تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: راه اندازی فروشگاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadshekoohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

14 راه اندازی فروشگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز قبل از هر چیزی بگم خوب سرچ کردم مطلب در این مورد بوده اما دقیق و شفاف نبوده

دوستان من تازه یک سایت زدم می خوهم توش فروش اینترتی کنم حالا راه حل های این هست :
    1- شماره حساب بدم پول بریزن بعد به آدرسشون پست کنم ( یا از طریق عابر بانک و تلفن بانک)که در مورد شماره 1 مشکلی نیست .
    2-استفاده از خرید پستی مثل ایران مارکت و پرداخت و ...... ( که اینها هم فکر میکنم 100 الی 200 هزار تومان قرارداد می بندند مگه من واسه یک سی دی 2000 تومانی چند گیرم میاد تازه کار هم هستم ) اگه کسی ارزونتر یا راه حلی داره معرفی کنه .
    3- استفاده از سیستم اینترنتی که من نمی دونم مثل اینکه باید شرکت داشته باشی ؟ یعنی جایی نیست با شخص قرار داد ببنده ؟ بعد مثلاٌ من داداشم شرکت داشت ساختمانی حالا هم رفت خارج از اون میشه استفاده کرد ؟ بعد پول رو به حساب شرکت می ریزن چجوری درش بیارم
    من مشکلم تو این گزینه 2 و 3 هست اگه کسی راه حای داره لطفاٌ کمک کنه
    در ضمن دوستان من یک سوال داشتم جایی مثل این
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این برنامش movabletype هست بعد این کامپونت خرید روش هست یا اینکه نه خود برنامه هست
    با تشکر

حـــــرفـه ای Bill Gates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

این برنامش movabletype هست بعد این کامپونت خرید روش هست یا اینکه نه خود برنامه هست
    خوده برنامه هستش...

2-استفاده از خرید پستی مثل ایران مارکت و پرداخت و ...... ( که اینها هم فکر میکنم 100 الی 200 هزار تومان قرارداد می بندند مگه من واسه یک سی دی 2000 تومانی چند گیرم میاد تازه کار هم هستم ) اگه کسی ارزونتر یا راه حلی داره معرفی کنه .
    خوب شما که نمیای تا یک سال یه دونه محصول بفروشی میای بیشتر میفروشی تبلیغات میکنی خیلی چند برابرش رو در میاری محصولاته توپ باید بزاری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •