با سلام:
عزيزان من يك كافي نت و گيم نت در كنار هم دارم و با مشكلات زيادي روبرو هستم با اينكه يوزر ليميت تعريف كردم و فتها را ان تي اف اس كردم و حالت سكيوريتي را فعال باز بعضي ها نمي دونم چطوري برنامه نصب مي كنند و فايلهاي كي لوگر و تروجان روي سيستم ها مي گذارند و يا اينكه خودشان با آوردن فايلهاي اگزه و بت و اجرا كردن آنها و برداشتن آدي و پسورد بچه ها مشكلات زيادي براي من به وجود آورده اند خواهشمندم من را راهنمايي نماييد.ضمنا آيا نرم افزارهايي كه در ارتباط با كافي نت هستند جلوي آنها را ميگيرد و گيم در كنار اين برنامه ها كار مي دهد يا نه با تشكر فراوان
.............................
![]()
با سلام:
از كليه دوستاني كه زحمت كشيده بودن و من را راهنمايي كرده بودند در مورد سكيوريتي كافي نت و برنامه هايي را معرفي كرده بودند ممنون و سپاسگذارم اما من منظورم اجرا نكردن فايلهاي اگزه و بت روي سيستم بود ... نه كم كردن دسترسي يوزرها من خودم اين كار را از طريق رجيستري انجام داده ام كه فكر مي كنم خيلي هم از طريق برنامه هاي موجود در بازار بهتر كار بده..... خواهشمندم من را راهنمايي كنيد (در ضمن من ميخواهم يوزر هم بتونه فايل دانلود كند و هم ذخيره اما نتواند اجرا كند به هيچ صورتي 100 درصد تضميني) و فايلهاي اگزه مخصوص بازي ها اجرا بشن . با تشكر فراوان ..... منتظرم