چه جوری میشه ازاین ویروسهایی که بافرمان درویندوزساخته میشوندکه هیچ آنتی ویروسی آنهارانمیشناددرامان بود
چه جوری میشه ازاین ویروسهایی که بافرمان درویندوزساخته میشوندکه هیچ آنتی ویروسی آنهارانمیشناددرامان بود
اینایی که شما میگین ویروس نیستن فقط یه سری فرامینه به همین خاطر آنتی ویروس به عنوان ویروس شناساییشون نمی کنه
من هم با مسلم موافقم ... ببین عزیزم اگه اونها بخوان مثل یه ویروس عمل کنن احتمال خیلی بالا آنتی ویروس میشناستش .. اما بعضی چیزا هستن که فرمانهای قانونی ویندوز هستن و از نظر امنیتی برای ویتدوز یا آنتی ویروس بلامانع هستن ... و اینکه ویروس یه خاصیتی داره که هر کاربری که پشت سیستم بشینه براش مهم نیست کارش رو میکنه ... اما اون فرمانهایی که شما میگی بستگی به خود کاربر داره که به نظر من بهترین راه اینه که به کسی که پشت سیستمت میشینه اعتماد کافی داشته باشی ...![]()
البته منم با نظر دوستان موافقم ولی
دوست عزیز بهترین راه اینه که اون دستورت را بشناسی
سخت نیست
کلش ی صفحه هم نمیشه
شما میتونید با استفاده از دستورات داس ویروس دست ساز بسازید یعنی دستورات رو در فایل TXT بنویسید و به فرمت Bat ذخیره کنید یعنی به صورت اجرایی در بیاریید
مثلا وقتی فایل Bat باز شد فلان پوشه ویندوز رو پاک کن![]()
دلیل ضعف آنتی ویروس ها است که نمی شناسه من هم همین مشکل دارم
دوست عزیز اشتباه نکن این ازضعف آنتی ویروس نیست چون اینها یک سری از فرامین داخلی ویندوز هستند
اینم یه ویروس ساده
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
میشه یکم توضیح بیشتر بدین ؟
یا یه سایت معرفی کنید یا یه فایل pdfازش بزارین؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)