست برای رندر پست اسکریپ رندر می کنه برای فاینال گدر و گلوبال ایلیمنیشن همین طور هست ولی در نهایت درست میشه
این مشکلی که شما مطرح کردید اصلا مشکل نیست منتال ری همین طوری کار میکنهFinal Gather یعنی گرد آوری نهایی و این یک تکنیک در منتال ری هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)