سلام
من یه سی دی دارم که توش یه فولدر هست به اسم Cd Lock! که داخلش 5-6 فایله که حجمش دوتاش هر فایل 2 گیگه والا با کلون و الکل رایت نشد ( نرم افزار قفلشو قبول نمی کنه ) چجوری رایتش کنم؟
فقط کمی عجله دارم
ممنون
سلام
من یه سی دی دارم که توش یه فولدر هست به اسم Cd Lock! که داخلش 5-6 فایله که حجمش دوتاش هر فایل 2 گیگه والا با کلون و الکل رایت نشد ( نرم افزار قفلشو قبول نمی کنه ) چجوری رایتش کنم؟
فقط کمی عجله دارم
ممنون
سلام
به تاپیک زیر مراجعه کنید شاید مشکلتون حل بشه !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با PreGap Image Builde که رایت می کنم قفل نرم افزار از کار میفته از چی استفاده کنم؟
ممنون
عزیز دل منم گیر شکستن قفل همین نرم افزار هستم....من همه جور قفلی رو شکستم تو این یکیش موندم....تنها چاره اش رایت کردن سی دی و امتحانش از روی سی دی رایت شده هست نه از روی ایمیج گرفته شده.........اگه روشش رو پیدا کردم بهتون خبر میدم.......
+++
نام شركت قفلگذار حذف شد(هخامنش)
من باید حتما این قفلو بشکنم
دیگه کسی نیست به دادم برسه؟
آقا اگه کسی تا فردا یه روش بگه هم خیلی ممنونش می شم هم 200 مگ هاست رایگان بهشون جایزه میدیم
اگه این جوری که میگیم شکست مژدگانی یادت نره.....باید از کلون 2 استفاده کنی و توی تنظیماتش دور read رو بیاری پایین و بقیه تنضیمات رو مثل سی دی های قبل که بد سکتور داشتن انجام بدی و از deamon برای اجرای ایمیج استفاده کنی....مال من که اینجوری شکست....
لینک دانلود کلون 2 دارید؟
بله اگه بشکنه حتما مژدگانیش داده میشه
Last edited by Arashdn; 24-11-2008 at 15:25.
دقیقا چطور؟بقیه تنضیمات رو مثل سی دی های قبل که بد سکتور داشتن انجام بدی
سلام
Clone 2 رو که استفاده کردید ممنون میشم لینک کنید آقا شاهرخ ...
در ضمن تنظیمات منظورتون کدوم ه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)