تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 32

نام تاپيک: تله تئاتر هایی که در شبکه 4 بخش میشه

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض تله تئاتر هایی که در شبکه 4 بخش میشه

زمان پخش: شب چهار شنبه ها ساعت 21:15

خوب در این تاپیک در نظر داریم که تله تئاتر هایی که از شبکه 4 پخش میشه چه سریالی و چه یک قسمتی

دوستان اگر دیدن میتونن نظرات خودشان رو هم بدن یا اینکه کتابی از این داستانها خوندن بگن

البته من هر چی سرچ کردم چیزی نیافتم که مرتبط با این موضوع باشه در هر صورت اگر تاپیک دیگه ای بود پاک میشه

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خوب اینم از اولین تله تئاتر که چهارشنبه پخش شد

دل سگ

تئاتر تلويزيوني"دل سگ" به کارگرداني محمد يعقوبي چهارشنبه 22 آبان ساعت 15/22 از شبکه چهار سيما پخش
    شد.
    اين نمايش تلويزيوني ماجراي آزمايشاتي را که توسط يک پروفسور بين بدن انسان و حيوان انجام مي‌شود را به تصوير مي‌کشد که در ادامه آن مخاطب به اين نتيجه مي‌رسد که نبايد در کار طبيعت دخالت کرد.

تئاتر تلویزیونی «دل سگ» بر اساس متنی از میخائیل بولگاکف، ترجمه‌ی مهدی غبرایی و تهیه‌کنندگی احمد آسوده برای شبکه چهار در یک قسمت ۹۰ دقیقه‌ای تهیه شد. در «دل سگ» احمد آقالو، مهدی پاکدل، آیدا کیخایی، وحید نفر، نگار جواهریان، محمد عسگری و... بازی کرده‌اند.

خلاصه داستان

مغز سگ توسط جراح معروفی با مغز یک انسان مرده عوض می‌‌شود، سگ به تدریج شکل آدم پیدا می‌‌کند، اما از آدمیت تنها « شکل » را دارد. رفتاری بدور از شان و نزاکت دارد و نه تنها حاضر نیست آداب اجتماعی را بپذیرد که آنها را به مسخره می‌‌گیرد. پروفسور جراح تلاش فراوان می‌‌کند تا این « سگ » را « آدم » کند، اما او تمایلی به تعلیمات وی ندارد و به افکار وی می‌‌خندد و آنها را به تمسخر می‌‌گیرد. پروفسور و دستیارش از آدم شدن او ناامید می‌‌شوند و عملاً می‌‌بینند او تبدیل به انسانی شده که قوانین و اصول اجتماعی را به راحتی زیر پا می‌‌گذارد. برخوردهای تند و غیر اصولی این سگ آدم نما آنها را به این نتیجه می‌‌رساند که باید وی را به جای اولش برگردانند تا او تنها بتواند به عنوان یک سگ ولگرد در کوچه و پس کوچه‌های مسکو به زندگی ادامه دهد.
    Last edited by roohi_rsh; 16-11-2008 at 16:26.

2. 2 کاربر از roohi_rsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال SHABAHPASHA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    shabahpasha.blogfa.com

پيش فرض

ممنون،فکر کنم جاي تله تاتر خالي بود.دوست داشتم يکمي در مورد اين دل سگ يه چيزايي گفته باشم.
    دل سگ-ميخائيل بولگاکف

خلاصه داستان:
    پرفسور عجيبي(احمد آقالو) که جراح زيبايي(در اصل جراح بازگرداني جواني) است،قصد دارد تا با استفاده از غده هيپوفيز يک مرد مرده ،يک سگ ولگرد را به انسان تبديل کند.عمل جراحي را با کمک همکار جوانش(مهدي پاکدل)انجام مي دهد و موجود جديد را به نام شاريک به دنيا مي آورند.شاريک با ريختن موها،افتادن گوشها،دم و ساير اجزاي حيواني اش کم کم به انسان از نظر ظاهري تبديل مي شود.ولي انسان بودن او را نه خود مي تواند به طور کامل بروز دهد و نه سازنده گان اين موجود،حتي پرفسور به اکراه گواهي تولد او را مي دهد.همين موارد باعث بروز مشکلات فراواني مي گردد که.....
    احتمال اسپويلر
    دل سگ توسط نويسنده معروف روسي ميخائيل بولگاکف نوشته شده.از او رمان مشهور او(مرشد مارگريتا )به عنوان يکي از شاهکارهاي ادبيات معاصر روسيه شناخته شده.دل سگ در همان سالهاي پيروزي انقلاب کمونيستي توسط او به نگارش در آمد.رمان در زمان خودش اعتراضات شديدي را به وجود اورد و از هر دو جناح کمونيستي و هم از جناح اپوزيسيون مورد انتقاد قرار گرفت.او در رمان به طور تلويحي سگ را نماد مردم عادي روسيه قرار مي دهد که توسط عده اي نظريه پرداز(در اينجا پرفسور نماد لنين) شستوشوي مغزي داده مي شوندتا به عنوان انسان برتر پذيراي جامعه نويني باشند.با چنين برداشتي عملا کتاب تبديل به يک کتاب ضد انقلابي مي گردد.اصولا حرف اصلي بولگاکوف در اين رمان اين است که نمي توان افکار يک ملت را حتي با تزريق ايده لوژ ي تغيير داد و همانطور که سگ به ظاهر تبديل به آدم مي شود،اما همان خلق وخوي سگ را حفظ مي کند و زماني که عاشق مي شود با برملا شدن رازش توسط پرفسور ،توسط دختر طردو عملا سقوط مي کند،مردم هم با وجود اينکه به ظاهر به مسلک کمونيست در آمدند اما نمي توانند تملک شراکتي (يکي از اصول کمونيسم )را بپيذيرند و در استخوانهايي که دارند همديگر را شريک کند و اين به معناي بازگشت به اصل خويش است.جاييکه شاريک انسان شده توسط پروفسور دوباره تبديل به سگ مي شود. پيش بيني بولگاکف چندين سال بعد به وقوع مي پويندد و ميخائيل گورباچف آخرين رئيس جمهور شوروي انحلال اين کشور را رسما اعلام مي کند.
    در مورد خود نمايشنامه هم بگم که محمد يعقوبي کمي متن اصلي اثر رو تغيير داده بود .در نمايشنامه يعقوبي شاريک بسيار انساني تر ترسيم شده بود.بازي احمد آقايي عالي بود .مثل تمامي تاتر ها.بازيگر نقش شاريک هم با زوزه هايي که مي کشيد واقعا بي نظير نقش يک سگ رو ترسيم کرده بود.اما بازي دو تا بازيگر ديگه چنگي به دل نزد.

4. این کاربر از SHABAHPASHA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    shabahpasha.blogfa.com

پيش فرض

گزارش محرمانه اوکتاويو والدز(مادرانه)-محمد رحمانیان
    بازیگران:
    مهدی میامی
    سیاوش تهمورث
    گوهر خیراندیش
    محمود لاریجانی
    اطلاعات زیادی که روی نت نبود تا فردا شب که خود تاتر رو ببینیم.فقط می دونم سال 66 این تاتر اجرا شده و به عنوان یکی از پروژه های دانشجویی محمد رحمانیان اجرا شده.با توجه به تیزر پخش شده به احتمال زیاد مانند تاترهای دهه 60 یک نمایش ضد آمریکایی و این اوکتاویو والدز سرخپوست باید باشه.
    این هم خلاصه ای درباره فعالیت تاتری محمد رحمانیان:
    ا آغاز دهه شصت و پس از مرگ نويسندگان مطرحي چون بيژن مفيد و غلامحسين ساعدي و به حاشيه رفتن بهرام بيضايي و اکبر رادي و به روي صحنه آمدن موج جواناني که گرايش زيادي به اجراي نمايشنامه هاي اروپايي داشتند از مرگ نويسندگي در تئاتر ايران خبر دادند و گفتند تئاتر ايران ديگر به دوران طلائي نمايشنامه نويسي دهه هاي سي و پنجاه باز نمي گردد. اما در گذر از اين دهه جواناني در کنار تئاتر ايران قرار گرفتند که بي ادعا و هياهو به نوشتن آثار نمايشي پرداختند و در اواخر دهه هفتاد موجي از نمايشنامه نويساني پديد آوردند که بي اغراق در برخي از موارد نسل پيشين نويسندگان ايران بالاتر قرار مي گرفتند.
    اين گروه با بهره گيري از اصول نمايش سنتي ايران و برخاسته از فرهنگ و تاريخ ايران متون خود را نوشته و اجرا مي کردند و کارشناسان تئاتر را به ادامه اين روند در ايران دلگرم کردند. کساني چون محمد چرم شير، حميد امجد، محمد يعقوبي و محمد رحمانيان. شايد در اين ميان محمد چرمشير با تعداد زياد نمايشنامه و محمد رحمانيان با آزمودن شيوهاي گوناگون و حميد امجد با بهره گيري از سنت تئاتر کهن ايران شاخص ترين چهره ها باشند.
    محمد رحمانيان نويسنده و کارگرداني است که در هر اثر يک شيوه جديد را مي آزمايد. هرگاه کاري از او به روي صحنه مي آيد تماشاگر حرفه اي تئاتر انتظار يک شيوه جديد است. او که از سال هاي ابتدائي دهه شصت با نمايش هايي چون سرود سرخ برادري، عروسک ها و دلقک ها، در ميانه ي راه، گزارش محرمانه اکتاويو والدز، ساعت بمباران، باغ و پاييز، زير چراغ قرمز، از فيروز آباد، پايان کبوتر، اتاق گريم، نمايشي براي تو، مصاحبه لباسي براي مهماني، کهن نبشته ي تنبور زن شادي ساز، مجلس نامه، امير، خروس، و پل و اين نمايش آخر اسب ها؛ سال 59 هجري شمسي حضور فعال خود را در عرصه هنر نمايشي ايران به رخ مي كشد.
    منبع خبرگزاری میراث فرهنگی

6. این کاربر از SHABAHPASHA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    shabahpasha.blogfa.com

پيش فرض

متاسفانه بدون هیچگونه اعلان قبلی به جای تاتر بالای یه تاتر دیگه پخش شد.بی برنامگی ......
    کلبه والدین-فرانس کسافر کورتس

مترجم و کارگردان:رضا کرم رضایی
    بازیگران:
    غلامحسین لطفی
    نازی حسنی
    محصول 1364
    خلاصه داستان:
    یک زوج متعلق به طبقه متوسط جامعه منتظر متولد شدن فرزندشون هستن.اونها برنامه ریزیهای زیادی رو برای کم کردن مخارجشون انجام میدن.با به دنیا اومدن بچه ،مشکلات اقتصادی بیشتر از پیش بروز پیدا می کنه.از طرفی احتمال اخراج مرد از کارش اون رو دچار کابوس کرده.تا اینکه مجبور میشه بنده بله قربان گوی ئیسش بشه و مواد سمی رو در یک رودخانه به دستور اون خالی کنه اما .......
    اسپویلر:
    من این نویسنده رو به شخصه نمی شناسم.ولی معلوم بود که چندان نباید نویسنده سرشناسی باشه.کل نمایش هم یک درام ساده و پیش پا افتاده ،خسته کننده و ملال آور بودش.داستان همیشگی تنگناهای اقتصادی و دست به کاری ضد قانونی زدن،و سخن هزاربار تکرار دنیا دار مکافاته (با مسومیت پسر بچه با مواد سمی ریخته شده در دریاچه)،بیداری وجدان و تحول با چند کلام توسط همسر و....
    بازی ها هم یکنواخت و بد ،کارگردانی هم تعریفی نداشت.
    این هم یک سخن از خود کرم رضایی برای انتخاب این نمایش :
    سافر پورتسه آلمانی است. از این نویسنده زیاد ترجمه كردم، روش خاصی داره كه خیلی دوست داشتم نمایشنامه نویس های ایرانی با این روش آشنا بشن. این روش به شكل بسیار ساده درام های خیلی خوبی با ساخت و بافت محكم می نویسه و بیشتر دراماش هم خانوادگیه. از این نویسنده، كلبه والدین را ترجمه كردم

راستی این هم برنامه پخشی که از فارس نیوز اعلام شده بود و...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آره منم تعجب کردم چون تیزرهاش همون اولی بود کاش همون رو ویرایش میکردی و میزاشتی اگر اینکارو کنی خیلی بهتره

اما یک چیزه دیگه اگر بشه من نسخه 3gp رو میزارم البته اگر وقت کنم

9. این کاربر از roohi_rsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    shabahpasha.blogfa.com

پيش فرض

آره منم تعجب کردم چون تیزرهاش همون اولی بود کاش همون رو ویرایش میکردی و میزاشتی اگر اینکارو کنی خیلی بهتره

اما یک چیزه دیگه اگر بشه من نسخه 3gp رو میزارم البته اگر وقت کنم
    سلام
    احتمال داره هفته بعد نشون بده،از طرف ديگه فکرکنم اين جور بي برنامه گي ها بايد نشون داده باشه .
    اگه نسخه 3gp رو بذاريد که عاليه.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خوب بعد وقفه دو روزه آپ کردم البته فکر کنم 5 دقیقه اول فیلم نیست چون دیر تلوزیون رو روشن کردم

به هر حال کلبه والدین یا ما
    نسخه 3gp
    حجم 32 مگابایت

کد:
    البته با این اینترنت گازوییلی (ای دی اس 64 کی 8 کیلو دان )

یا حق

12. این کاربر از roohi_rsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلبه والدین یا ما
    نسخه 3gp
    حجم 32 مگابایت

کد:
    با سپاس فراوان از زحمتی که کشیدید .
    واقعا جای تاتر توی تلویزیون وبحث اون توی انجمن خالی بود. من که از دیدن این برنامه ها لذت میبرم مخصوصا تاتر دکتر فاستوس و تاتری که فروتن و نیکی کریمی در اون ایفای نقش میکردند.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خواهش میکنم متاسفانه زودترباید این تاپیک زده میشد منم این ها رو که گفتی دوست دارم و خیلی قشنگ بازی کردند اما متاسفانه اصلا به فکرم خطور نمیکرد که نسخه ای از این ها رو بزارم امید به این که تکرار اونها رو بزارن تا بتونم ضبط کنم

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت

پيش فرض تسلیت

با کمال تعجب دیدم که پیام تسلیت رو تلوزیون زیر نویس کرده با نام احمد آقالو که بسیار ناراحت شدم
    تسلیت به تمام هنردوستان تئاتر و تلوزیون
    ----------------------------------------------------------------

احمد آقالو متولد 1328 قزوين، فارغ التحصيل تئاتر از دانشكده هنرهاي زيبا دانشگاه تهران است. وي فعاليت هنري را پس از گذراندن دوره شش ماهه بازيگري در هنرستان آزاد هنرپيشگي دانشكده هنرهاي دراماتيك آغاز كرد. بازي در فيلم «دادشاه» به كارگرداني حبيب كاوش نخستين تجربه سينمايي اوست. از ديگر فعاليت هاي آقالو ميتوان به دوبلاژ، راديو، بازي در تئاتر و مجموعه هاي مختلف تلويزيوني اشاره كرد.

که از جمله تئاتر هایی که جدیدا بازی کرده بود به همین دل سگ اشاره کرد

روحش شاد نامش گرامی
    Last edited by roohi_rsh; 23-11-2008 at 22:36.

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •