تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: تبدیل به 3gp اما متفاوت

داره خودمونی میشه Amin01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض تبدیل به 3gp اما متفاوت

با سلام خدمت دوستان ارجمند سوالی که من دارم این است که به نظر شما بهترین نرم افزار برای تبدیل سایر فایلهای تصویری به فرمت 3gpکه قابل پخش در هر نوع از گوشی های تصویری باشد چه نرم افزاری است ؟ مثلاً هنگام تبدیل فایل کیفیت صدای فایل کاهش نیابد ومهمتر اینکه صدا وتصویر همزمان وهمگام باشند ومهمتر از اینها اینکه این نرم افزار بتواند حجم فایل را تا حد مطلوبی کاهش دهد .
    من خودم بارها کلیپ های تصویری زیادی را دیده ام که کیفیت تصویر وصدا وحجم پایین آنها توجه را به خود جلب میکنند!
    خودم از نرم افزار ImTOOMPEGEncoder Wizard 3
    استفاده میکنم ولی تا کنون به کیفیت مطلوبی نرسیده ام
    ازدوستانی که در این زمینه میتوانند کمک کنند خواهشمندم که بنده را راهنمایی کنند ونرم افزاری را که بتواند همۀ کارهایی راکه در بالا گفتم انجام بدهد را معرفی کنند
    با تشکر

حـــــرفـه ای x_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان ارجمند سوالی که من دارم این است که به نظر شما بهترین نرم افزار برای تبدیل سایر فایلهای تصویری به فرمت 3gpکه قابل پخش در هر نوع از گوشی های تصویری باشد چه نرم افزاری است ؟ مثلاً هنگام تبدیل فایل کیفیت صدای فایل کاهش نیابد ومهمتر اینکه صدا وتصویر همزمان وهمگام باشند ومهمتر از اینها اینکه این نرم افزار بتواند حجم فایل را تا حد مطلوبی کاهش دهد .
    من خودم بارها کلیپ های تصویری زیادی را دیده ام که کیفیت تصویر وصدا وحجم پایین آنها توجه را به خود جلب میکنند!
    خودم از نرم افزار ImTOOMPEGEncoder Wizard 3
    استفاده میکنم ولی تا کنون به کیفیت مطلوبی نرسیده ام
    ازدوستانی که در این زمینه میتوانند کمک کنند خواهشمندم که بنده را راهنمایی کنند ونرم افزاری را که بتواند همۀ کارهایی راکه در بالا گفتم انجام بدهد را معرفی کنند
    با تشکر
    دوست گرامی کاهش کیفیت صدا وتصویر در بین کانورترها یک امر طبیعی هست.

نرم افزاری که شما در اختیار دارید یکی از بهترین گزینه ها در این زمینه هست باتوجه به نوع فرمتهای

ساپورت شده توسط گوشیتون فرمتی رو در هنگام تبدیل انتخاب کنید که از کیفیت بهتری برخوردار هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه zidane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من با Xilisoft 3gp Video Converter کار می کنم و ازش هم راضیم

4. این کاربر از zidane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست گرامی کاهش کیفیت صدا وتصویر در بین کانورترها یک امر طبیعی هست.

نرم افزاری که شما در اختیار دارید یکی از بهترین گزینه ها در این زمینه هست باتوجه به نوع فرمتهای

ساپورت شده توسط گوشیتون فرمتی رو در هنگام تبدیل انتخاب کنید که از کیفیت بهتری برخوردار هست

دوست من اینطور که من امتحان کردم هیچ
    نتیجه ای نگرفتم اولین ایرادی که در این نرم افزار هست این که مثلاً هنگام انتخاب فرمت mp4 صدا وتصویر با هم همزمان نیستند اگر هم 3gp راانتخاب کنم هم که کیفیت صدا خیلی پایین می آید گذشته از اینها اگر از یک تنظیم سفارشی به دلخواه استفاده کنیم که دیگر در هر گوشی همراهی به خاطر حجم خیلی زیادش قادر به پخش نخواهد بود...
    پس این نمونه کار هایی که من دیدم که هم از کیفیت صدای بالایی برخوردار هستند وهم حجمشان پایین است با چه
    نرم افزاری درست شده اند؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بله دوست عزیز من هم ازImTOOMPEGEncoder Wizard 3 استفاده کردم و همTotal Video Converter از این نرم افزار.
    نرم افزاری که شما استفاده میکنید کیفیت رو خیلی پایین میاره.اما Total Video Converter فوق العادس.

