من یه پلیر میخوام که بتونم رو گوشیم فرمت wma رو پخش کنم آخه گوشیم wma پخش نمیکنه . در ضمن گوشیم w810 هست .
من یه پلیر میخوام که بتونم رو گوشیم فرمت wma رو پخش کنم آخه گوشیم wma پخش نمیکنه . در ضمن گوشیم w810 هست .
دوست عزیز! در گوشیهای جاوا چنین امکانی وجود ندارد. بنده هم مدتهای مدیدی به دنبال چنین برنامه ای بودم و به بی فایده بودن جستجوهایم پی بردم (گوشی بنده هم w810 می باشد).
برنامه های پلیر در گوشیهای جاوا، تنها از قالبهای صوتی تصویری پشتیبانی می کنند که در مشخصات و چهارچوب نرم افزاری خود گوشی تعبیه شده است.
فكر نكنم روي هيچ گوشي اي اجرا بشه چون از اسمش معلومه مخصوصه ويندوزه و مديا پلير كامپيوتر بازش ميكنه![]()
آخه تو بعضی از سایتها در این مورد لینکهای دانلود وجود داره و تازه سایتهاشم سایتهای معتبری هستند. اما من هر کاری کردم نتونستم دانلود کنم . لینکاش معمولا مورد دارن .
اینطوریام نیس عزیز . در حقیقت این درخواست رو واسه داداشم دادم که گوشیش w810 هست و گرنه گوشی خودم سامسونگU600 هست که WMA رو بهتر از MP3 پخشش میکنه !!
همچين برنامه اي براي گوشي هاي جاوا من نديدم اگه هم باشــــه مشكل دارن اجرا نميشنـــ
شما ادرس همون سايت بـــده برم ببينم![]()
اینم لینکش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فكر كردم تصويري منظورتون هست
خاب گوشي منم w810 است اين برنامه هستش ولي من هر كار كردم نتونستم با هاش كار كنم البته با فشار دادن دكمه 7 گزينه هاي ليستشو مياره. حالا شما دانلود كنيد اگه تونستيد باهاش كار كنيد بنويسيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من موقعي كه K750 داشتم اين برنامه ها رو امتحان كردم اجرا ميشنـــ ولي فايل مورد نظر تو برنامه نشون داده نميشــــه و برنامه اونا رو نميشناســـه كه اجرا كنـــه در حالي كه برنامه پلير wma هستش
موفق باشيد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)