تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: درخواست راهنمایی و مشاوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض درخواست راهنمایی و مشاوره

سلام
    من به یه سیستم برخورد کردم که هی ری استارت میشه .ویندوز رو میخوام عوض کنم در حین نصب و کپی فایل ها ارور صفحه ابی میده یا ری استارت میشه.علت چیه.خواهشن یه کمکی بکنید.به نظر شما مشکل از کجاست.قبلش کار میکرد مثل بچه ادم.یهویی این طوری شد.به نظر خودم از هارده؟نظر شما چیه چه کار کنم

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من به یه سیستم برخورد کردم که هی ری استارت میشه .ویندوز رو میخوام عوض کنم در حین نصب و کپی فایل ها ارور صفحه ابی میده یا ری استارت میشه.علت چیه.خواهشن یه کمکی بکنید.به نظر شما مشکل از کجاست.قبلش کار میکرد مثل بچه ادم.یهویی این طوری شد.به نظر خودم از هارده؟نظر شما چیه چه کار کنم
    سلام . ممکنه که مشکل از دمای پردازنده باشه و یا پاور مشکل پیدا کرده باشه و یا حتی ممکنه که مشکل از رم باشه ، باید این قطعات رو جداگانه بررسی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . ممکنه که مشکل از دمای پردازنده باشه و یا پاور مشکل پیدا کرده باشه و یا حتی ممکنه که مشکل از رم باشه ، باید این قطعات رو جداگانه بررسی کنید.
    اقا من در این سیستم متوجه شدم که در قسمت اشن بایوس مربوط به سلامتی سی پی یو مثل من نیست و اصلن کار نمیکنه هر چی بایوس را دیفالت کردم بازم در این اپشن هیچی نشون نمیده در حالیکه برا خودم دور فن و دما و ... رو نشون میده

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

اقا من در این سیستم متوجه شدم که در قسمت اشن بایوس مربوط به سلامتی سی پی یو مثل من نیست و اصلن کار نمیکنه هر چی بایوس را دیفالت کردم بازم در این اپشن هیچی نشون نمیده در حالیکه برا خودم دور فن و دما و ... رو نشون میده
    خوباگه بايوس را ديفولتش كردي بايد ضخيره بشه
    اگه ضخيره نميشه احتمال ميره باطري بايوس تمو شده باشه
    و اگه باطري سالم هست آي سي بايوس ايراد داره
    و بايد بره تعمير
    البته اين فقط يه احتمالش بود كه شما گفتين و منم تشريح كردم

در آغاز فعالیت gecret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

ببین من چند روز پیش به همچین مشکلی در یک سیستم برخورد کردم البته اون سیستم یک ایراد خنده دار داشت یعنی فن cpu شکسته بود و بعد از مدتی کار دمای cpu بالا میرفت با تعویض فن درست شد ولی یکبار هم یادمه در سیستمی دیگه رم رو در آوردم و دوباره جا زدم درست شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    سیستم من یه مشکل داره یعنی وقتی یه چیزی رو کپی میکنم یک ساعت طول میکشه ؟در ضمن دیویدی رایتر من هم برای خوندن سیدی یا دیویدی خیلی طولش میده نمیدونم مشکل از کجاست لطفا منو راهنمایی کنید
    ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •