باسلام؛
دوستان عزیز لطفاً منو راهنمائی کنین که یه سیستمی میخوام بخرم که تا مدتها نیاز به Upgrade کردن نداشته باشه.
ممنون
باسلام؛
دوستان عزیز لطفاً منو راهنمائی کنین که یه سیستمی میخوام بخرم که تا مدتها نیاز به Upgrade کردن نداشته باشه.
ممنون
عزيزم نميشه حتي اگه سيستمي top بخري فقط تا يه سال top هست ولي ميتوني بعضي از قطعات رو عوض كني كه بايد مادربرد خوبي بر داري تا بشه روش حساب باز كرد كه باز هم ميگم فقط براي يكي دوسالباسلام؛
ممنون
من کارم مهندسی برق قدرت هستش که نرم افزارهای شبیه سازی استفاده می کنم. بنابراین میخوام که قدرت پردازشش خیلی خوب باشه بنابراین لطفاً CPU و Motherboard وRAM که از نظرتون بهترین هستن رو معرفی کنین.
ممنون از همگی
ببخشید گنج نهفته
خیلی برام مهم نیست قیمتش.
ممنون
خوب يه سيستم اينتل بگير البته بالاي يك ميليون ميرهببخشید گنج نهفته
خیلی برام مهم نیست قیمتش.
ممنون
CPU:INTEL-Q9400-2666M.Hz 280
M.B:P5Q PRO 155
VGA:HD4870-GAINWARD 350
RAM:CRUCIAL-BAESTIX-4GIG-800 120
LITEON 20A3L 30
HDD:SEAGATE-7200-500GIG 70
POWER:GREEN-680EPS 110
CASE:GREEN-SILENT STORM 65
MONITOR:w2284f 300
يك ميليون و پنصد ميشه حدودا
cpu:q6600 170 ميتوني برداري هزينه ات رو مياره پايين
Vga :ati4850 240
ابته رم چهار گيگ پاتريوت هم ميشه 80 يا 90 تومان دو گيگش 40 هزار تومان
Last edited by B U L U T; 14-11-2008 at 15:33.
سلام
من الان ایران نیستم و تا 10 روز دیگه میام ایران و فقط میخوام سیستم بگیرم و 10 روز بعدش برمیگردم. مانیتور رو از همینجا میگیرم.
اینجا خیلی نرمال نیست که سیستم جمع کنی و معمولاً ملت میرن مارک های معروف مثله Dell و Ibm میگیرن که گرون تر در میاد از اونی که خود آدم تو ایران جمع کنه. در ضمن چون شاید مدت زیادی نیام ایران میخوام یه کامپیوتر خوب جمع کنم.
حالا اگه دوستای دیگه هم نظر بدن ممنون میشم. از مسعود عزیز هم ممنون میشم.
اگه بتونی تا 10 تومان هزینه کنی! پیشنهاد من اپل مکنتاش هست.
خوب اگه بخوام Apple بگیرم که اینجا ارزونتر درمیاد.
ممنون میشم اگه یه سیسستم PC خوب رو معرفی کنید.
نظرتون در مورد پیشنهاد آقا مسعود چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)