گزارش محرمانه اوکتاويو والدز(مادرانه)-محمد رحمانیان
بازیگران:
مهدی میامی
سیاوش تهمورث
گوهر خیراندیش
محمود لاریجانی
اطلاعات زیادی که روی نت نبود تا فردا شب که خود تاتر رو ببینیم.فقط می دونم سال 66 این تاتر اجرا شده و به عنوان یکی از پروژه های دانشجویی محمد رحمانیان اجرا شده.با توجه به تیزر پخش شده به احتمال زیاد مانند تاترهای دهه 60 یک نمایش ضد آمریکایی و این اوکتاویو والدز سرخپوست باید باشه.
این هم خلاصه ای درباره فعالیت تاتری محمد رحمانیان:
ا آغاز دهه شصت و پس از مرگ نويسندگان مطرحي چون بيژن مفيد و غلامحسين ساعدي و به حاشيه رفتن بهرام بيضايي و اکبر رادي و به روي صحنه آمدن موج جواناني که گرايش زيادي به اجراي نمايشنامه هاي اروپايي داشتند از مرگ نويسندگي در تئاتر ايران خبر دادند و گفتند تئاتر ايران ديگر به دوران طلائي نمايشنامه نويسي دهه هاي سي و پنجاه باز نمي گردد. اما در گذر از اين دهه جواناني در کنار تئاتر ايران قرار گرفتند که بي ادعا و هياهو به نوشتن آثار نمايشي پرداختند و در اواخر دهه هفتاد موجي از نمايشنامه نويساني پديد آوردند که بي اغراق در برخي از موارد نسل پيشين نويسندگان ايران بالاتر قرار مي گرفتند.
اين گروه با بهره گيري از اصول نمايش سنتي ايران و برخاسته از فرهنگ و تاريخ ايران متون خود را نوشته و اجرا مي کردند و کارشناسان تئاتر را به ادامه اين روند در ايران دلگرم کردند. کساني چون محمد چرم شير، حميد امجد، محمد يعقوبي و محمد رحمانيان. شايد در اين ميان محمد چرمشير با تعداد زياد نمايشنامه و محمد رحمانيان با آزمودن شيوهاي گوناگون و حميد امجد با بهره گيري از سنت تئاتر کهن ايران شاخص ترين چهره ها باشند.
محمد رحمانيان نويسنده و کارگرداني است که در هر اثر يک شيوه جديد را مي آزمايد. هرگاه کاري از او به روي صحنه مي آيد تماشاگر حرفه اي تئاتر انتظار يک شيوه جديد است. او که از سال هاي ابتدائي دهه شصت با نمايش هايي چون سرود سرخ برادري، عروسک ها و دلقک ها، در ميانه ي راه، گزارش محرمانه اکتاويو والدز، ساعت بمباران، باغ و پاييز، زير چراغ قرمز، از فيروز آباد، پايان کبوتر، اتاق گريم، نمايشي براي تو، مصاحبه لباسي براي مهماني، کهن نبشته ي تنبور زن شادي ساز، مجلس نامه، امير، خروس، و پل و اين نمايش آخر اسب ها؛ سال 59 هجري شمسي حضور فعال خود را در عرصه هنر نمايشي ايران به رخ مي كشد.
منبع خبرگزاری میراث فرهنگی