سلام
من تا همین الان موضوع ویروس svchost.exe تو همه ی آدرس ها دنبال کردم ولی هیچ چیزی عایدم نشده
لطفا شما کمک کنید مراحل این اتفاق:
سلام
من تا همین الان موضوع ویروس svchost.exe تو همه ی آدرس ها دنبال کردم ولی هیچ چیزی عایدم نشده
لطفا شما کمک کنید مراحل این اتفاق:
شما با آنتي ويروس هاي لايو بوت شو كارت راه ميفته
طبق راهنمایی دوستان برای پاک کردن ویروس svchost.exe باید ابتدا در تکست منیجر این
svchost.exe که با یوزر pc که در این جا asadian هست فعالییت می کنه رو باید حذف کرد
سئوال؟ من هر چی دنبال اون می گردم پیداش نمی کنم خودتون نگاه کنید:
انتی ویروس هایی که دانلود و آپدیت کردم و اسکن کردم و اثری نداشت بدین ترتیبه:
نود 32
کاسپر اسکای
اویرال
جی فوگی
جالب بدونید ویندوز رو هم اگه میخواید بگید عوض کنم وخیالم رو راحت کنم این کاررو هم کردم و دوباره با اتصال به اینترنت متاسفانه پیام های ارور پست اول اومد و اینترنت من دیسکانکت شد و بعد از اون هم تمام تسک بار و... سفید شد و این مشکل ادامه داشت و هر دفعه باید ریستارت بکنم تا بتونم دوباره چند دقیقه ای کانکت باشم
لطفا اساتید کمک کنید
متاسفانه ویروس کد خودشو به فایل svchost.exe تزریق کرده و مشکل بشه درستش کرد مگر اینکه این ویروس
بوسیله آنتی ویروسهای دیگه کاملا clean بشه که احتمالش خیلی کمه
من پیشنهاد می کنم ویندوز عوض کنی البته قیل از اینکار کل درایو هاتو با avira antivir یه اسکن کن و بعد
ویندوز عوض کن
خوش باشی![]()
=================================================
سلام دوست من
ممنون
لینکش رو بده
================================================== =
باور کن دوست من ویندوز رو هم عوض کردم ولی بازهم............
![]()
اگه درایو ویندوز رو فرمت کردی و ویندوز عوض کردی و درست نشده با یه ویروس از نوع ویروسهای پارتیشن
طرف هستی و بهتره دوباره هاردت رو پارتیشن بندی کنی .
اگر هم اطلاعاتت خیلی مهم هستن 1 راه پیشنهاد میکنم ولی هیچ تضمینی نداره :
آنتی ویروس ikarus رو دانلود و نصب کن این آنتی ویروس مال یک شرکت اتریشی هست detection rate بالایی
داره و ویروسهایی رو تشخیص میده که هیچ آنتی اونها رو نمی شناسه و بعد نتیجه رو اینجا بگو
توضیح برای دانلود ikarus :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
======================================
اویرال یک بار مشکل من رو حل کرد ولی دوباره هرچی اسکن می کنم چیزی پیدا نمی کنه درست هم آپدیت نمی شه ناقص
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)