تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 49

نام تاپيک: بچه ها به دادم برسید که بیچاره شدم...

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

13 بچه ها به دادم برسید که بیچاره شدم...

نمی دونم باورتون می شه یا نه ، خودم که هنوز توو شوک و غم و ناراحتی اتفاقی هستم که واسه خودم افتاده و امیدوارم واسه هیچکدومتون پیش نیاد ، هیچ کدومتون!
    الان که دارم اینا رو می نویسم اعصاب و روان ریخته بهم و درب و داغونی دارم اون سرش ناپیدا...
    فقط خدا می دونه...
    بهتون می گم چی شده ،
    دیشب برحسب یه اتفاق یه آدم عوضی و نامرد گوشیمو دزدید!
    آره ، دزدیدش...
    دیگه گوشی ندارم.
    همون 8گیگ رو میگم ، الان بعد از کلی غم و غصه و ناراحتی که از دیشب داشتم اومدم تا از شما کمک بگیرم...
    چیکار می شه کرد؟!امیدی به برگشتش هست؟میشه کار خاصی کرد؟

دیگه Mojtaba-MCI اون مجتبی سابق نیست...
    الان مغموم و ناراحت با اعصاب خراب موندم هیچ کاری هم از دستم بر نمیاد.

تنها دلیلی هم که باعث عضویت من توو این فروم و فعالیتم بود همین موبایل و مسائل مربوط به اون بود...
    حالا باز گوشی به جهنم ، کلی فایل های شخصی هم توو گوشیم داشتم.
    فقط بهم راه حل بدید و واسم دعا کنید ، ممنون.
    Last edited by Mojtaba-MCI; 13-11-2008 at 10:06.

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

اه اه...راهي نداري جز دادن Imei ...چون واسه سيمبين رو فكر نكنم بتونن عوض كنند...بايد بري كلانتري و دادگاه و ....
    دردسر زياد داره...ولي تو سعيتو بكن...

حالا كجا دزديدند...؟بي شرفا...

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اه اه...راهي نداري جز دادن Imei ...چون واسه سيمبين رو فكر نكنم بتونن عوض كنند...بايد بري كلانتري و دادگاه و ....
    دردسر زياد داره...ولي تو سعيتو بكن...

حالا كجا دزديدند...؟بي شرفا...
    چی بگم یونس جان ، بدبخت شدم رفت...
    فکرشم نمی کردم یه روز این بلا سرم بیاد!
    می دونی از دیشب تا الان چندبار زنگ زدم به گوشی؟!
    همش می گه "خاموش است!"
    یونس برام دعا کن که دیگه دیونه شدم...
    اصلا حال خوشی ندارم.
    Last edited by Mojtaba-MCI; 13-11-2008 at 10:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sus2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

چی بگم یونس جان ، بدبخت شدم رفت...
    فکرشم نمی کردم یه روز این بلا سرم بیاد!
    می دونی از دیشب تا الان چندبار زنگ زدم به گوشی؟!
    همش می گه "خاموش است!"
    یونس برام دعا کن که دیگه دیونه شدم...
    اصلا حال خوشی ندارم.

سلام
    متاسفم
    فکری که به ذهنم میرسه اینه که بری به 110 بگی و اونا ردیابی کنن ولی هر چه سریعتر بهتر

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

کجا دزدیدنش؟؟؟؟اگه جای اشنایی بوده برو پیگیرش بشو!سیمکارتت چی بود؟؟؟

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

مجتبی جان برای منم 2 بار این اتفاق افتاد به گوشی زنگ میزدم اولش برنمیداشت بعد میگفت خاموش است ....
    آخه قربون شکلت برم تو خودت از بچه های فعال اینجایی بعد اونوقت یه برنامه محافظت از برنامه رو گوشیت نصب نکردی ..؟؟؟؟؟؟
    به خدا من از اون روزی که اولین گوشیمو دزدیدن برنامه Phone guardian رو نصب کردم ... دیگه چشمم ترسیده بخدا ...
    روی گوشیم هم pin code گذاشتم .... حالا سیم کارتو میشه سریع رفت سوزوند ولی گوشی و اطلاعاتشو ...!!!!!
    حالا اشکالی نداره ... برو به اون کلانتری که این اتفاق اونجا افتاده چون باید توی محدوده استحفاظی اون کلانتری بری ...
    با خودت هم جعبه گوشی و فاکتور خریدت رو ببر .... اونجا شکایتنامه تنظیم کن بعد همراه با شکایتنامه میری دادسرا .....
    اونجا دیگه کارت تموم میشه .... بقیه کارها رو خودشون انجام میدن .....
    اگه خدا خواست و گوشیت رو از طریق imei ردیابی کردن بهت خبر میدن که بری اونجا و یه نامه محرمانه بهت میدن که ببریهمون کلانتری ... توی اون نامه هم آدرس اون صاحب خطی هست که سیم کارتش رو روی گوشیت انداخته ....
    بعد میری کلانتری همراه با مامور میری دمه در خونشون ......
    فقط همه این کارها حدود 3 4 ماه زمان میبره ولی پیدا میشه ....
    .
    .
    .
    ولی بازم دارم از این میسوزم که چرا یه برنامه محافظت از اطلاعات شخصی روی گوشیت نصب نکرده بودی ..؟؟؟؟

دوستان توروخدا روی اطلاعاتتون مخصوصاً روی Phonebook و SMS و Gallery تون حتماً از طریق یه برنامه مثل Advane Devide Lock یا Phone Guardian یا .... پسوورد بزارید ......
    بازم میگم روی گوشیتون هم Pin Code بزارید حالا اگه روی سیم کارت هم نذاشتید اشکالی نداره چون طرف مطمئناً از اون خط تماس نمیگیره ولی حتماً روی گوشیتون بزارید ... برای دوستانی که نمیدونن چه جوری میتونن روی گوشیشون Pin code بزارن عرض میکنم ...برید به mENU بعد Tools بعد Setting بعد General بعد Security بعد Phone and simcard بعد گزینه PIN Code request رو on کنید .. اولش کد 12345 رو بزنید و بعد هم هر کدی رو میخواین بهش بدید ..... از این به بعد هر موقع گوشیتون رستارت بشه یا طرف خاموش کنه موقع روشن شدنش همون pin code میخواد و اگه طرف 3 بار اشتباه بزنه 5 دقیقه گوشی قفل میشه و تا وقتی pin code درست وارد نشه گوشی بالا نمیاد ....
    این رو به عنوان یه خواهش از برادر کوچیکترتون قبول کنید ...به خدا برای خودتون میگم .....
    Last edited by Saman-tci; 13-11-2008 at 11:47.

7. 4 کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

ببین گوشی ات که رفت ، نمی تونی پیگیری اش کنی چون بهت اینطور میگن : میخواستی حواست رو بدی ! برای یکی از آشناهای ما پیش اومده

اما میری مخابرات Imei رو نشون میدی و فاکتور جت اثبات این که مال خودته ، و میگی دزدیدنش . مخابرات هم قفلش میکنه ! و این سری چون Imei روی چیپست سکوریتی هست غیر ممکنه فعال بشه . پس طرف یا باید غیر همراه اول استفاده کنه یا کلا باهاش آفلاین کار کنه !

اگر هم کسی خرید این گشی رو و با سیم کارت همراه اول روشنش کرد ، مخابرات سیم کارتش رو قفل میکنه و وقتیاومد برای پیگیری ، می تونی پیداش کنی !

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون اما سوال دارم...
    ----------
    میری مخابرات Imei رو نشون میدی و فاکتور جت اثبات این که مال خودته ، و میگی دزدیدنش . مخابرات هم قفلش میکنه ! و این سری چون Imei روی چیپست سکوریتی هست غیر ممکنه فعال بشه . پس طرف یا باید غیر همراه اول استفاده کنه یا کلا باهاش آفلاین کار کنه !
    اگر هم کسی خرید این گشی رو و با سیم کارت همراه اول روشنش کرد ، مخابرات سیم کارتش رو قفل میکنه و وقتیاومد برای پیگیری ، می تونی پیداش کنی !
    من باید برم imei رو تحویل مخابرات بدم به همراه فاکتور.
    ماجرای قفل کردن گوشی از طریق مخابرات چجوریه؟!میشه یه توضیحی بدید؟
    imei روی چیپست سکورتی هست یعنی چی؟
    اگه اینجوری باشه و مخابرات قفلش کنه طرف فقط مجبوره از یه سیم کارت غیر همراه اول یا همون ایرانسل لعنتی استفاده کنه و اگر همراه اول بنداره توو گوشیش شناسایی میشه...
    درسته؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

حالا چرا تعریف نمیکنی کجا و چطور دزدیدنش که برو بچ حداقل درس بگیرند؟؟؟؟؟از توی جیبت زدنش یا گذاشته بودیش روی میزی یا جایی؟؟؟

11. این کاربر از YAMAHA-FZ16 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

متاسفم مجتبی جان . برای دوستم این اتفاق افتاد ، گوشی ان95 رو دزدیدن ، البته تو کیش . اون که نتونست پیدا کنه چون احتمالا از کشور خارج کرده بودنش.

یکبار هم گوشی دوستم رو یک موتوری با چاقو کشیدن می گیره! اون هم پیدا نشد چون سونی اریکسون بود و imei رو عوض کرده بودن.

ولی شما اگه سریع اقدام کنی می تونی امیدوار باشی. به راه حل هایی که دوستان دادن عمل کن انشالله حل می شه. ما فقط می تونیم دعا کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •