وب سرور چیست؟
به طور خلاصه می تونم بگم وب سرور رابط بین کاربر و سرور اصلیهست.در اینجا منظور از وب سرور ، وب سرور آپاچی هست که با استفاده از آنمی توانید بر روی سیستم عامل خود ، فایلهای نوشته شده با پی اچ پی را اجراکنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
نحوه ی راه اندازی وب سرور آپاچی
با توحه به درخواست متعدد عزیزان فارسی زبان در ارتباط با آموزشراه اندازی و نصب وب سرور و نصب جوملا بر روی کامپیوتر و سیستم عامل هایخانگی ،بر این شدم تا آموزش نصب و راه اندازی وب سرور آپاچی را بصورتکاملا تصویری و مولتی مدیا تهیته کنم و در دسترس عموم فارسی زبانان عزیزقرار دهم. در این آموزش ما از نرم افزاری با نام رمپ استفاده کردیم. این نرمافزار را ما طوری ویرایش کردیم که با دریافت این نرم افزار و مطالعه آموزش۵دقیقه ای که قرار دادیم ، نه تنها وب سرور داشته باشید، بله نرم افزارمدیریت و محتوای جومفا را نیز بدون نصب اجرا کنید و از آن استفاده کنید.
این نرم افزار را منجومفا زمپ joomfa xampp نام گزاریکردم.همچنین سعی دارم هر ۶ ماه یک نسخه از این نرم افزار را انتشار بدم.پسمی توانید هر ۶ ماه به همین لینک مراجعه و آخرین آموزش و نرم افزار رادریافت و استفاده کنید.
راه اندازی وب سرور آپاچی بر روی ویندوز
رای نصب و راه اندازی وب سرور آپاچی با استفاده از نرم افزار جومفا زمپ ابتدا نیاز است شما این نرم افزار را دریافت کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین در صورتی که در استفاده و نصب این نرم افزار با مشکل مواجهشدید ، می توانید مشکلات و سوالات خود را در تاپیک مربوط به این موضوع درانجمن جومفا مطرح کنید. تاپیک مربوط به این موضوع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه : در صورتی که قبلا وب سرور را داشتید و حال می خواهید از این وبسرور استفاده کنید ، ابتدا وب سرور قبلی را حذف و غیر فعال کنید.
توجه : در صورتی که از مسنجرSkype استفاده می کنید ،ابتدا بایستی این نرم افزار را بسته و سپس وب سرور را راه اندازی کنید
توجه : در صورتی که از فایروال ( نرم افزار های امنیتی) استفادهمی کنید ،و از شما اجازه باز شدن پورت را داد ، به نرم افزار اجازه دهیدتا پورت را باز کند
با تشکر بابک علمدار