این تاپیک رو زدم تا بحث و تبادل نظر در مورد Adsl بر روی خط Dect کنیم مشکلات رو رفع کنیم
خصوصیاتشو بگیم و...![]()
این تاپیک رو زدم تا بحث و تبادل نظر در مورد Adsl بر روی خط Dect کنیم مشکلات رو رفع کنیم
خصوصیاتشو بگیم و...![]()
دوستان هر کی اطلاعاتی داره بیان کنه تا همه استفاده ببیرم من خودم می خوام این کارو انجام بدم نمیدونم جواب میده داده یا نه تو اصفهان هستم
نمی تونم هم روی خط عادی تلفن adsl بگیرم برای همین می خوام از این خط استفاده کنم
فکر کنم هم همه شرکت ها ارائه نمی دن شرکت های معدودی هم هست
اگه کسی اطلاعات بیشتر داره ممنون می شم.
من خودم هم اطلاعات کافی ندارم
فقط یکی از دوستانم به من گفت
این خط فکر نمی کنم خوده مخابرات ارائه بده شرکت های خوصوصی ارائه بدن
و من فکر کنم این خط ها به صورت سیم کارت هست اما با شماره تلفن های ثابت یعنی 0913-0912 و... نداره اما به صورت سیم کارت هست
باز هم دقیق نمیدونم از شما استادید راهنمایی گرفتم تا همه با هم یک اطلاعاتی جدید کسب کنیم.![]()
دوستان خواهش می کنم این موضوع برای من خیلی مهم هست
ممنون میشم هر کی هر اطلاعاتی داره بگه قطره قطره جمع میشه به خدا.
ممنون
میلاد جان ، موضوع بی نهایت تخصصیه ، این جوری نمی شه که روی شنیده های دیگران حساب کرد
باید با یکی که دستش تو کاره مشورت کنی ( در مورد این موضوع خاص )
اما باز هم به نظر من اگه این جوری که تو گفتی باشه ها ، سودی برات نداره ، مگه نمی گی که بی سیم هست ؟ سیم کارتیه ؟ پس چطوری می خوای دی اس ال بگیری ؟ بیس دی اس ال روی زوم سیم مسی هست یا ؟ اگه بی سیم باشه که فایده نداره ....
باز هم می گردم ، ببنم چیز دستیگرم می شه یا نه ...![]()
![]()
یا حق
اخه معین مسخره هست من امروز تماس گرفتم با امور مشترکین مخابرات گفتم اقا این خط Dect چی هستاصلا وجود داره؟
راحت گفت من اطلاعی ندارم!
وقتی مخابرات اینجوریه چه کنیم!
سازمان های دولتی همینه جواب ادم رو نمیدن
معین من فردا میرم مخابرات با یک مهدنسی حرف میزنم ببینم چی می گه حتما تو تاپیک میزنم.
ببین دوست عزیزم اره من نمی تونم adsl نصب کنم رو خط تلفنم
چون ختم dlc یا همون فیبره نوری هست دستگاه ها هم می دونم خریداری کردن ولی نصب نمی کنن خیلی وقته خریدن مخابرات
به چه دلیل نمیدونم از یک دانشجو بابلی شنیدم که اون این خطdect رو خریده و روش adsl انداخته داره هم استفاده می کنه توضیح بیشتری نداده به من
اینجا گفتم اساتید زیادن برای همین این بحث رو باز کردم تا با هم یک اطلاعات جدیدی کسب کنیم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)