تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: c در c++

داره خودمونی میشه hadi beiki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    yazd

9 c در c++

میخواستم بدونم ایا میشه برنامه های cرا در c++ نوشت(در محیط.net)

پروفشنال mahdi7s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر جایی می تونه باشه

پيش فرض

با توجه به قابليت هاي جديدي از جمله كلاس ها(و شي گرايي زبان سي پي پي) كه در سي پي پي اضافه شده فكر نكنم بشه ولي شايد با استفاده از struct بشه كه فكر نكم برنامه ي درستي از آب در بياد
    نميدونم جواب سوالتونو گرفتيد يا نه ! سوالتون يه كمي مبهمه

پروفشنال m_h_hadavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

تا اونجایی که من میدونم دستورات c رو در c++ میشه مورد استفاده قرار داد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ho$∑∫N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه جهنم دره ای روی کره ی زمین

پيش فرض

اگر منظور شما به صورت ترکیبی است فکر نکنم این امکان باشه.

داره خودمونی میشه Iman System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

c++ تركيبي از c و simula است . پس ميتونيد بطور كامل از c در c++ استفاده كني.

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام:
    دوستان تفاوتهای سی و سی++ با همدیگه خیلی زیاده؟؟؟ اگه سی ++رو یاد بگیریم میشه با سی هم برنامه نویسی کرد؟

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    اول معلوم کنید منظورتون از محیط net. چیه پروژه های CLR و وابسته به framework یا نه استفاده از محیط ++Visual C بدون دخالت framework است ؟
    اگه مورد اول یعنی CLR مد نظرتونه که نظری ندارم چون کار نکردم،
    ولی اگه مورد دوم مد نظرتون هست، بله می تونید کدهای c رو در ++c بکار ببرید.

با سلام:
    دوستان تفاوتهای سی و سی++ با همدیگه خیلی زیاده؟؟؟ اگه سی ++رو یاد بگیریم میشه با سی هم برنامه نویسی کرد؟

بیشتر تفاوت این دو در امکاناتشون هست، وگرنه از نظر ظاهر و مباحث اولیه مثل همن. ++C امکانات بیشتری در اختیارتون میزاره و دائما در حال توسعه هست،
    خیلی از الگوریتم های معروف بصورت کلاس های آماده در ++C قرار گرفته و برنامه نویس مجبور نیست خودش اینا رو بنویسه
    در مورد سوال دوم به خاطر این تفاوتهاعکس این قضیه صادق نیست یعنی امکانات ++C رو نمیشه در C بکار برد.
    ولی خوب تمام دستورات و مباحث پایه ای مثل for , while , if و توابع و اشاره گر و ... مثل همن
    ولی کسی که ++C رو یاد گرفت خیلی راحت C رو هم میتونه یاد بگیره،

شاد باشید
    Last edited by hoax3r; 07-11-2008 at 15:04.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض راهنمایی کنید.

لطفا یکی کمک کنه!
    من تازه کارم واسه همین هنوز از خیلی چیزا درست و حسابی سر در نمیارم گرچه زبانم خوبه اما هرچی msdn خوندم بازم نتونستم کامل جوابم رو پیدا کنم.

من می خوام تو محیط visual studio 2008 با C کار کنم اما نمیشه!مثلا یه برنامه ی ساده ی hello world رو هم نمیشه اجرا کرد!

اول نمی دونستم که باید فایل های سورس رو حتما داخل project اجرا کرد،فکر می کردم مثلا وقتی یه فایل سورس رو از ویندوز اکسپلورر اجرا می کنی خود به خود همه چیز آمادست تا برنامه رو کامپایل یا دیباگ کنی.اما اینطور نبود و بعد از کلی سرچ تو msdn آخرش فهمیدم که باید چیکار کرد.پس فایل سورس رو داخل یه پروژه قرار دادم و تلاش کردم تا حالا برنامه رو کامپایل کنم.فرمان کامپایل(یا همون F5) اجرا شد ولی بدبختی یه ارور دیگه گریبانگیرم شد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این مشکلم با تغییر نام دادن فایل مانیفست در فولدر debug به فایلی که تو ارور نشون داده، برطرف کردم.(گرچه فکر نکنم راه درستش این باشه!)

اما باز یه ارور دیگه!!---->>
    Unable to start program 'letters & grades.exe'
    The system cannot find the file specified.

میشه بگین چطور میشه توی محیط درهم برهم VC++ 2008 یه برنامه ی ساده ی c رو بدون دردسر اجرا کرد؟

البته استادمون گفت که به عنوان شروع، بهتره در محیط borland C یا برنامه های مشابه برنامه نویسی کنید(که تو این محیط ها راحت کدها کامپایل و اجرا میشه) اما من می خوام بدونم چطور میشه تو VS این کارو کرد؟؟؟؟

هیچی! درست شد!
    ظاهرا مشکلش این بود که باید یک فولدر جداگانه برای پروژه درست می کردم تا با فایل های دیگه قاطی نشه.
    [I]
    ویرایش: نه!این مشکلش نبود...نمی دونم شاید تنظیمات خصوصیات پروژه رو بد انجام می دادم.
    Last edited by MM-Aquarius; 08-11-2008 at 02:14. دليل: دلیل مشکل چیز دیگه بود!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •