تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 64

نام تاپيک: What is a quick way to learn English

پروفشنال armin15000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض What is a quick way to learn English

سلام

ميخواستم دوستان در اينجا تجارب خودشون رو در اختيار ديگران قرار بدهند تا سريعترين و بهترين راه يادگيري انگليسي رو انتخاب كنيم.

اين تجربه ميتونه شا مل هر چيزي باشه مثلاستفاده از روش يا نرم افزار يا كتاب خاص وياتكرار زياد وووووووووووو

2. این کاربر از armin15000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من که به نظرم جعبه لایتنر برای به خاطر سپردن کلمات خیلی خیلی خوبه (ولی بهتره اون کلمات رو توی کاربرد هم ببینیم که تأثیرش 10 برابر می شه)

4. این کاربر از msnasiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض نوشتن کلمات در یک دفترچه

همونطور که میدونید واسه یادگیری زبان انگلیسی 2000 کلمه هم کافیه.
    به نظر من همین 2000 کلمه رو تو یه دفتر بنویسیم و بعد روزی 50 کلمه حفظ کنیم خوبه.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همونطور که میدونید واسه یادگیری زبان انگلیسی 2000 کلمه هم کافیه.
    به نظر من همین 2000 کلمه رو تو یه دفتر بنویسیم و بعد روزی 50 کلمه حفظ کنیم خوبه.
    یادمه دبیرستان بودم (البرز) و هنوزم زبانم در حد متوسط بود ... یکی گفتش که " دایی ام یه سال قبل از اینکه بره انگلیس ، شروع کرد روزی 100 تا لغت می خوند و تا آخر سال دیکشنری رو حفظ کرد .. " اون موقع اصلا شناختی نداشتم که حالا مثلا این ادعا درسته یا غلطه یا مثلا چند درصد می تونه صحت داشته باشه ... اما الان می دونم که یه روش عملی نیست ... (بله - شاید یک درصد آدمها بتونن ؛ اما ما داریم حالت استاندارد رو بررسی میکنیم)

من خودم واژه هایی که (حتی بعد از چندین بار تکرار و برخورد باهاشون) یادم می رفت رو یه جا یادداشت می کردم ... مثلا purpose و propose رو قاطی می کردم .. اینا رو یه جا می نوشتم (اواخر دبیرستان)

7. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یادمه دبیرستان بودم (البرز) و هنوزم زبانم در حد متوسط بود ... یکی گفتش که " دایی ام یه سال قبل از اینکه بره انگلیس ، شروع کرد روزی 100 تا لغت می خوند و تا آخر سال دیکشنری رو حفظ کرد .. " اون موقع اصلا شناختی نداشتم که حالا مثلا این ادعا درسته یا غلطه یا مثلا چند درصد می تونه صحت داشته باشه ... اما الان می دونم که یه روش عملی نیست ... (بله - شاید یک درصد آدمها بتونن ؛ اما ما داریم حالت استاندارد رو بررسی میکنیم)

من خودم واژه هایی که (حتی بعد از چندین بار تکرار و برخورد باهاشون) یادم می رفت رو یه جا یادداشت می کردم ... مثلا purpose و propose رو قاطی می کردم .. اینا رو یه جا می نوشتم (اواخر دبیرستان)
    تازه به نظر من آدم يه لغت هم كه ياد بگيره، اگه با همه ي كاربردها و جدوآبائش درش بياره، خيلي مفيدتره تا اين كه 100 تا لغت ياد بگيره كه فقط يه معادل اونم فارسي ازش بلد باشه و ندونه كاربردش توي جمله چه جوريه و...
    پس:
    1. لغت رو ياد بگيريد
    2. سعي كنيد معني انگليسي لغت رو به خاطر بسپاريد
    3. سعي كنيد چند معني ترجيحا رايجش رو هم ياد بگيريد
    4. كاربرد لعت توي جمله و حقيقت و مجازشون را هم اگه ياد بگيريد خيلي مفيد واقع مي شه مي تويند از توي ديكشنري هاي تك زبانه (انگليسي به انگليسي) يه جمله هم باهاشون حفظ كنيد. (اگه اصطلاح يا ضرب المثل هم ياد بگيريد كه ديگه...)
    يادداشت هم كه دوستان گفتن خيلي مفيد بايد باشه... خودم هم اول اين طوري شروع كردم. ولي فقط لغت هايي رو كه مي شنيدم. كه بيشترشون هم از نظر املايي اشتباه بودن
    * البته همش رو از روي تجربه گفتم و منبع خاصي ندارم...
    Last edited by pro_translator; 22-11-2008 at 18:07.

