سلام
فرض کنید من یه گوشی دستم هست که خط اون هم اعتباری هست و شارژ هم نداره .
من چه طور می تونم بفهمم شماره این گوشی یا خط چیه ؟ بدون اینکه بخوام از صاحبش شماره را بگیرم .
ممنون![]()
سلام
فرض کنید من یه گوشی دستم هست که خط اون هم اعتباری هست و شارژ هم نداره .
من چه طور می تونم بفهمم شماره این گوشی یا خط چیه ؟ بدون اینکه بخوام از صاحبش شماره را بگیرم .
ممنون![]()
اگه سری W سونی اریکسون باشه + رو از بغل بزن ... اگه طرف سیو کرده باشه اونجا تو مشخصات شماره تلفن رو هم داره ! البته اگه طرف نوشته باشه !
به کامپیوتر هم وصلش کنی شاید با این نرم افزار های کنتل موبایل بشه در اورد ... چون با اینا من دیدم خیلی کار ها میشه کرد .. حال کردم ..
یک زمانی کارم این بود که حتی اس ام اس ها رو هم با Pc میفرستادم ...
اگه ایرانسل باشه می تونی هم درخواست تماس بدی به شماره خودت
*150*شماره خودت#
و یا خودت یه کم شارژ بریزی و زنگ بزنی
اگه اعتباری همراه اول باشه فکر نمی کنم راهی باشه! ولی اگه ایرانسله که دوستمون تو پست 3 گفتن راهشو . البته این درخواست تماس حتما باید برای یک ایرانسل دیگه فرستاده بشه.
البته شماره موبایل درون اطلاعات سیم کارت وجود داره . شاید برنامه هایی برای این کار باشه
سلام
ممنون از پاسخ دوستان
پس راه صریحی وجود نداره .
چون اون گوشی که دست من بود 0936 بود و هیچ شارژی هم نداشت . گوشی هم سامسونگ از اون قدیمی ها بود .
مجتبی جان پس این طور باشه باید شماره را به یه خط ایرانسل دیگه درخواست می دادم بزنگه . درسته ؟
چون خط من 0912 هستش .
در ضمن من اونجا نه دسترسی به سیستم داشتم و نه وقت این کارها را داشتم . موبایل یه خانم دکتر بود که توی کاپشنش بود و کاپشنش را هم داده بود دست من و من هم خواستم یه فوضولی کرده باشم . هر چند خودش شماره را تقدیم کرد : دی
ممنون
خوب اگه شماره رو تقدیم کرد که هیچی ..
ولی کلا فضولی حال بیشتری داره !
تک زنگ نیازی به شارژ نداره!!!!!!!!!!
یه تک زنگ به گوشی خودت می زدی و قطع می کردی !!!! تک زنگ پول نمی ندازه !! یعنی کلا تماسی که برقرار نشه پول نمی ندازه !!!
سلام
من از ایرانسل سر در نمی یارم . ولی تا جایی که می دونم بعد از تموم شدن شارژ دیگه تک زنگ هم نمی تونی بزنی . اگه بتونی تک زنگ بزنی فقط یه مدت خاص می تونی این کار را بکنی .
دوستانی که ایرانسل دارند شاید بهتر بدونند .
موفق باشید .
با ایرانسل بدون شارژ تک زنگ نمی شه زد.
تنها راه همونه که کد ستاره 150 ستاره ، شماره ایرانسل ، مربع رو استفاده کنید.
بهر حال مشکل حل شد و بحث به نتیجه رسید.
مجتبی جان اگه اصلا شارژ نداشته باشه هیچ راهی نداره . درسته ؟
روش بالا فقط برای زمانی هست که یه مقدار شارژ داشته باشه . درسته ؟
اینم پاسخ بدید دیگه بحث تموم می شه .
موفق و پیروز باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)