تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل پایین بودن مدل کارت گرافیک (لطفاً کمک کنید)

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

9 مشکل پایین بودن مدل کارت گرافیک (لطفاً کمک کنید)

سلام
    اول از همه اینکه مشخصات سیستم سخت افزاری کامپیوترم اینه :

Motherboard : Gigabyte GA-8I848P -G

CPU : P4 - Intel Celeron D 330, 2.68 MHz
    Graphic Card : NVIDIA GeForce FX 5500 - 256MB
    Ram : 1GB

مدت زیادیه که هر بازی ای که می خرم تو کامپیوترم اجرا نمیشه و تا الان بیست سی تا بازی تو خونه دارم که اصلاً محیط بازی شو ندیدم و اکبند مونده و همش هم به خاطر پایین بودن مدل کارت گرافیکم هست . میخواستم بدونم با توجه به سیستم میشه من کارت گرافیکم رو مثلاً به مدل Nvidia GeForce FX 6600 ارتقاء بدم یا نه باید مادربورد هم باید عوض بشه . یه کارت گرافیکی می خوام که دو رو ور 40 تومن دربیاد و بازی های جدیدی مثل CALL OF DUTY رو بهش باهاش بازی کرد . دو رو ور این قیمت می خوام چون وضع مالی خوبی نداریم و در ضمن یه چیز موقتی می خوام برای داداش کوچیکم که بتونه این بازی ها رو اجرا کنه . موقت گفتم چون قراره تا مدت دیگه اگه خدا بخواد کلاً سیستم رو عوض کنم . خلاصه همین ... با کمترین هزینه ممکن میخوام که این بازی ها رو اجرا کنم .
    چه کارت گرافیکی بگیرم ؟ ایا این مدل کارت گرافیک من هنوز تو بازار هست و فکر می کنید چند می خرنش ؟
    ممنون میشم کمک کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

متاسفانه سیستم شما یکمی قدیمی شده باید مینبوردتون رو عوض کنید برای کارت گرافیک جدید . عوض کردن مینبورد هم به معنای عوض کردن تقریبا اکثر قطعات هست . اگر فقط مشکلتون بازی هست بهتر بجای خرید سیستم کامپیوتری جدید مثلا یه Xbox360 بگیرید الان قیمتشم معقول تر شده و 100% از سیستمی که بخواید بازیهای روز رو باهاش اجرا کنید ارزونتر در میاد، دردسر کامپیوتر رو نداره تا چند سال آینده هم میتونید کاملا بازیهای جدید رو باهاش بازی کنید .
    Last edited by milky way; 18-11-2008 at 14:21.

3. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

واقعاً روی همین سیستم نمیشه کارت گرافیک بالاتری نصب کرد ... کارت گرافیکی که حداقل برای 6 7 ماهی هم که شده بشه باهاش بازی های جدید رو اجرا کرد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باید کارت گرافیک agp پیدا کنی، مثلا باید 7600gs یا 6200 بگیری که اینا خودشون بدرد نمیخورن الان دیگه و خیلی قدیمی شدن و ضعیف . یعنی قویترین کارت agp موجود رو هم بگیری بازم به نظر من الان دیگه ارزش نداره چون قیمتهای عجیبی هم حتما دارن، که در کل به این نتیجه میرسی اصلا مینبوردت رو عوض کنی بهتره اگر مینبورد رو عوض کنی باید cpu و رم و احتمالا پاورت هم عوض کنی .

6. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •