چرا برنامه های جاوایی که برای گوشی نوشته میشه نسبت به برنامه هایی که با زبان c++ نوشته میشه و پسوندش sis هست تعدادشون خیلی کمتره و کارایی کمتری داره! البته شاید هم من اشتباه میکنم نظر شما چیه؟!
خوب من نه با جاوا کار کردم و نه برای موبایل برنامه نوشتم، برای همین چیزی نگم بهتره برای اینکه خصومتی هم پیش نیاد
ولی خوب جاوا خیلی هم بد نیست خصوصا بازیاش.gif)
طبق چیزهایی که گفتید کسی به زبان vc++.net یا جاوا ویروس نمینویسه چون باید برای اجرای این ویروسها روی سیستم عامل یه چیزهایی از قبل نصب شده باشه.
درسته، اگرم فرض بگیریم کسی با این زبان ها ویروس مینویسه خیلی کمن
راستی c++ با vc++ خیلی فرق داره؟ میشه کاری کرد که با vc++ هم برای موبایل و هم برای لینوکس و ویندوز برنامه نوشت.
++VC فقط یه محیط برنامه نویسی هست نه یه زبان برنامه نویسی. در مورد موبایل نمیدونم
ولی خوب ++C زبانی هست که اگه کسی خوب یادش بگیره همه جا میشه ازش استفاده کرد
اگه بخوان برنامه رو برای چند سیستم عامل بسازن قالبا از یکسری کتابخانه مثل QT و ... هم استفاده میشه
میگن که جاوا مستقل از سیستم عامل هست و برنامه ای که با اون نوشته شده فقط به یه برنامه کوچیک دیگه نیازمنده تا روی اون سیستم اجرا بشه و این برام خیلی مجذوب کننده هست! ولی مگه ما چند تا سیستم عامل داریم؟! یعنی وقتی که با c++ میشه هم برای موبایل و هم لینوکس و ویندوز برنامه نوشت ایا نمیشه گفت که c++ هم مستقل از سیستم عامل هست.
مستقل از سیستم عامل که اصطلاحا platform-independent میگن به این معنیست که برنامه بدون کامپایل مجدد
در سیستم عامل های دیگه هم قابل استفاده باشه جاوا و زبانهای مثل این (مانند net.) تبدیل به زبان ماشین مخصوصی میشن (intermediate code)
و موقعی که روی یه سیستم عامل اجرا میشه توسط فرم ورک مخصوصشون به دستورات قابل فهم برای اون سیستم عامل یا ماشین تبدیل و اجرا میشن (just-in-time)
ولی ++C به این صورت نیست. یعنی برنامه باید بصورت مجزا برای سیستم عامل های دیگه دوباره کامپایل بشه
و در مورد اینکه چند سیستم عامل وجود داره دقیق اطلاع ندارم ولی خوب اونایی که خیلی در دسترس عموم هست
بصورت کلی شاید به تعداد انگشتان دست هم نرسه (منظروم از کلی مثل ویندوز و لینوکس و مک نه توزیع های مختلفشون)
راستی با چه زبانهایی میشه برای ویندوز موبایل برنامه نوشت؟
با++C میشه و زبان های مبتنی بر net. مثل VB.NET و C#.NET در مورد زبان های دیگه اطلاعی ندارم
این لینک هم بد نیست ببینی
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید