تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: این کتاب را بخوانید و دلایل خود در خصوص رد یا قبول آن را بیان کنید

حـــــرفـه ای Reza1969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Tehran

13 این کتاب را بخوانید و دلایل خود در خصوص رد یا قبول آن را بیان کنید

دوستان، این کتاب را من چندی قبل در یکی از سایتها پیدا کردم که مطالبش برایم جالب بود. حال قبل از این که هر گونه قضاوتی در مورد این کتاب بکنم از شما می خواهم که آنرا خوانده و نظرات خودتان را در خصوص رد یا قبول آن بیان کنید. خیلی مشتاقم که نظرات شما را بدانم.من هم لینک فارسی و هم لینک انگلیسی آن را برایتان می گذارم.مطمئن باشید که حد اقل ارزش یکبار خواندن را دارد:

لینک کتاب به زبان انگلیسی:
    حجم 3.2 مگابایت/403 صفحه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک کتاب به زبان فارسی:
    حجم 732 کیلو بایت/204 صفحه

Last edited by Reza1969; 09-01-2006 at 21:37.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران - سه راه افسريه - شهرك كاروان (رضويه)

پيش فرض

موضوعش چيه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Tehran

1

نقل قول نوشته شده توسط _love_coder_
    موضوعش چيه ؟
    اگه یه نگا به اسم فارسی کتاب بندازی ، موضوع شاید دستگیرت بشه: پیامی که ساکنان کرات دیگر به من دادند.
    یه ادعای عجیب از یه نفر که تا به حال تونسته حدود شصت هزار نفر پیرو برای خودش پیدا کنه.

حـــــرفـه ای ALIAK28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

6 یاد ایزاک آسیموف بخیر!!!

رضا جان سلام!
    شاید من از کامپیوتر و علوم مربوطه زیاد سررشته ای نداشته باشم و نتوانم با قاطعیت مطلبی در باره آن بگویم ولی درباره علوم زیستی و پزشکی کمی سررشته دارم و این را با قاطعیت تمام خدمت شما بگویم که کتابی کاملا تخیلی است. دلایل زیادی برای اثبات این امر وجود دارد که در اینجا مجال آن نیست. مهمترین نکته این است که نویسنده کتاب که آدم را کمی _ البته فقط کمی_ یاد داستانهای علمی - تخیلی داستانسرا و دانشمند معروف روس " ایزاک آسیموف " می اندازد تا حدودی به علوم زیستی و زمین شناسی اشراف داشته ولی این اشراف در حدی سطحی باقی مانده و به کنه موضوعات و موارد علمی مربوطه توجهی نشده است. یکی از این موارد عدم توجه به توالی زمانی تکامل موجودات در سطح کره زمین است. در حالی که آزمایشات علمی تماما اثبات کرده و می کنند که سیر تکامل موجودات بر سطح کره زمین چگونه بوده است نویسنده کتاب بی توجه _ و شاید هم با توجه _ به آن این سیر تکاملی را که در ساده ترین و مطمئن ترین راه به کمک " پرتو سنجی " قابل اثبات است در هم می ریزد.
    بگذریم.... این فقط گوشه ای از یکی از دلایل غیر واقعی ( و در عین حال جالب بودن ) این کتاب است.اگر باز هم تو ضیحی لازم بود در خدمتیم.
    فقط بگویم که کاملا تخیلی است. شک نکنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    اين كتاب رو من چندين وقت پيش تمامشو خوندم چون ميخواستم بيشتر به موضوعاتي كه ميگن فكر كنم و بيشتر دربارشون بفهمم . به نظر من همش دروغه و راهيه براي منحرف كردن اذهان مردم دنيا ...
    منخودم به اين جور چيزا خيلي علاقه دارم و از طرفي ميخواستم دربارشون بيشتر بدونم براي همين دير وقته كه تو گروه اينا عضو هستم و با اونا در تماسم كلي هم باهشون بحث كردم آخرشم هيچي به هيچي و توجيه نشدم . يعني نتونسن خودشونو اثبات كنن چون حرفهايي كه ميزنن واقعا با واقعيت نميخونه البته بعضي حرفاشون روي آدم تاثير ميزاره و ممكن عده اي رو شستشوي مغزي بده ...
    اما براي مطالعه و دونستن بد نيست ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

لينكش براي من ----- شده من نتونستم دانلودش كنم

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Tehran

1

دوست عزیز ALIAK28
    خیلی ممنون از پاسخ شما . من هم تا حدودی با نظر شما موافقم البته معتقدم که باید دلایل بیشتری برای رد مطالب این کتاب ارائه بدیم.ولی یه نکته رو فراموش نکنید. هنوز که هنوزه دانشمندان نتونسته اند سر مسئله منشا خلقت انسان و حیوانات با توافق برسند و این جدل همیشه بین تکامل گراها و طرفداران فرضیه خلفت وجود داشته. البته هر گروه دلایل خاص خودش رو داره که واقعا جای بحث داره.سعی می کنم بعدا بیشتر توضیح بدم ولی فعلا عجالتا این سایتها رو برای مطالعه بیشتر داشته باش. امیدوارم برات مفید باشه.

حـــــرفـه ای ALIAK28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

دوست گرامی ام Reza1969 عزیز
    ممنونم از لینکهای رفرانس . البته همانطور که می دانید این لینکها مربوط به سایتهایی است که در سطح تخصصی به موضوع نگاه نمی کنند بلکه نظرات مختلف را جمع آوری و بیان می کنند. مثل همین سایت ویکی پدیای معروف که چون یک گروه متخصص و ویژه اون رو پشتیبانی کامل نمی کنند و افراد داوطلب زیادی در ارائه مطالب اون دست دارند با اینکه بسیار جالب و مفید است ولی بطور کامل قابل استناد نیست. نمی دونم جای بحثش در یک فروم کامپیوتری هست یا نه ولی الان شما یک "دانشمند مطرح" علوم زیستی و زمین شناسی رو نمی تونید پیدا کنید که به نظریه تکامل عقیده نداشته باشه و هنوز دور نظریه " ثبات گونه ها" رو خط نکشیده باشه. البته برخی از طرفداران فلاسفه قدیم و برخی روحانیون غیر مسلمان این عقیده را دارند ولی خیلی جالب است بدانیم که نظریه تکامل اولین بار توسط داروین بیان نشد بلکه توسط او اثبات و کامل شد. قبل از او بودند دانشمندان دیگر که به این نظریه پرداخنتند و باز هم از آن جالبتر اینکه برخلاف کتابهای نوشته شده در رد نظریه تکامل و اینکه با دین اسلام سازگاری نداشته – ابن هیثم و المسعودی – دو تن از دانشمندان مسلمان و در عین حال ورحانیون متنفذ زمان خودشان بودند که این نظریه را پذیرفتند. البته بعدها ابو ریحان بیرونی هم این نظریه را بطور جدا گانه ارائه داد ولی همانطور که گفتم اگر در کتب و بحث های تخصصی دقت کنید حتی یک دانشمند مطرح را که نظریه تکامل را کاملا زیر سوال برده باشد پیدا نخواهید کرد.
    به هر حال لینکهای مفیدی بودند. ممنون

داره خودمونی میشه arianmnbv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

به نظر من همش خالي بنديه؟!
    اين جور كتاب ها يه مدتي مد مي شن و بعد هيچ كس سراغشون نميره!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

اين چيزايي كه شما خونديد كتاب نبود بلكه در حد يه مذهب و دين جديده كه كسي هم نويسندش نيست بلكه بر اساس وحي و پيغامي هست كه از خارج زمين به اين گروه شده (به گفته خودشون ) اينا هم به صورت كتاب و تبليغ درآوردنش. مثل تورات، انجیل و ... اینا هم یه مذهب جدید آوردن ...

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •