چند روز پيش maximus formula II ROG خريدم ولی از بس که امکانات زياد داره گيج شدم می خوام راهنماييم کنيد :
اولا بايوسش از بس گزينه واسه تغيير داره گيج شدم نميدونم واسه اورکلاک کدوم رو بايد دست بزنم.در ضمن ورژن بايوس L7 اگه قديميه عوضش کنم.
دوما فن کوچيکی که تو جعبه ش بود رو هر کاری کردم نتونستم سر جاش محکم کنم تا دستم بهش می خوره از جاش در مياد.
سوما يهlcd poster توش هست وصلش کردم يه اطلاعاتی روش مينويسه ولی نمی دونم به چه در ميخوره.
کابل فايروال چيه به چه درد ميخوره اصلا به کدوم کابل ميگن؟
می تونم از جايي اطلاعات کامل از اين مادربرد و امکانات و فناوری هاش بگيرم؟
دفترچه راهنمای کامل فارسی اين مادربرد رو می تونم از جايی بگيرم؟ممنون ميشم اگه تا جايي که امکانش باشه راهنماييم کنيد.
کسی این مادر برد رو میخره که با بیشتر امکاناتش آشنا باشه چون از سری های deluxe هم امکانات بالاتری داره...نه اینکه باهاش بعد گیج بشی
امکان داشتن 2 بایوس ,جامپر های مختلف ,کلید clear cmos در پنل پشت, نمایش کامل ولتاژ ها(که توی مادر برد های دیگه کامل نیست) کارت صدای x-fi و...
1.کارت صدا رو توی اسلات اولی pci express x1 درست جا زدی؟ درایور صدا :(اگه ورژنش از درایور درون cd بالاتر هست دانلودش کن):
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2.فن رو باید به صورت کج روی هیتسینک بزاری و فشار بدی به صورت عمودی جا بره که یه صدایی میده کاملا هم محکم میشه(توی جعبه مادر برد راهنماش به همراه عکس هست) ولی کلا نباید این فن رو نصب کنی چون تداخل بد هوا ایجاد میشه مخصوصا با فن پشت کیس...برای سیستم های واتر کولینگ و یا داخلکیسی که فن پشت کیس نداشته باشه استفاده میشه...
اطلاعاتی که روی lcd poster مینویسه برای مشکلات مادر برد و اطلاعات کنونی مادر برد نشون میده باهاش کار نکردم دفترچه بایوس رو بخون احتمالا اطلاعاتی ازش هست...که دقیقا چه چیزهایی رو نمایش میده...
کابل فایر وال یا فایر وایر؟؟؟؟؟