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من از نرم افزار Ultra Mobile 3GP Video Converter استفاده می کنم که واقعا عالیه. مخصوصا اگه گوشی شما از فرمت mp4 پشتیبانی کنه.نمونش هم می تونید تو این پست ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این تریلر ها رو با همین برنامه کانورت کردم.البته اگه به حجم اوریجینال و حجم تبدیل شده هم نگاه کنید متوجه می شید که این برنامه چقدر می تونه حجم رو کاهش بده.اگه لینک دانلودش رو پیدا نکردی صبر کن تا فردا برات تو یه سایت رسیوم ساپورت آپلود می کنم.
    موفق باشی

حـــــرفـه ای Jang Bogo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

نام : Xilisoft Video Converter Ultimate
    نسخه : 5.1

لینک دانلود :
    کد:
    کلمه عبور :
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من از نرم افزار Ultra Mobile 3GP Video Converter استفاده می کنم که واقعا عالیه. مخصوصا اگه گوشی شما از فرمت mp4 پشتیبانی کنه.نمونش هم می تونید تو این پست ببینید :
    کد:
    این تریلر ها رو با همین برنامه کانورت کردم.البته اگه به حجم اوریجینال و حجم تبدیل شده هم نگاه کنید متوجه می شید که این برنامه چقدر می تونه حجم رو کاهش بده.اگه لینک دانلودش رو پیدا نکردی صبر کن تا فردا برات تو یه سایت رسیوم ساپورت آپلود می کنم.
    موفق باشی
    سلام دوست من برنامه ای که معرفی کردی کارش وا قعاً درسته! من نسخۀ trial این برنامه رو دانلود کردم ولی متاسفانه رجیستر نشده اگه زحمتی نیست نسخه کامل +کرک برنامه رو
    برام بزار
    راستی یه سوال هم داشتم اینکه بعد از کانورت کردن فایل وسط تصویر(کانورت شده)یه سری چیزا مثله آدرس سایتش ونام برنامه... نوشته شده که آخر زد حاله! فکر کنم بخاطر رجیستر
    نشدنش باشه اگه ممکنه توضیح بده چجوری میشه از شرش راحت شد؟ وبعد اینکه این نسخه ای که من دانلود کردم فقط 5 دقیقه را کانورت میکنه اگه ممکنه راجع به این هم توضیح بده که برای کلیپ های بیشتر از 5 دقیقه چه باید کرد؟
    باتشکر

پروفشنال hadi_balaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    یه جای این کره خاکی

پيش فرض

سلام دوست من برنامه ای که معرفی کردی کارش وا قعاً درسته! من نسخۀ trial این برنامه رو دانلود کردم ولی متاسفانه رجیستر نشده اگه زحمتی نیست نسخه کامل +کرک برنامه رو
    برام بزار
    راستی یه سوال هم داشتم اینکه بعد از کانورت کردن فایل وسط تصویر(کانورت شده)یه سری چیزا مثله آدرس سایتش ونام برنامه... نوشته شده که آخر زد حاله! فکر کنم بخاطر رجیستر
    نشدنش باشه اگه ممکنه توضیح بده چجوری میشه از شرش راحت شد؟ وبعد اینکه این نسخه ای که من دانلود کردم فقط 5 دقیقه را کانورت میکنه اگه ممکنه راجع به این هم توضیح بده که برای کلیپ های بیشتر از 5 دقیقه چه باید کرد؟
    باتشکر
    اینو امتحان کن : 2EE9F68E

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •