تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل در بک آپ گرفتن از ویستا با لپتاپ سونی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض مشکل در بک آپ گرفتن از ویستا با لپتاپ سونی

با سلا م خدمت دوستان
    یک لپتاپ سونی مدل vgn-sz660n خریدم . می خوام از ویندوز ویستاش با لپتاپ بدون نرم افزارهای جانبی مثل ghost یک بک آپ بگیرم ، بعدش ویستاش رو پاک کنم و xp نصب کنم . باید چکار کنم؟ ممنون می شم اگر زود جوابم رو بدید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

1- اول باید با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این بخش سایت یک پارتیشن دوم مثل D برای خود بسازید چون گاست نمی تونه توی درایو مرجعه که ازش بک آپ میگیره فایل های گاست رو بریزه (ینی باید پارتیشن logical و ثانویه داشته باشید)

2- یک نسخه از نرم افزار GHOST V12 رو از بازار بخرید و روی ویستا نصب کنید. بعد نصب حتما سیستم را ریست کنید.

3- وارد برنامه بشید و از گزینه recover my files یک recovery point از پارتیشن C بسازید و مسیر اون رو در پارتیشن ساخته شده قرار بدید تا بعد از عملیات بتونید اون رو رایت کنید و همچنین می تونید با استفاده از گزینه های بک آپ گیری مستقیما اون را روی DVD رایت کنید ( که در اینصورت مرحله اول رو نیاز نیست انجام بدید و یادتان باشد فشرده سازی رو روی حالت ماکزیمم بزارید)

4- وقتی ریکاوری پوینت رو ساختید اون رو اجرا کنید تا شروع به کار کنه و ریکاوری رو انجام بده.

5- بعد این کار و تهیه نسخه پشتیبان از طریق نرم افزار ghost و یا خود ریکاوری سونی : sony recovery disc creator می تونی با استفاده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویندوز XP رو نصب کنی و بع دنبال درایورها بگردی ...

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •