سلام.
می خواستم بدونم کدوم یکی از سایت های Mygig.ir و Gigfa.com برای هاست بهترن ؟؟؟ سرعت کدوم بیشتره ؟؟ پشتیبانی کدوم بهتره ؟؟؟ در ضمن کدوم یکی امکان نصب سیستم ها نال شده رو بدون مشکل میده ؟؟؟ ( وارز )
ممنون ...
سلام.
می خواستم بدونم کدوم یکی از سایت های Mygig.ir و Gigfa.com برای هاست بهترن ؟؟؟ سرعت کدوم بیشتره ؟؟ پشتیبانی کدوم بهتره ؟؟؟ در ضمن کدوم یکی امکان نصب سیستم ها نال شده رو بدون مشکل میده ؟؟؟ ( وارز )
ممنون ...
دوست عزیز بیشتر این سایت های 300 مگ فضا با 10 gb پهنای باند یه جورن و از سیستم های نال شده به هیچ وجه نمیشه استفاده کرد
نمی خوام تبلیغ کنما ولی my gig یه خورده از نظر پشتیبانی بهتره
گیگفا که اصلا کسی نیست بهت جواب بده
نظر من اینه که یه هاست بخری بهتره :d
گیگفا به جای 10 گیگ 12 گیگ پهنای باند میده ولی بقیه موارد مثل همه...
قبلا گیگفا انجمن داشت و الانم داره ولی دیگه نمیشه پست داد!انجمنش کامله...
مای گیگ هم خوبه و انجمنش باز هست...
منم نظرم خريد يه هاسته!
البته اينم بگم كه ميتوني روي هردوشون انجمن نصب كني ولي وارز نيستن و نسخه هاي نال شده رو پاك ميكنند.
البته اينم بگم كه خيلي مزخرفن! نميتوني بيش از 2 و خورده اي نزديك به3 مگابايت رو در يك بار آپلود كني.
يعني بايد حتماً زير اين حجم باشه.
در مجموع ارزش كار سايتي ندارند.
يعني ضمانتي نيست كه تو وقتت و عمرت رو بزاري و هزينه كني و فردا نپره!
يعني اگه هاستت مشكلي خورد اينها جوابگو نيستند.
ولي پولي كه باشه دهنشونو ميتوني سرويس كني.
دوست عزیز من Mygig رو پیشنهاد میکنم!
البته سیستم همشون یکی هست و از ویستاپنل استفاده میکنند.
اما مای گیگ از لحاظ پشتیبانی فوق العاده است و مطمئن هم باشیئ تا زمانی که تخلفی نکرده اید سایتتون پاک نمیشه!
یعنی از بابت اینکه سایتتون از بین بره و ... مطمئن باشید...
دوست عزیز سریع ترین و بهترین و قابل اطمینان ترین هاست رایگان دنیا رو سایت byethost.com ارائه میده و خودش نمایندگی پنل ها vistapanel رو به این سایت ها میده ! اگه هم اشتباه نکنم 250 مگابایت و هر ماه 7 گیگابایت پهنای باند ارائه میده !
درسته!
همه ی این سایت های ایرانی نمایندگی بایت هستند...
شما هم میتونی یه نماینده باشی!!![]()
برام سواله كه چرا ميخواي از هاست رايگان استفاده كني!
هاست هاي خوب با قيمت پائين هم ميتوني بگيري!
آخه اينهمه زحمت ميكشي بريزي روي هاست رايگان 2 روز بعد خراب بشه يا مثل پرشين گيگ گند بزنه!
اونوقت مجبوري هاست عوض كني!
يه سايت خوب بزن و براش يه هاست خوب بگير.
پوياسازان اصفهان هم هاست هاي خوبي داره و هم پشتيابني خوب!
بگردي يه هاست خوب پولي بگيري بهتره تا مفت بگيري و بدون پشتيباني!
دیگه اینجوری هم نیست!آخه اينهمه زحمت ميكشي بريزي روي هاست رايگان 2 روز بعد خراب بشه يا مثل پرشين گيگ گند بزنه!
من خودم الان 5 ماهه دارم استفاده میکنم بدون هیچ گونه مشکلی!
تبلیغات؟؟!پوياسازان اصفهان هم هاست هاي خوبي داره و هم پشتيابني خوب!![]()
اول اينكه پرشين گيگ هم چند سالي بدون مشكل بود و بعد خراب كاري كرد و همه كاربرا هاش رو فراري داد.
دوم اينكه زماني تبليغات حساب ميشه كه من يكي از ذينفع ها باشم و سودي ببرم ولي اين تنها براي راهنمائي و مشورته چون من اكثر سايت ها و سفارش هاي شركت خودمون رو هم بر روي هاست هاي اين شركت آپ كرده ام و از پشتيباني و كيفيت كارهاش كاملاًآشنام.
ما با رايانه فراموج و كاراهاست هم كار كرديم ولي هيچ كدوم به اين كيفيت و پشتيباني نبودند.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)