سلام بچه ها
حتما همگی در پست های خیلی از عزیزان مشاهده کردید که از اسامی مانند COD5 یا GTA4,5,6 یا NFS11.12و.....
استفاده شده
من چند دفعه این نکته رو در همون تاپیک مربوطه متذکر شدم اما دیدم هنوز خیلی از دوستان به روند نام گذاری بازی ها آشنا نیستند برای همین تصمیم گرفتم تاپیکی در مورد این مساله بزنم.
خدمت اون دوستان عزیز بگم که هر شماره یا قسمت جدیدی که از یک بازی منتشر میشه لزوما قرار نیست با یک شماره همراه باشه مثلا همین COD نسخه جدید که اسم اون Call Of Duty:world at war هست و همون طور که ملاحظه می کنید هیچ شماره ای در اون بکار نرفته.
یک مساله ای که خود همه دوستان حتما باهاش مواجه بودن اینه که وقتی می گیم مثلا GAT IV یا (GTA 4) در راهه یا منتشر شده خیلی عزیزان با تعجب میپرسن ما که 4رو چندسال پیش تموم کردیم تازه 5و6 هم بازی کردیم
یا وقتی که COD5 منتشر بشه باز خیلی دوستان خواهند پرسید ما که تا 7و8 از این سری بازی کردیم حالا چرا دوباره 5
و این کار هم باعث سردرگمی خود این عزیزان میشه هم ما باید کلی وقت صرف کنیم و توضیح بدیم که قضیه چه بوده (که در اکثر موارد هم نتیجه نداره!!!!)
برای همین از همه عزیزان میخوام که به نام گذاری بازی ها(خصوصا بازی های که بصورت سری عرضه میشه) توجه کنند و از این به بعد از نام وعنوان اصلی اونها استفاده کنند.
(البته خیلی از شرکت های پخش کننده یازی ایرانی از این مساله سوء استفاده میکنند تا جایی که خود من حتی MaxPayne3 رو تو چند فروشگاه دیدم)
در پایان از مدیر و همکاران محترم و محترمه تقاضا میکنم این تاپیک رو قفل نکنند تا تکام دوستان عزیز با این مورد آشنا بشن
با تشکر dark_angel