9. این کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

من که به نظرم جعبه لایتنر برای به خاطر سپردن کلمات خیلی خیلی خوبه (ولی بهتره اون کلمات رو توی کاربرد هم ببینیم که تأثیرش 10 برابر می شه)
    خوب حالا چی هست راهنمایی کنید ....
    ----------------
    راستی دوستان اینو دوستم دانلود کرده چیز خوبیه ازش بگیرم ؟

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اول باید دید شما زبان انگلیسی رو برای چی میخواهید !
    برای امتحانات تافل و ... و یا مکالمه در خارج از کشور و یا فهم در مطالب روزمره وب و فیلم و موسیقی و ... ؟
    به نظر من بهترین کار میتونه تمرین زیاد و تقویت شنوایی باشه ! انگلیسی اگه با علاقه باشه زود میشه یاد گرفت ! ولی با علاقه نه اجبار و بی میلی ...
    شما سعی کنید انگلیسی رو مانند یک انگلیسی زبان یاد بگیرید ! اکثر ایرانیانی که در کشور های خارجی زندگی میکنند این رو گوشزد میکنند ! چون با اینکار شما لازم نیست توی ذهن خود یک کلمه رو در هنگام مکالمه حداقل دو بار ترجمه کنید !
    سعی کنید معنی همه چیز رو برای خودتون با خداقل اطلاعات زبانتون انالیز کنید ! که هم اون کلمه در یادتون میمونه و هم مکالمه و سرعت انالیز شما میره بالا که نقش مهمی تو یادگیری داره !

این مجموعه توی فروشگاه پی سی ورلدد هم به فروش میرسه ! مجموعه ی خوبی باید باشه ! ببینید !

12. این کاربر از Benygh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

1

سلام.
    یه لینک دانلودی بزارین ما هم فیض ببریم ...

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

اول باید دید شما زبان انگلیسی رو برای چی میخواهید !
    برای امتحانات تافل و ... و یا مکالمه در خارج از کشور و یا فهم در مطالب روزمره وب و فیلم و موسیقی و ... ؟
    به نظر من بهترین کار میتونه تمرین زیاد و تقویت شنوایی باشه ! انگلیسی اگه با علاقه باشه زود میشه یاد گرفت ! ولی با علاقه نه اجبار و بی میلی ...
    شما سعی کنید انگلیسی رو مانند یک انگلیسی زبان یاد بگیرید ! اکثر ایرانیانی که در کشور های خارجی زندگی میکنند این رو گوشزد میکنند ! چون با اینکار شما لازم نیست توی ذهن خود یک کلمه رو در هنگام مکالمه حداقل دو بار ترجمه کنید !
    سعی کنید معنی همه چیز رو برای خودتون با خداقل اطلاعات زبانتون انالیز کنید ! که هم اون کلمه در یادتون میمونه و هم مکالمه و سرعت انالیز شما میره بالا که نقش مهمی تو یادگیری داره !

این مجموعه توی فروشگاه پی سی ورلدد هم به فروش میرسه ! مجموعه ی خوبی باید باشه ! ببینید !
    لینکش رو میتونی بدی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sus2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

لینک تورنت دارم میخواید

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •