تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل با "Bootloader"

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض مشکل با "Bootloader"

سلام دوستان عزیز

من دو تا ویندوز ایکس پی یکی در c و یکی در d دارم حالا می خوام ویندوز درایو c رو فرمت کنم ( حتمن باید فرمت بشه ) و به جاش ویندوز سرور نصب کنم . چون bootloader در درایو c هست و از بین میره ، چیکار کنم که اینطور نشه و دوباره بتونم از ویندوز درایو d هم استفاده کنم ؟ یعنی لیست دو تا ویندوزم رو ببینم و هر کدوم رو که خواستم لود کنم و باهاش بیام بالا .

از راهنمایی هاتون استفاده می کنم تا بتوانم روزی کسی یا کسانی رو راهنمایی کنم .

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

سلام دوستان عزیز

من دو تا ویندوز ایکس پی یکی در c و یکی در d دارم حالا می خوام ویندوز درایو c رو فرمت کنم ( حتمن باید فرمت بشه ) و به جاش ویندوز سرور نصب کنم . چون bootloader در درایو c هست و از بین میره ، چیکار کنم که اینطور نشه و دوباره بتونم از ویندوز درایو d هم استفاده کنم ؟ یعنی لیست دو تا ویندوزم رو ببینم و هر کدوم رو که خواستم لود کنم و باهاش بیام بالا .

از راهنمایی هاتون استفاده می کنم تا بتوانم روزی کسی یا کسانی رو راهنمایی کنم .
    سلام

کدوم ورژن ویندوز سرور رو می خوای نصب کنی؟ 2003؟ 2008؟

اگر قدیمی نباشه بعد از اینکه روی C نصبش کردی خودش XP موجود روی D رو هم در گزینه ها قرار میده.

اگر نسخه ای که نصب کردی XP درون D رو شناسایی و اضافه نکرد, باید از برنامه های مدیریت بوت استفاده کنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

2003 رو می خوام نصب کنم . ولی شنیدم غیر از نرم افزارهای مدیریت هم مشه یه کارایی کرد . اگه راهنمایی کنین ممنون میشم درضمن این نرم افزارها که می گین باید روی ویندوز جدید نصب بشه یا قدیمی ؟ قبل از پاک شدن بوت لودر یا بعدش ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه zartosht 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

من تا حالا اين كار رو نكردم ولي يه چيزي به ذهنم رسيد اگه متن فايل بوت رو كپي كني بعد درايو C رو فرمت كني بعد ويندوز رو نصب كني و فايل كپي شده رو جايگزين فايل جديد بكني چطور مي شه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اتفاقن خودمم به ذهنم رسید ولی نمی شه چون بوت لودری که ویندوز قبلی روش بوده از بین رفته و بوت منو دوباره ساخته نمی شه . ولی بازم امتحان می کنم .
    مرسی

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام

خب چرا از ریکاوری کنسول استفاده نمی کنید ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه saegheh67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    استان اصفهان

پيش فرض

بعد از اینکه ویندوز سرور را نصب کردی سیستم را با سی دی ایکس پی بوت کن و دستور fix boot و fix mbr را اجرا کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •