تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: عدم حذف ویروس autorun

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض عدم حذف ویروس autorun

سلام دوستان
    برای من و شاید بشه گفت برای یک دانشگاه یک مشکلی پیش امده لطفا کمک کنید. یک ویروسی تازگی ها امده و وارد سیستم من شده به اسم autorun.info که بعدا اسمش خود به خود تغییر کرد شد autoplayمن تمام کارهایی را که گفتید انجام دادم ولی مشکل حل نشد اولا اینکه فایلهایی به اسامی temp 1,2 xcopy.exe,... , در system32 وجود ندارد اصلا فکر میکنم این یک ویروس جدیده و راه حل جدیدی میخواد من چند نکته دیگه را هم میگویم انتی ویرویس من مک کافی 8.5 با اخرین اپدیت است و ویروس را خذف میکند و دوباره میاید وتکرار میشود وصفحه پیام انتی ویروس 24 ساعته رو دسکتاپ است و نمیرود مشکل حذف شدن فولدر اپشن و به هم خوردن اسم درایوها وکلا هیچ مشکلی را به ظاهر ندارم و پیام گفته شده نمیرود حجم فایل رو recyce فولدر 472 کیلوبایت ظاهرش نامشخص وفقط اسمشو میشه دید لطفا کمک کنید هر چه زودتر مشکل خودم و دیگران را خل کنم از شما ممنونم
    Last edited by toorajjj; 20-11-2008 at 17:40.

پروفشنال p_s_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

اگر بتونید فایل سورس ویروس رو با فلش مموری از سیستم بگیری وفشرده کنید و یه جا آپلود کنی مشکلتون رو

حل میکنم.

اگر هم نمی تونید اینکارو انجام بدین از norman Malware Cleaner استفاده کنید (احتیاج به نصب نداره )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از p_s_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ممنون از شما ذارم فایل را دانلود میکنم لینک را هم میگذارم باز هم ممنون منتظر میمانمFile #1
    : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال p_s_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

ممنون که فایل سورس رو گذاشتین

من این فایل رو روی virustotal.com چک کردم و نتیجه این بود :

کد:
    می بینید که خیلی از آنتی ویروسها اونو تشخیص میدن (norman هم تشخیص داده) و یک worm هست

ولی من آنتی ویروس kaspersky رو به شما پیشنهاد میدم چون در clean کردن ویروسها معمولا بهتر عمل

میکنه البته حتما بهترین تنظیمات رو برای kaspersky انجام بدین و حتما آپدیتش کنید .

بهترین تنظیمات برای kaspersky

کد:
    و

کد:

6. این کاربر از p_s_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه انتی ویروس کم حجم نیست که فقط اینو پاک کنه اگر هست معرفی کنید

پروفشنال p_s_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

یه انتی ویروس کم حجم نیست که فقط اینو پاک کنه اگر هست معرفی کنید
    اگه منظورتون remover هست من چیزی پیدا نکردم

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز با نورمن توانستم حذفش کنم ولی چند تا نکته برام هنوز جای سوال است یکی اینکه چطور مک کافی با اون حجم زیاد و اپدیت که من همیشه میکنم نتوانسته بود ویروس را حذف کند ولی این نرم افزار با وجود اینکه نصب نمیشود و اپدیت نیز نمیشود توانست؟ ودیگر اینکه اگر باز هم مشکلی برام پیش امد میتوانم از این نرم افزار استفاده کنم یا باید اپدیت جدیدشو استفاده کنم؟ و چطور میتوانم جدیدترین ورژن این نرم افزار رو پیدا کنم؟ باز هم ممنون که کمکم کردید منم میرم به دوستام که این مشکل را پیدا کردن کمک کنم.
    Last edited by toorajjj; 21-11-2008 at 11:49.

پروفشنال p_s_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز با نورمن توانستم حذفش کنم ولی چند تا نکته برام هنوز جای سوال است یکی اینکه چطور مک کافی با اون حجم زیاد و اپدیت که من همیشه میکنم نتوانسته بود ویروس را حذف کند ولی این نرم افزار با وجود اینکه نصب نمیشود و اپدیت نیز نمیشود توانست؟ ودیگر اینکه اگر باز هم مشکلی برام پیش امد میتوانم از این نرم افزار استفاده کنم یا باید اپدیت جدیدشو استفاده کنم؟ و چطور میتوانم جدیدترین ورژن این نرم افزار رو پیدا کنم؟ باز هم ممنون که کمکم کردید منم میرم به دوستام که این مشکل را پیدا کردن کمک کنم.
    خواهش می کنم

اول اینکه data base آنتی ویروسهای مختلف با هم فرق میکنه یعنی ممکنه ویروسی هم وجود داشته باشه که

مک آفی تشخیص بده ولی نورمن نتونه دوم اینکه این نرم افزار به این دلیل نصب نمیشه که portable هست و

این نوع نرم افزارها احتیاج به نصب ندارن و مزیتشون همینه

و در مورد سوال آخر اینکه شما می تونی این نرم افزار رو از سایت خودش norman.com دانلود کنی

البته اگر آنتی ویروس قابل نصب می خوای من پیشنهادم آنتی ویروس avira antivir هست.

11. این کاربر از p_s_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •