با سلام
من وقتی دارم ویندوز xp رو نصب می کنم دقیقا در دقیقه 33 گیر میکنه !!!!
نمیدونم چشه؟؟؟
ممکنه از اسلات agp مادربورد باشه؟؟؟![]()
با سلام
من وقتی دارم ویندوز xp رو نصب می کنم دقیقا در دقیقه 33 گیر میکنه !!!!
نمیدونم چشه؟؟؟
ممکنه از اسلات agp مادربورد باشه؟؟؟![]()
یعنی چی گیر میکنه یعنی چی میشه هنگ میکنه ؟ با Cd ویندوز دیگه ای تست کردین .
سلام
احتمال زیاد مشکل از سی دی ویندوزته
دلایل مختلفی میتونه داشته باشه
cd ویندوز. cd rom و...
با سلام
بيشتر توضيح بدين. گير ميكنه يعني چي؟ علامتهايي كه پايين سمت راست تصوير حركت ميكنن هم گير ميكنن يا اونها دارن حركت ميكنن؟ منظورتون از گير كردن پيغام نيست كه؟ ويندوز را دارين روي ويندوز قبلي نصب ميكنين (آپگريد) يا به صورت جديد نصب ميكنين؟ اگه در حال آپگريد هستين، سيدي ويندوز فعلي حتماً بايد جديدتر يا هم نسخه با ويندوز قبلي باشه. مثلاً نميشه ويندوز مديا سنتر رو با سيدي ويندوز سرويس پك 2 آپگريد كرد.
دوستان محترم منظورم از گیرکردن اینه که هنگ میکنه و هچ پیغامی نشان نمی دهد و همچنین علامت هایی که پایین صفحه حرکت می کن بی حرکت می مونن.و من با cd دیگه ایی هم امتحان کردم که همینطوریه؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن یک ویندوز جدید نصب میکنم!!!!!!![]()
ممکنه هارد شما بد سکتور داره و به اون قسمت خاص (درصد خاص)که میرسه دیگه نمیتونه جلو بره و هنگ می کنه؟!
Last edited by M a r y a m; 08-11-2008 at 10:57.
چطور ميشه از بد سكتور گرفتن هارد جلوگيري كرد؟
--------------------------------------------------------------------------------
ممکنه هارد شما بد سکتور داره و به اون قسمت خاص (درصد خاص)که میرسه دیگه نمیتونه جلو بره و هنگ می کنه؟!
وقتي هنك كرد سيستم رو ري استارت كن و دماي سي پي يو رو كنترل كن. احتمال داره دماي سي پي يو بالا ميره و هنك ميكنه. دماي سي پي يو رو ميتوني از تو بايوس (صفحه ست آپ) نگاه كني. بالاي 70 درجه سانتي گراد باشه، احتمالاً مشكل همينه. كه ممكنه از فن سي پي يو يا خمير سيليكون باشه.
بعضي وقتها هم داغ كردن كارت گرافيك ميتونه عامل اين قضيه باشه. اون هم مي توني با دست زدن به هيت سينك كارت گرافيك چك كني. اگه دست رو ميسوزونه مشكل ميتونه از اون باشه.
اول و مهمتر از همه موقع جابجایی کیس نباید ضربه شدید به کیس وارد بشه چون هارد حساسه. دمای هارد هم با نرم افزار چک کنین بالا نره چون اونم ممکنه باعثش بشه. و در کل هر نوع ضربه هارد رو گرفتار بد سکتور می کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)