آقا جان...
خیله خوب بابا اول سلام
آقا جان همه شما می دونید که ....
نه بذار یه جور دیگه شرو کنم.
شما پی سی باز ها یعنی ما پی سی باز ها اکثرا وینوز ویستا گرفتیم واسه DX10 درسته؟ این در حالیه که این ویندوز مضخرف ترین ویندوز عمو بیله! و اگه DX10 به اندازه کافی برای ما جذاب نباشه راحت تریم از همون اکس پی استفاده کنیم
قبول دارم یه سری آپدیت واسه ویستا اومده که بعضی ایراداتشو رفع کرده و نسخه Ultimate اش هم بازی ها رو روون تر از Home primium(حالا به املا گیر ندین)اجرا می کنه ولی بازم سوال بزرگیه برای من و همین طور خیلی از شما که آیا DX10 ارزش اش رو داره؟
من به شخصه dmc4 رو هم با DX10 و هم با DX9.c امتحان کردم ولی فرق زیادی ندیدم یعنی راستشو بخواید فرقی ندیدم!
شاید این به خاطر اون باشه که این بازی یه تبدیل از نسخه اکس باکسه حالا بازی های دیگه رو امتحان نکردم
اما اون تریلر از کرایسیس که مقایسه این دو تا دایرکت ایکس بود رو دیدم اما در عمل اون گرافیک و فیزیکی که تو تریلر دیدم برای DX10 با اونی که تو خود بازی دیدم با DX10 زمین تا زیر زمین فاصله داشت!
من دیگه از دست این ویستا کلافه شدم اگه نظر اکثریت تو این نظرسنجی اکس پی باشه برای عوض کردن ویندوز درنگ نخواهم کرد!
بیایید در نظر سنجی شرکت کنید و نظرات خودتون رو در این تاپیک به اشتراک بذارید
اگه مایلید یه مقایسه بین DX9.c و DX10 انجام بدید تا شاید ما روشن شدیم! مثلا عکس بذارید و فرقا رو شرح بدید!