با درود به همه عزيزان مي خواستم بدونم چرا فايلهاي صوتي تو اينتر نت با ريل پلير خصوصا سايتهايي كه با اين سرويس مي باشند قابل استفاده نيست من در چندين جاي مختلف امتحان كرده ام؟
با درود به همه عزيزان مي خواستم بدونم چرا فايلهاي صوتي تو اينتر نت با ريل پلير خصوصا سايتهايي كه با اين سرويس مي باشند قابل استفاده نيست من در چندين جاي مختلف امتحان كرده ام؟
يعني شما با ريل پلير ميخواهيد بازشون كنيد باز نميشن؟
اين جوريه؟
چيزی که به نظر من ميرسه
شايد
1: فايل از کار افتاده باشه که امکان گوش دادن بهش نيست که اين گزينه زياد محتمل نيست
2: شما مانع آپ ديت شدن ريل پلير ميشين
احتمالاً امکان آپ ديت شدنش رو با استفاده از فير وال قطع کردين
با سپاس اما وقتی هم از فایر وال خارج می کنم باز هم می خواهم کانکت شوم مشکل هست ایا فیلتر شده است؟نوشته شده توسط Babak
ایرادی ندارد یک سایتی که مشکل دارم با ریل پلیرش معرفی کنم؟
سلام
معرفي كن.ممكنه كه اكانت شما درپيت باشه و نتونه فايهاي صوتي و تصويري رو لود كنه!
اين فايل صوتي مي توانيد بشنويد ]pnm://rmv8.bbc.net.uk/persian/2003/060101_alligator.ra-, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر
Last edited by amirkayvan; 09-01-2006 at 09:29.
دارم ميشنوم دارم ميشنوم
سرعت 33.2 پارس آن لاين
ريل پلير ورژن 10.5 بويلد 6.0.12.1384
سلام
قابل شنيدنه!!!من فكر ميكنم مشكل از اينترنت شماست!كارتتون رو وض كنيد ببينيد درست نميشه؟؟؟يا اينكه وقتي اين اهنگ رو باز ميكنيد تمام صفحاي ديگرو ببنيد!
دوستان توصیه می کنم از ویندوز مدیا پلیر برای کارهای اینترنتی استفاده نکنید (با program control فایر والتون اصلا اجازه وصل شدن به اینترنت بهش ندید) چون شنیدم مشکل امنیتی داره
من اين ريل پلير را از سايت خودش گرفتم براي چك اپديت ميگه مشكل جنرال ووصل نميشه من يكي از اكانتم سروش دي اس ل 256 و ديگري از اوشن هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by amirkayvan; 09-01-2006 at 12:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)