تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: یه پلیر برای پخش فرمت wma روی w810

پروفشنال hadi_balaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    یه جای این کره خاکی

پيش فرض یه پلیر برای پخش فرمت wma روی w810

من یه پلیر میخوام که بتونم رو گوشیم فرمت wma رو پخش کنم آخه گوشیم wma پخش نمیکنه . در ضمن گوشیم w810 هست .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    نا كجا آباد...

پيش فرض

دوست عزیز! در گوشیهای جاوا چنین امکانی وجود ندارد. بنده هم مدتهای مدیدی به دنبال چنین برنامه ای بودم و به بی فایده بودن جستجوهایم پی بردم (گوشی بنده هم w810 می باشد).
    برنامه های پلیر در گوشیهای جاوا، تنها از قالبهای صوتی تصویری پشتیبانی می کنند که در مشخصات و چهارچوب نرم افزاری خود گوشی تعبیه شده است.

آخر فروم باز gog2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

من یه پلیر میخوام که بتونم رو گوشیم فرمت wma رو پخش کنم آخه گوشیم wma پخش نمیکنه . در ضمن گوشیم w810 هست .

فكر نكنم روي هيچ گوشي اي اجرا بشه چون از اسمش معلومه مخصوصه ويندوزه و مديا پلير كامپيوتر بازش ميكنه

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    یه جای این کره خاکی

پيش فرض

دوست عزیز! در گوشیهای جاوا چنین امکانی وجود ندارد. بنده هم مدتهای مدیدی به دنبال چنین برنامه ای بودم و به بی فایده بودن جستجوهایم پی بردم (گوشی بنده هم w810 می باشد).
    برنامه های پلیر در گوشیهای جاوا، تنها از قالبهای صوتی تصویری پشتیبانی می کنند که در مشخصات و چهارچوب نرم افزاری خود گوشی تعبیه شده است.
    آخه تو بعضی از سایتها در این مورد لینکهای دانلود وجود داره و تازه سایتهاشم سایتهای معتبری هستند. اما من هر کاری کردم نتونستم دانلود کنم . لینکاش معمولا مورد دارن .

فكر نكنم روي هيچ گوشي اي اجرا بشه چون از اسمش معلومه مخصوصه ويندوزه و مديا پلير كامپيوتر بازش ميكنه
    اینطوریام نیس عزیز . در حقیقت این درخواست رو واسه داداشم دادم که گوشیش w810 هست و گرنه گوشی خودم سامسونگU600 هست که WMA رو بهتر از MP3 پخشش میکنه !!

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آخه تو بعضی از سایتها در این مورد لینکهای دانلود وجود داره و تازه سایتهاشم سایتهای معتبری هستند. اما من هر کاری کردم نتونستم دانلود کنم . لینکاش معمولا مورد دارن .
    همچين برنامه اي براي گوشي هاي جاوا من نديدم اگه هم باشــــه مشكل دارن اجرا نميشنـــ
    شما ادرس همون سايت بـــده برم ببينم

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    یه جای این کره خاکی

پيش فرض

همچين برنامه اي براي گوشي هاي جاوا من نديدم اگه هم باشــــه مشكل دارن اجرا نميشنـــ
    شما ادرس همون سايت بـــده برم ببينم
    اینم لینکش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز gog2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض WMA_Player_Sony_Ericsson

اینطوریام نیس عزیز . در حقیقت این درخواست رو واسه داداشم دادم که گوشیش w810 هست و گرنه گوشی خودم سامسونگU600 هست که WMA رو بهتر از MP3 پخشش میکنه !!
    من فكر كردم تصويري منظورتون هست
    خاب گوشي منم w810 است اين برنامه هستش ولي من هر كار كردم نتونستم با هاش كار كنم البته با فشار دادن دكمه 7 گزينه هاي ليستشو مياره. حالا شما دانلود كنيد اگه تونستيد باهاش كار كنيد بنويسيد

کد:

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اینم لینکش :
    کد:
    من فكر كردم تصويري منظورتون هست
    خاب گوشي منم w810 است اين برنامه هستش ولي من هر كار كردم نتونستم با هاش كار كنم البته با فشار دادن دكمه 7 گزينه هاي ليستشو مياره. حالا شما دانلود كنيد اگه تونستيد باهاش كار كنيد بنويسيد
    کد:
    دوستان من موقعي كه K750 داشتم اين برنامه ها رو امتحان كردم اجرا ميشنـــ ولي فايل مورد نظر تو برنامه نشون داده نميشــــه و برنامه اونا رو نميشناســـه كه اجرا كنـــه در حالي كه برنامه پلير wma هستش
    موفق باشيد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •