مانيتور تا 150 تومان به نظر شما چي بگيرم نسبت به پولم lcd يا crt flatron لطفا مدل وقيمتشم بگيد؟
مانيتور تا 150 تومان به نظر شما چي بگيرم نسبت به پولم lcd يا crt flatron لطفا مدل وقيمتشم بگيد؟
كسي ديگه اي نيست ما رو راهنمايي كن
با اين پول lcd بخرم يا crt
لطفا 17 اينچ معرفي كنيد حالا اگه 10 تومان بالا پايين شد اشكال نداره
30 تومن بزبر رو پولت 19 بخر
Lcd Lg 194wt
17 هم اين هست 155 تومن
Lcd Samsung 720n
تایید میشه.دیگه مانیتور LCD بهتر میخواهی باید مایه بذاری.
بهتره crt از lg بخری تا lcd از سمسونگ!مانيتور تا 150 تومان به نظر شما چي بگيرم نسبت به پولم lcd يا crt flatron لطفا مدل وقيمتشم بگيد؟
اگه lcd بخای بخری باید به زمان تاخیرش توجه کنی که مورد آزاردهنده ایه!. فقط 2 میلی ثانیه هاش خوبه
ضمناً حتماً باید از یه زاویه خاص بهش نگاه کنی . مثلاً اگه از پایین یا گوشه نگاه کنی همه رنگها به هم میریزه
من که واسه یه شب 20 تومن ضرر کردم و بردم پس دادم
شما هيچ فرقي بين 2 -4- 8 نميبيني مگه توي گيمهائي كه حركات خيلي سريع دارند مثلا ماشين بازي
همين الانش هم مانيتور من 4 ميلي ثانيه هست و هيچ جا حتي تو NFSMW كه با سرعت 300 كيلومتر بر ساعت ميرم مشكلي نميبينم. حتي 8 ميلي ثانيه هم مثل مدل 720N هم من تو همون بازي هيچ اثري از شبه نديدم.
در ضمن CRT هاي سامسونگ هم بهتر از LG هستند.
تعجب ميكنم كه شما LCD رو پس دادي هر چي از مزاياي LCD نسبت به CRT بگ كم گفتم: كيفيت رنگ و تصوير فوق العاده - عدم خسته كردن و آسيب چشم - مصرف بسيار پائين (زير 20 وات) - عمر بيشتر - .... تنها ايرادش همون زاويه ديد هست كه نميتوني مانيتور رو بزاري روي ميز بعد بشيني رو زمين فيلم نگاه كني.
دوست عزیز شما وقتی با کارت 3450 بازی میکنی نباید توقع داشته باشی تفاوت 2 میلی رو با 5 میلی بفهمیشما هيچ فرقي بين 2 -4- 8 نميبيني مگه توي گيمهائي كه حركات خيلي سريع دارند مثلا ماشين بازي
همين الانش هم مانيتور من 4 ميلي ثانيه هست و هيچ جا حتي تو NFSMW كه با سرعت 300 كيلومتر بر ساعت ميرم مشكلي نميبينم. حتي 8 ميلي ثانيه هم مثل مدل 720N هم من تو همون بازي هيچ اثري از شبه نديدم.
در ضمن CRT هاي سامسونگ هم بهتر از LG هستند.
تعجب ميكنم كه شما LCD رو پس دادي هر چي از مزاياي LCD نسبت به CRT بگ كم گفتم: كيفيت رنگ و تصوير فوق العاده - عدم خسته كردن و آسيب چشم - مصرف بسيار پائين (زير 20 وات) - عمر بيشتر - .... تنها ايرادش همون زاويه ديد هست كه نميتوني مانيتور رو بزاري روي ميز بعد بشيني رو زمين فيلم نگاه كني
من الان crt سمسونگ خریدم 1 هفتس ولی از نزدیک که نگاه میکنم میفهمم که کمی نویز داره .
خیلی عیب بزرگیه خیلیییییی ولی توی مدلهای دیگه مثل asus اینجوری نیست.تنها ايرادش همون زاويه ديد هست كه نميتوني مانيتور رو بزاري روي ميز بعد بشيني رو زمين فيلم نگاه كني
شما حتی توی برخی از ال سی دی تی وی های سمسونگ رو هم این مشکل رو میتونی ببینی .
سمسونگ تنها چیزی که توی ایران داره و عالیه ضمانته
من که شخصاً از مانیتورهاش راضی نبودم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)