تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: معرفی یک کیس با تهویه عالی !!

در آغاز فعالیت faramarzd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی / بجنورد

پيش فرض معرفی یک کیس با تهویه عالی !!

سلام دوستان ! راستش یک تجربه مفید داشتم که خواستم با شما قسمتش کنم !
    بنظر من یکی از بهترین حالات برای تهویه و گردش مطبوع هوای داخل کیس به این صورته که در جلوی کیس هم یک ورودی هوا باشه تا هوای تازه و خنک از جلو توسط فن مربوطه ( جلویی ) مکیده شده و از قسمت پشت ( قسمت بالایی که فن کیس هوای گرمی که به طرف بالا در حرکته ) رو به خارج تهویه کنه ! البته گرمای حاصل از کارکرد پاور رو هم اضافه کنید !
    همونطور که میدونید تعداد بسیار انگشت شماری کیس ( میان قیمت ) وجود دارند که این قابلیت ( مکش از جلو ) رو داشته باشند و قسمت جلوی اکثر کیس ها بسته هستش ! البته کیس های رده بالایی همچون ونتو 7700 ایسوز هستند که از قسمت های بغلی جلوی کیس ! هوا رو می مکند ! و یا کیس حرفه ای و جدید گرین بنام چلنجر که در جلوی خود 3 عدد فن دارد ! اما قیمت این کیس ها یکمی فضایی هستش !
    با اینکه میدونم شما همگی استاد هستید ! اما تمام این مقدمه رو گفتم تا به معرفی یک کیس برسم که متاسفانه در تصاویر این کیس این قابلیت بسیار مهم ( مکش هوا از جلو ) مشخص نیست و چون خودم این کیس رو دارم ! خواستم باطلاع عزیزانی که به تهویه و گردش مناسب هوای داخل کیس شون اهمیت میدن ! کمکی کرده باشم !
    کیس مورد نظر من از برند فراسو و به نام 8811 هستش ! همونطور که در عکس ذیل شاهد ان هستید ! اگر حتی با دقت به این عکس نگاه نکنیم ! متوجه قابلیت باز و بسته شدن قسمت کرکره ای شکله ! جلوی این کیس نمیشویم ! و متاسفانه فراسو در سایت رسمی خود ! همچون گرین ! اقدام به تشریح و درج عکسهای متنوع و از زوایای مختلف ننموده و حتی عکس این کیس رو بصورت سیاه و سفید گذاشته است ! ( البته من دلیل این کارشون رو پرسیدم و در جواب من گفتند چون اکثر محصولات شون سیلور و بلک هستند ! نیازی به قرار دادن عکس های رنگی نمیبینند ! ) که اینم از اون دلایل بود !
    به هر حال تا جایی که من اطلاع دارم کیس دیگه ای با این مشخصه و به این کاملی وجود نداره ! از دیگر محسنات این کیس فضای داخلی مناسب تا حدی که یک 8800 اولترا براحتی در اون جای میگیره ( البته در مورد X2 4870 مطمئن نیستم ) و در مورد پاور هم همین اندازه بگم که پاور 1230 گرین رو براحتی پذیراست ! وجود جعبه ای برای نگهداری ملزومات و همچنین بست ها و نصب اسان قطعات که در مواردی بصورت ریلی و در انتها به شکلی کاملا ثابت در جای خود قرار میگیرند ! نیز از دیگر قابلیت های این کیس بشمار میره !
    امیدوارم سرتون رو درد نیاورده باشم و انچه گفتم تکراری نبوده باشه !
    در پایان اضافه کنم که در میان کیس های میان قیمت و داخلی ! چه از نظر ظاهری و چه کارکردی ! شخصا تنها ! این کیس رو میپسندم ! البته در ابتدا که این کیس رو انتخاب کردم ! از وجود این حسن بی اطلاع بودم ! در ضمن مدل جدیدی بنام 8822 هم توسط فراسو عرضه شده که بسیار شکیل و زیباست ! فقط نمیدونم که ایا اون کیس هم این توانایی رو داره یا نه ؟ ( منظور همون مکش هوا از قسمت جلویی کیس ) قیمت حدودی این کیس8811 / 75 تومان هستش و در 2 رنگ : بلک / سیلور و سیلور / بلک عرضه شده ! از اینکه از فونت کوچک استفاده کردم از تمامی سروران عذر میخوام ! راستش احتیاط کردم مبادا اساتید شاکی بشن !
    شرمنده تمامی اساتید و عزیزان شدم ! با احترام : فرامرز
    اینم عکس کیس فراسو / 8811

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چرا یه جا فقط برای درایور ها داره؟؟!!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی / بجنورد

پيش فرض تصاویری از کیس : Farassoo 8811

سلام ! اینم تصاویری از این کیس !
    ( با عرض معذرت از حضور دوستان ! برای اینکه بتونم پیام خصوصی بزنم باید حتما 10 پست زده باشم و اجبارا هر عکس رو در یک پست میذارم تا امارم بالا رفته و ... که امیدوارم منو ببخشید )

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی / بجنورد

پيش فرض تصویری از کیس : Farassoo 8811

FARASSOO 8811

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی / بجنورد

پيش فرض تصویری از کیس : Farassoo 8811

FARASSOO 8811

پروفشنال iraniran2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام. به به. آقا فرامرز هم به جمع ما پيوست. فرامرز جان به اين انجمن خوش آمدي
    ولي بازم ميگم فراسو رو بنداز دور . فقط cooler master cm 690.

اگه نباشه جاش خالی می مونه I HAVE RETURNE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    NO WHERE

پيش فرض

cooler master cm690 + green armor

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •