تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: مشکل عجیب , تقاضای کمک فوری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض مشکل عجیب , تقاضای کمک فوری

سلام
    چند وقته یه مشکل عجیبی تو کافی نت من پیش اومده که هنوز نتونستم جلوشو بگیرم . مشکل اینه که بدون اینکه هیچ کاری در کلاینت هام انجام بشه یعنی نه پیج بازه نه دانلودی در کاره ولی کانکشن ها خودکار سند و ریسیو می کنن و همینجوری دارن حجم دانلودمو هدر میدنو روزی 1.5 یا 2 گیگ الکی داره از حجم دانلودم کم میشه . سیستم هامم کلا restore کردم ولی جواب نداد. یکی بهم گفت برنامه wireshark رو نصب کن نشون میده داده هات از کجا داره سند و ریسیو میشه منم نصب کردم که این برنامه نشون داد که netsupport school داره سند و ریسیو انجام میده منم netsupport رو پاک کردم از روی کل سیستم هام و چیزی که کانکشن هام داشت نشون میداد این بود که سند و ریسیو دیگه مثل قبل نبود و خیلی بهتر شده بود ولی فرداش که حجم دانلودمو چک کردم دیدم دوباره 2 گیگ بیهوده ازم رفته... تمام انتی ویروس ها رو اپدیت کردم و سیتم هارو اسکن کردم ولی جواب نداده.اپدیت ویندوز و تمام برنامه هایی که قابلیت اپدیت دارن رو هم disable کردم . حالا از دوستان و استادان گرامی تقاضای کمک دارم .منتظر جواب شما هستم
    با تشکر
    Last edited by rapboy_d12; 23-02-2010 at 17:43.

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

هميشه و هميشه اين مشكل هست! شما اگه نميخواي اينطور بشه كانشكشن ها رو ديسيبل كن!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

يعني چي؟؟؟يعني اين مشكل حل شدني نيست؟؟؟ من قبلا اين مشكل و نداشتم.لطفا كمك كنيد،هر روز دارم ضرر ميدم.

پروفشنال p_s_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

automatic updates تمام نرم افزارها و ویندوز رو غیر فعال کنید .

این مشکل به خاطر وجود تروجان یا back door هم ممکنه بوجود بیاد .

اسم آنتی ویروستون ؟؟

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

یه تجربه : آنتی ویروس کسپر اتوماتیک روی سیستم یکی از دوستام 600 مگ از اینترنت دانلود کرده بود چی دانلود کرده بود رو نمی دونم

آپدیت ویندوز رو حتما" غیر فعال کنه حدودا" 300 مگه

می تونی فایروال نصب کنی و تمام پورت هاتو ببندی و اجازه ی دسترسی برای برنامه هات رو غیر فعال کنی ( البته بجز Internet Explorer & Yahoo! Messenger )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تمام اتوماتیک اپدیت ها disable هستن و انتی ویروسم symantec هستش و اپدیت انتی ویروسم واسه دیروزه.در ضمن من قبلا هیچ فایروالی رو سیتم هام نداشتم و بدون هیچ مشکلی داشتم کار می کردم و نکته دیگه ای که هست اینه که من گفتم شاید restore جواب نده و دوباره تمام سیستم هامو ویندوز عوض کردم

پروفشنال p_s_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

در مورد شبکه زمانی که شما به دلیل مشکوک بودن به الودگی سیستم ها می خواهید سیستم عاملتون رو عوض

کنید باید اول ارتباط تمام سیستم ها رو از شبکه قطع کنید و بعد تمام سیستمها رو دوباره پارتیشن بندی کنید

و ویندوز بریزید شما دقیقا همین کارو کردید ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یعنی اگه فقط فرمت کنم و ویندوز بریزم جواب نمیده؟؟؟ من سیستم هارو از شبکه خارج کردم یعنی کابل شبکه رو در اوردم بعد فرمتشون کردم و ویندوز نصب کردم بعد تک تک وارد شبکه کردم

پروفشنال p_s_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

یعنی اگه فقط فرمت کنم و ویندوز بریزم جواب نمیده؟؟؟ من سیستم هارو از شبکه خارج کردم یعنی کابل شبکه رو در اوردم بعد فرمتشون کردم و ویندوز نصب کردم بعد تک تک وارد شبکه کردم
    گفتم تمام سیستمها ! یعنی سرور هم باید پارتیشن بندی بشه

در مورد اینکه آیا باید پارتیشن بندی بشه یا فقط درایو ویندوز فرمت بشه به اون بدافزار بستگی داره که چی باشه

ولی اگر میخوای مطمعن بشی پارتیشن ها رو پاک کن و دوباره پارتیشن بندی کن

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

گفتم تمام سیستمها ! یعنی سرور هم باید پارتیشن بندی بشه

در مورد اینکه آیا باید پارتیشن بندی بشه یا فقط درایو ویندوز فرمت بشه به اون بدافزار بستگی داره که چی باشه

ولی اگر میخوای مطمعن بشی پارتیشن ها رو پاک کن و دوباره پارتیشن بندی کن
    خیلی ستمه کل سیستما رو پارتیشن بندی کنه

یه سوال : سرور هم همین مشکل رو داره ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •