تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: TouchSmart TX2: لپ تاپ شگفتی ساز

  1. #1
    آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    پست ها
    4,859

    پيش فرض TouchSmart TX2: لپ تاپ شگفتی ساز

    TouchSmart TX2: لپ تاپ شگفتی ساز

    شاید به قیافه اش نیاید که یکی از محصولات پراهمیت و با ابهت Hp و حتی دنیای لپ تاپ است، اما TX2 اولین نوت بوک با صفحه نمایش چند لمسی (multitouch) است که برای فروش عرضه شده است. بهتر است بدانید که TX2 آخرین نتیجه تجربه 25 ساله تکنولوژی لمسی در HP است که با معرفی HP-150 به عنوان یک PC صفحه لمسی در سال 1983 شروع شد.
    صفحه 12.1 اینچی این لپ تاپ از یک پنل لمسی خازنی بهره می برد که می تواند به طور همزمان نسبت به دو نقطه لمس متفاوت عکس العمل نشان دهد. برای کار با این صفحه هم می توان از انگشتان دست و هم از قلم دیجیتال همراه آن استفاده کرد. همچنین برای راحتی بیشتر کاربران، این لپ تاپ با نسخه بهینه سازی شده نرم افزار Mediasmart 2.0 ارائه شده است.
    نرم افزار Mediasmart 2.0 به شما این امکان را می دهد که به شکل همزمان فیلم تماشا کنید، عکس هایتان را نگاه کنید، موسیقی گوش کنید ، برنامه های تلویزیون را ببینید و یا موسیقی گوش کنید. شرکت HP همچنین با مشارکت شبکه های MTV و Nickelodeon و COMEDY CENTRAL قصد دارد به ارائه برنامه های این کانال های تلویزیونی برای علاقه مندان موسیقی، کودکان و علاقه مندان به برنامه های کمدی؛ تحت پروتکل تلویزیون اینترنتی (IPTV) بر روی لپ تاپ های چند رسانه ای خود بپردازد.
    به لحاظ سخت افزاری هم با این صفحه نمایش شما می توانید تعداد زیادی از حرکت های خاص (gestures) مورد نیاز در هنگام کار با لپ تاپ را به راحتی انجام دهید. کارهایی از قبیل: انتخاب، کشیدن (drag)، ضربه دوبل، فشار دادن، زوم کردن، حرکت های منحنی ، چرخاندن و تلنگر زدن. علاوه بر استفاده از Gesture ها در برنامه Mediasmart، در بسیاری از برنامه های ویندوز شما امکان استفاده از این حرکات ویژه را خواهید داشت. برنامه هایی مانند Office و تعدادی از مرورگرهای اینترنتی مطرح و همچنین برنامه های کار با عکس به راحتی با این حرکات ویژه سازگار شده و کار را برایتان راحت تر می کنند.
    TX2 شرکت HP با وزن 2.04 کیلوگرمی و این مشخصات فنی عرضه گردیده است:
    • صفحه نمایش چند لمسی با کیفیت تصویر 800*1200
    • پردازنده مرکزی دو هسته ای 2.1 گیگا هرتزی تورین (تولید شده توسط AMD)
    • کارت گرافیک HD3200 رادئون (تولید شده توسط ATI )
    • رم 8 گیگا بایتی
    • هارد 500 گیگابایتی با سرعت 5400 دور در دقیقه
    • ویندوز ویستا Home Premium
    DVD Writer با سرعت 8X
    • قلم دیجیتال
    • بلوتوث
    • وب کم همراه با میکروفن داخلی
    • و...
    پس از معرفی ویندوز 7 و اعلام قابلیت ها و سازگاری های آن، مشخص شد که این لپ تاپ توانایی کار با این سیستم عامل جدید را ندارد. اما مسئولان HP اعلام کردند که آنها همواره با مایکروسافت همکاری دارند، اما نمی خواهند برای محصولی که هنوز آماده عرضه به بازار نشده است دست به تولید سخت افزار بزنند. Touchsmart tx2 شرکت Hp از امروز برای پیش خرید از طریق فروشگاه آنلاین این شرکت با قیمت 1150 دلار عرضه شده است و تحویل کالا را از آخر نوامبر شروع خواهند کرد.
    این محصول توسط شرکت سازنده خود اینگونه معرفی شده است: این لپ تاپ با نرم افزار قدرتمند چند رسانه ای خود، محتوای دیجیتال را در نوک انگشتان شما قرار می دهد.

    narenji.ir

  2. این کاربر از mohamad23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  3. #2
    آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    پست ها
    4,859

    پيش فرض














  4. 2 کاربر از mohamad23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •