تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 31

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد برندهای مختلف ( قیمت، کیفیت، گارانتی، مقایسه)

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض بحث و تبادل نظر در مورد برندهای مختلف ( قیمت، کیفیت، گارانتی، مقایسه)

دوستان عزیز و اساتید محترم :
    با سلام فکر میکردم جای یه همچین تاپیکی خالی بود ......
    چون معمولا قیمت ها و کیفیت برندهای مختلف موجود در بازار با هم فرق میکنه و این مسئله ذهن خیلی ها رو به خودش مشغول کرده و سوالات بصورت پراکنده راجع به این موضوع در تمامی تاپیکها دیده میشه به فکرم رسید تا این تاپیک رو راه بندازم و با کمک همه دوستان ادامه اش بدیم.
    دیگه سوالاتی از قبیل:
    این برند قیمتش چنده اون یکی چنده؟
    این برند بهتره یا اون یکی؟
    گارانتی این برند بهتره یا اون یکی؟
    فلان برند کجاییه ؟ و.....................غیره فکر میکنم جاش همینجا باشه بهتره.
    در کل هر سوالی در مورد مارک های مختلف داریم یا هر اطلاعات مفیدی داریم اینجا در اختیار هم میذاریم.
    ممنون از همه

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان تاپیک خوبیه ها چرا کسی حتی یک نگاه هم بهش نمیندازه .........
    راستش خودم در مورد برندها زیاد شناخت ندارم واسه همین به عهده بقیه که بهتر میدونن گذاشتم ....
    اگه بشه یه رتبه بندی و یه مقایسه با دلیل و نمایش چند تا Review از برندها بذاریم تاپیک راه می افته..........

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

تفاوت کیفیت برندها (چه ATI و چه NVIDIA) واقعا زیاد نیست؛ البته بین برندهای معتبر. دو کارت یکسان با فرکانس های یکسان از دو برند مختلف اختلاف کارایی خیلی خیلی کمی خواهند داشت.

تفاوت اصلی موقع اورکلاک شدن مشاهده میشه که اون هم معمولا از چند درصد اختلاف بالاتر نمیره.

نوع مموری ها استفاده شده هم مدل به مدل و سری ساخت به سری ساخت تفاوت داره و نمیشه گفت کدوم برند از حافظه های بهتری استفاده می کنه.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تفاوت کیفیت برندها (چه Ati و چه Nvidia) واقعا زیاد نیست؛ البته بین برندهای معتبر. دو کارت یکسان با فرکانس های یکسان از دو برند مختلف اختلاف کارایی خیلی خیلی کمی خواهند داشت.

تفاوت اصلی موقع اورکلاک شدن مشاهده میشه که اون هم معمولا از چند درصد اختلاف بالاتر نمیره.

نوع مموری ها استفاده شده هم مدل به مدل و سری ساخت به سری ساخت تفاوت داره و نمیشه گفت کدوم برند از حافظه های بهتری استفاده می کنه.
    خوب به نظر شما همین مواردی هم که ذکر شد جای بحث و بررسی نداره برای قیمت های ارائه شده در ایران راجع به برندهای مختلف..
    البته میشه گفت کم کم پای این معقوله میاد وسط با دیدن یک سری برندها که در عمل وقتی باهاشون کار میکنی کیفیت کاملا مشهوده
    بعنوان مثال هفته قبل برندی به نام FORC3D از ATI رسید دستم جالب اینجا بود بعد از اینکه چند بار کارت رو تست کردم وقتی داشتم سیستم رو خاموش میکردم چیز جالبی دیدم .
    اون سینک قسمت انتهایی کارت که روی مموری ها رو پوشونده بود تا مثلا خنک بمونند افتاده بود تو کیس وقتی برش داشتم دیدم چسبیه و میشه دوباره راحت بچسبونمش سرجاش...
    خوب این افتضاحه دیگه ....
    فکر میکنم با زیاد شدن این برندها جای بحث زیاد داشته باشیم از این به بعد تو این تاپیک/

آخر فروم باز ganje nahofte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اینا رو گلسان میاره دیگه (فکر کنم)

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اینا رو گلسان میاره دیگه (فکر کنم)
    یادم نیست اما فکر میکنم آسمان رایانه بود یا دریا کامپیوتر بود گارانتیش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه [siavah]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام بر همه اساتيد محترم....بنده امروز يه ati 4870 1gig گرفتم با برند گيگابايت به قيمت 410 تومن...ميخواستم ببينم ساپفاير بهتره يا هميني كه گرفتم؟؟؟در ضمن مادر بردم ga-p31-ds31/sel گيگابايت هستش...

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام بر همه اساتيد محترم....بنده امروز يه ati 4870 1gig گرفتم با برند گيگابايت به قيمت 410 تومن...ميخواستم ببينم ساپفاير بهتره يا هميني كه گرفتم؟؟؟در ضمن مادر بردم ga-p31-ds31/sel گيگابايت هستش...
    باسلام:
    خوب هر دوی این برندها از برندهای مورد تایید کمپانی amd.ati هستند و فکر میکنم از نظر کیفی در یک سطح باشند البته با توجه به گفته دوستمون stream تفاوت ها در حالت پایداری در اورکلاک به چشم میاد . در کل این تاپیک بیشتر برای شناختن برندهای غیر رسمی در بازار ایران هستش.
    و برندهای شناخته شده ای مثل gigabyte و sapphier زیاد فرقی با هم ندارند و البته از نظر قیمت چون گیگابایت به واسطه گارانتی آواژنگ ( که البته در حال حاضر نسبت به قبل خیلی داره ضعیف عمل میکنه) جا افتاده در بازار ایران به نسبت, قیمت بالاتری داره.
    به هر حال دیگه برای شما فرقی نمیکنه دوست عزیز شما دیگه کارتت رو خریدی!
    Last edited by chaos theory; 20-11-2008 at 14:26.

9. این کاربر از chaos theory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه [siavah]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خيييييييييلي ممنووووووووووونم.....

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خيييييييييلي ممنووووووووووونم.....
    خواهش میکنم دوست عزیز.

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •