تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: ويروس autorun.inf

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranesabz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض ويروس autorun.inf

با سلام
    دوستان كسي در مورد ويروس autorun.inf اطلاعي داره.
    اين تروجان توسط Nod32 شناسايي ميشه و پيغام ميده كه اونو cleaned by deleting- quarantined كرده ولي بلافاصله دوباره اونو شناسايي مي كنه. در حقيقت انگار كه نمي تونه اونو پاك كنه. اين فايل توي هر پارتيشن پيدا ميشه (c و d و ...) .
    حال چه بايد كرد؟
    كسي برخودي با اين داشته؟
    با تشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بله من با اون آشنايي دارم و با چند تا آنتي ويروسي كه خود p30 world گذاشته بود اون رو از بين بردم
    كامپيوتر من هم دچار اين ويروس شده بود كه از نوع پيشرفته ويروس اتوران هم بود و تمام آنتي ويروسها را هم امتحان كرده بودم
    ولي اون رو تشخيص نمي دادند تا اين كه با نرم افزار autorun.virus.remover.v2.3 اول اون رو unblock كردم و سپس با نرم افزار
    aesetup.exe ويروس رو از بين بردم و دوباره با نرم افزارautorun.virus.remover.v2.3 قسمت show hidden file رو بازسازي كردم
    و بعد اون رو تيك زدم تا فايلهاي مخفي رو نشون بده و بعد يك فايل مخفي رو كه اسمش الان دقيق به يادم نمي ياد رو پاك كردم كه حرف اولش axec تقريبا يك چنين اسمي داشت رو از تمام درايوهام پاك كردم و اون ويروس به كلي از بين رفت

3. این کاربر از mehrdad-17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sia0368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران پاریس

پيش فرض

با سلام
    دوستان كسي در مورد ويروس autorun.inf اطلاعي داره.
    اين تروجان توسط Nod32 شناسايي ميشه و پيغام ميده كه اونو cleaned by deleting- quarantined كرده ولي بلافاصله دوباره اونو شناسايي مي كنه. در حقيقت انگار كه نمي تونه اونو پاك كنه. اين فايل توي هر پارتيشن پيدا ميشه (c و d و ...) .
    حال چه بايد كرد؟
    كسي برخودي با اين داشته؟
    با تشكر
    اگه نود شما ورژن 3 و فول آپدیت باشه فایل اصلی ویروس را که معمولا در پوشه windows هست را حذف می کند البته ویروس autorun.inf نسخه ها و انواع زیادی دارد بنابراین لطفا در قسمت folder options و تب view تیک hide protected operating system file را بردارید و در یکی از درایو ها وارد پوشه recycler شوید اسم فایل رو بگید ممنون

5. این کاربر از sia0368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

توی پست اول تاپیک
    روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( اموزش صفحه اول )
    کاملا توضیح داده

7. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام آقا امروز این ویروس کل کامپیوترهای دانشگاه و مال من را نیز آلوده کرد من پست اول را خوندم دارم برنامه هایی را که گفتید دانلود ونصب میکنم اما نمیدونم روش دستی استفاده کنم یا از برنامه. اسم فایل همان اترن انفو است اما اصلا شکل ندارد و فقط اسمشو میشه دید دارم کارهایی که گفتید میکنم اگر نتوانستم دوباره مزاحم میشم برای راهنمایی
    Last edited by toorajjj; 19-11-2008 at 22:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

این ویروس توسط Mcafee هم شناسایی میشه ( C:/autorun.inf ، D:/autorun.inf و E:/autorun.inf ) که هزاران عدد از این ویروس رو پاک می کنه !!!!! مجبور شدم پیغام دادنش رو از کار بندازم . کسی راه حل درست حسابی و آسونی داره ؟ البته به کامپیوتر من که آسیبی غیر از کم شدن سرعت وارد نکرده .
    Last edited by Captain MacMillan; 21-11-2008 at 13:53.

پروفشنال sia0368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران پاریس

پيش فرض

فایل اصلی این ویروس(برای من) lsass.exe در فولدر windows و بدون آیکن هست اگر از طریق safe mode بتونید این فایل اصلی و اتورانها و متعلقاتش را پاک کنید شاید مشکلتون حل بشه البته دقت کنید فایل ویروسی که من میگم بدون آیکن هست(یه دفعه نزنید فایلهای سیستمی رو پاک کنید)
    اما همون نود32 فول آپ از همه بهتره چون تابه حال کامپیوتر من 4 یا 5 نوع مختلف از ویروس autorun.inf گرفته و معلوم نیست چند مدل دیگه باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزیز من هم که به این ویروس مبتلا شدم همچین فایلی رو دقیقا بدون آیکون ( فقط یک Lsass خالی حتی بدون پسوند ) پیدا کردم ولی اگه اون فایل مبدا هست چطور ویروس اسکن ها نتونستند پیداش کنند ؟ مطمئنید پاک کردنش مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
    Last edited by Captain MacMillan; 21-11-2008 at 15:29.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با ویروس اسکن Norman Malware Cleaner پاکسازی کردم و اثری ازش نیست . ولی به نظر میاد خرابکاری هاش مونده ! چون سرعت سیستم پایین اومده .

پروفشنال p_s_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

با ویروس اسکن Norman Malware Cleaner پاکسازی کردم و اثری ازش نیست . ولی به نظر میاد خرابکاری هاش مونده ! چون سرعت سیستم پایین اومده .
    دقت کنید که از این norman Malware Cleaner باید در حالت safe mode استفاده کنید اینم لینک دانلودش

norman Malware Cleaner

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از p_s_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •