تا حالا شده یک آلبوم رو گوش کنین و بعد از یک مدت نظرتون کلا در مورد خود آلبوم یا خوانندش عوض بشه اگر اینجوره ما رو هم توی تجربتون شریک کنید
تا حالا شده یک آلبوم رو گوش کنین و بعد از یک مدت نظرتون کلا در مورد خود آلبوم یا خوانندش عوض بشه اگر اینجوره ما رو هم توی تجربتون شریک کنید
اره
البوم دنیا از رضا صادقی که اولش درکش نمیکردم ولی بعدش تظرم عوض شد و فهمیدم عالی هست
راستش منم يه زماني كلا از رضا صادقي خوشم نميومد ولي وقتي بعدا البوماش رو خوب گوش كردم از صداش خوشم اومد.
به نظره من چیزی که با احساس سنجیده بشه همیشه این مشکلات توش پیش میاد البته نه اینکه احساس اصلا نباید دخیل باشه ولی به هر حال به قول هیوم:
احساس نمیتواند به مرجعی بالاتر از خود باز گردد
شما یه اثره هنری رو میاید با احساس میسنجید در درون احساساتتون دنبال زیبایی و ارزشش میگردید نه در ماهیت خود اثر و هنر
Last edited by Rock Magic; 20-11-2008 at 01:35.
بـــــــله.
البته 90% برای من تو آهنگ های متال رخ داده که بعدا اونارو کشف کردم.
حالا نه فقط موسیقی تو زندگی آدم و خیلی زمینه های دیگه هم پیش می یاد.
بسيار زياد مثلا
يه شاخه نيلوفر اولش بدم ميومد ولي الان عاشقشم دي:
هر چقدر که درک موسیقیت بالا بره بیشتر از اون آلبومایی که تو گذشته گوش میدادی بدت میاد...البته به سلیقه هم بستگی داره که ممکنه عوض بشه.
البته برای خود من پیش اومده اوایل از نوع موسیقی کسی خوشم نیومده ولی بعد دیدم آهنگاش احساس زیبایی توش هست و الان (حالا نه 100% ولی خب) ازش خوشم میاد
ولی بطور کلی حق با تویه
این دقیقا احساسیه که در مورد 2 آلبوم گذشته چاووشی (نرگس بیمار و 1 شاخه گل ...) برای من هم وجود داشت![]()
آره
خییییلی زیاد
اصولا البومی که بعد ها باهاش خیلی حال کردم اصلا بارایه لول هیچ خوشم نیومده !
ولی کم کم . ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)